40 mm icin yay press yap hic sorun yasamazsin :) simdi yok mok diyceklerde bisi olmaz 40mm de cunki amortisorun calisma siniri disina cikmiyorsun. 17 mugenler kaliteli orjinal goruntu olur digerleri extreme e girer biliosun :)
Printable View
40 mm icin yay press yap hic sorun yasamazsin :) simdi yok mok diyceklerde bisi olmaz 40mm de cunki amortisorun calisma siniri disina cikmiyorsun. 17 mugenler kaliteli orjinal goruntu olur digerleri extreme e girer biliosun :)
Selçuk Hayırlı olsun yeni araç at bi resim ilham olsun bizlere
Aynen,,Yay Pres işine bencede şimdi pek çok kişi çıkar vay firma argesinden iyimi biliyosunuz, şudur budur der , ama müsade edilen seviyede bende lagunanın 3cm preslemiştim, yay arası mesafe ve amortisor çalışma mesafesi halen baya mevcuttu. 2 sene oldu tek bir problem dahi yaşamadım :) bencede presletin bişey olmaz. accordlarında uzun çünki.
bugun 18 mugen nr gördüm accordda güzel ama küçük duruyodu 17" ler nasıl durur pek bilemedim şimdi :)
bu arada yay içinde pres yaptırmam cünkü amacım basıklıktan ziyade aşırı yumusak olan suspansıyon sistemini bi nebze olsun sertleştirmek he su olur 35mm spor yayı 1cm presletebilirim
Bu konudan sonra 2.4 piyasası %5 değer kazandı.Konuyu kitleyin beyler vti ve 1.4 lerde böyle konularda efsane oldu :D :D
Aynen Accord'lar da alıp başını gidecek bu konudan sonra :D
fotograflar bir dökülmeye başlasın o zaman asıl canlılık başlayacak :)
Omerim Az kaldi :D piyasasini 40 tan baslatacam bunlarin ahahahah
mevcut araclarınızın model ve km lerını yazarmısınz 200 km ustu ıcın yorumlarınızı alabılırmıyım ?
abi servise verdim makyajda cıksın fotoları koyarım yavastan :)
valla benmki 170binde maşallah tık yok ne motorda ne yürüyende bi sürücü koltugum asındı biraz oda sıkıntı değil zaten ön koltukları yenileticem ortası suet yaptırıcam deri totomuzu yakıyor üşütüyor :)
2004 120 binde 2 parca boyali benimki deformasyon olarak en ufak eksigi yok icinde ve disinda cok sukur. 200 bin km deki bakimlari duzgunse hic sikinti olmaz
Ben aldıktan sonra fiyatlarını yükseltelim :D Şaka diyorum tabi.Elimdekini tutayım yeter bana şu an için :) Ama niyetim de yok değil.Bakalım uyarsa almak istiyorum Accord.Deri döşeme olayını sevmiyorum nedense.Ömer'in de dediği gibi ortasını süet yapmak lazım aldıktan sonra
bunla ilgili bilgi var mı ?
Connecting site...
Gorustugum biriydi, arabasinin duzgun oldugunu sadece cizikten sutrmeden boya oldugunu soyledi. İci gayet iyi duruyor. Bakilip degerlendirilebilir
Accord almaktan çekinmeyin arkadaşlar. Accord kullanıcıları zaten apaçi tayfa olmadıklarından araçlar haşin kullanım görmüyor.
2004 model 150-200 bin km deki accord, 1997 model vti-ies veya is civicten 5 kat daha az yorulmuştur. Kaldıki bünye olarakta zorlanmaya daha dayanıklıdır.
birkaç parça boyanana takılıp kalmayın derim. Maksat serviste bilindik yerde düzgün toplama işlemi yapıldıysa gözünüz kapalı alın.
bununla ilgili bilgi var mı ?
Connecting site...
Ahaha abi :) basladin sorgulara :)
bugün az kalsın araba satılıyordu..ilandan kaldırmayı unutmuşum konyadan birisi aradı biletimi aldım geliyorum diye..sabah geldi mutluhana gittik araç 2 saat expertizde kaldı çok şükür alnımızın akıyla çıktık :) adam yarın haber vereceğini söyledi..hayırdır başka arabamı var dedim eve yarın ona bakıcam seni ararım dedi :)
ilanı kaldırdım adam ararsa da bu saatten sonra satılık mal yok :)
kanka şu aracını bi görelimde bizede ilham olsun artık :)
kankacım on arka tampon ve yan marspıyellerın ufak tefek tas ızlerı ve surtuklerı vardı onlar ıcın ustama bıraktım. pazartesı pasta cıla ıslerı yapılmıs sekılde teslım edecek hayırlısıyla. denon yusuf kardesımde spacerları yollayacak :) az ıslerı kaldı :) bence satmayacaksın accordunu hıc :D
bu accord beni biraz daha accordu sevdirdi :D
http://i.hizliresim.com/ep3jOo.jpg
dede cam vizörleri iğrenç :D
toplu sekilde su cam vizörlerinden getiretebilirmiyiz bulamadım hiçbiryerde hep yamuk olanlardan var tr de
bundan 2-3 araba üzerinde gördüm varmı bilgisi olan;
http://jdmjunkee.com/imgs/forum/tsx/tsx-7.jpg
http://jdmjunkee.com/imgs/forum/tsx/tsx-3.jpg
http://jboyer2011.zenfolio.com/img/s...56729277-4.jpg
60 usd teslim ebayden item no 151244778137
cok basit geldi gözüme segmansız sadece yapıstırma görüldüğü kadarıyla ucup gitmesin otobanda :)
arka cam üzerindeki olay beni bitiriyor..ama TR de yok
Çok kötü araba bunlar yaa alınmaz yaa :D :D İkibindörtyüz motor çok yakar vergisi çok :P :D
diğer konuda bir arkadaş 13 lt civarı lpg ile yazmıstı.Bu rakam insanı korkutuyor.Lpg ile 8-9 lara düşseydi... Benim dizel 5.5 civarı yakıyor şehir içi bunun yanında 13-15 l ler çok korkunç rakam..Aylık yakıtım 250 lira civarı.(hergün 40 km) accord olursa 750 tl oluyor (birde 2.4 olunca kesin dayanamaz ara ara basarsın sen ona 1000 tl de..) Günlük araç için çok fazla bana göre... Yahu şu benzin ucuzlasa ne güzel arabalara binicez korkmadan demekki...
günlük 40km arac kullansam 30 gunde yakıcagım yakıt max 400 tl
aracım s.dısı 0.2 s. içi 0.3krs yakıyor.
ortalama 0.26krs yaksam günde 10.4 tl hadi 11 tl desen 30 günde 330tl yapar ayar kacsa 350tl arada gazlasan 400tl :)
daha gecen gün depo bosken 50tl gaz aldım.
pendikten cıktım 4 kişi saat 6da Atatürk hava alanına gittim ordan geri dönüş sonra ertesi gün işe ataşehire gittim sabah sonra arabayı servise götürdüm totalde 171km de servise teslim ettim hala gaz vardı hadi serviste sag sol yaparken bitirseler 50/175 den 0.285krs :)
Kanka öyle anlamam ben ortalama kaç lt yakıyor aracın şehir içinde ? Gaz mı benzin mi yakıyor birde ? 30 günde nasıl 330 tl yapıyor ? Benimki 5.5 litre yakıyor 100 km de 40 km yol yapsam günde 2 litre demek.4.5 hadi 5tl de benzine 5 tl x2lt günde 10 tl yapıyor.Pazarları kullanmıyorum 4 gün çıkar 250-260 yapıyor ayda.Sen hadi 10 litre yak 13-15 değil 10 litre yaksan 100 km de günlük 5 litre yakıyorsun demek.5x5 =25 tl günlüğün var. 25x30 = 750 tl yapıyor. haftasonunu cıkar 700 tl en az yakıtın var aylık.30 günde 300 tl yi nasıl hesapladın hacı :D
Benimki 100 tl gaz ile 265 km yapti gecen hafta sehirici, 19 oem jantlar var.
ben şuan Ş.içi 50 tl gaz ile 130 km yapabiliyorum
En az ben yakarim bu arabayla :) yakinda canakkale yapicam
Ozaman belli olur :D