User Tag List

Sayfa 4/16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
302 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2004 accord 2.4 şanzuman

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yayda vardır onda zaten bunları yaptınmı yol tutuş çok değişiyordur
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yayda vardır onda zaten bunları yaptınmı yol tutuş çok değişiyordur
    aldıgımda yay yoktu halada yok sadece bıraz press yaptım coıl sıparısım tr ye gırene kadar

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız adı üzerinde passat 1.8t diyorsanız bu b5 kasa ve 150hp için kullanılıyor. b6 lar zaten 1.8tfsi olarak adlandırılıyor. ben adından dolayı b5 değerlendirdim. b6 da olsa yinede sağlıklı accord önde opacaktır. videoda gördüğüüz araç birdr büyük lpg tanklı bir accordu onuda hesaplayın. 2012 yılında 6000km deki 184 lük 320d ile deniyor. passat neki?

aynı aracı siteden ömere sattım. aldığı gün yazılımlı 180 hp çıktısı olan p130 passatla denedi geçilmedi. hatta doğru vites atamıyordu.

ben 2.5 yıl kullandım iyi kötü fikrim var
    geçilmedi değil abi passatın istediği devirde denedik yakın arkadasım chipten sonra gidişini merak ediyordu
    benim devirlerimde ve viteslere alıstıktan snra suanki denemelerde 3. korna sonra yavas yavas açmaya başlıyorum gidişini merak eden 1.8t varsa go proları hazırlasın çıkalım
    yol tutusu gayet guzel sadece esp si cok aptal ne zaman devreye giriceğini sasırıyo unutuyo vs
    onun dısında 2.0 alırım diyenler neden 2.0 alcakmıs bi acıklayabilirmi
    ben aracıma 2.0 vergisi ödüyorum
    2.0la aynı yakıyorum
    ve cok daha fazla donanım var
    satış fiyatımı? daha bile ucuza aldım

bu devirde 30lu paraya bu kadar giderli bu kadar ekonomik bu kadar konforlu baska arac alamassınız he bu arada bu kadar sorunsuz
    parçaları pahalı biraz onada yapcak bişey yok

ekonomik durumu düzelteyim bi filtre headers eksoz ve yay jant kombinasyonundn sonra cok daha keyifli bir araca sahip olacagımı düşünüyorum
    135tl gazla 788km yol gitmek ayrı bir zevk siz hala ieslere 1.4 lere 20-25 bin tl para verin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçilmedi değil abi passatın istediği devirde denedik yakın arkadasım chipten sonra gidişini merak ediyordu
    benim devirlerimde ve viteslere alıstıktan snra suanki denemelerde 3. korna sonra yavas yavas açmaya başlıyorum gidişini merak eden 1.8t varsa go proları hazırlasın çıkalım
    yol tutusu gayet guzel sadece esp si cok aptal ne zaman devreye giriceğini sasırıyo unutuyo vs
    onun dısında 2.0 alırım diyenler neden 2.0 alcakmıs bi acıklayabilirmi
    ben aracıma 2.0 vergisi ödüyorum
    2.0la aynı yakıyorum
    ve cok daha fazla donanım var
    satış fiyatımı? daha bile ucuza aldım

bu devirde 30lu paraya bu kadar giderli bu kadar ekonomik bu kadar konforlu baska arac alamassınız he bu arada bu kadar sorunsuz
    parçaları pahalı biraz onada yapcak bişey yok

ekonomik durumu düzelteyim bi filtre headers eksoz ve yay jant kombinasyonundn sonra cok daha keyifli bir araca sahip olacagımı düşünüyorum
    135tl gazla 788km yol gitmek ayrı bir zevk siz hala ieslere 1.4 lere 20-25 bin tl para verin
    uzun yolda 80 90 cruıse yapıcam bende bakıcam bı ne yapıyor ama 135 e de 788 km yapmaz bence

roll yapacak adam varmıs bu arabayla ona sevındım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun yolda 80 90 cruıse yapıcam bende bakıcam bı ne yapıyor ama 135 e de 788 km yapmaz bence

roll yapacak adam varmıs bu arabayla ona sevındım
    gazı 2.62 den aldım arabada gaz yokken depoyu fulledim 134 tl kusurat aldı 150e tamamladım üzerini benzin aldım ve yola cıktık iki kişiyiz sakin kullanım bir kac defa rampada benzine aldım uzun yol motor zarar görmesin diye hadi 10 km ordan düş onuda geçtim 38km düş net 750 yaptım sponsor olun yine yapayım sehir içine kullandıgım c2 hdi var daha fazla yakıyor uzun yola sürekli accorda gidiyorum
    izmirden dönüşümü tarkan abi bilir kartları limitine kadar kullandım parasız döndüm 100tl gaz vardı bursaya ugrayıp gezmiştm istanbulda hala yakıtım kalmıstı

hatta bunuda yazın deneme yaptıgım zaman çekmiştim

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuhannesburg artık

Nasıl başardın bir anlat da biz de deneyelim

Düzeltme:

Sürekli bu resimdeki sürat sabit mi ?
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gazı 2.62 den aldım arabada gaz yokken depoyu fulledim 134 tl kusurat aldı 150e tamamladım üzerini benzin aldım ve yola cıktık iki kişiyiz sakin kullanım bir kac defa rampada benzine aldım uzun yol motor zarar görmesin diye hadi 10 km ordan düş onuda geçtim 38km düş net 750 yaptım sponsor olun yine yapayım sehir içine kullandıgım c2 hdi var daha fazla yakıyor uzun yola sürekli accorda gidiyorum
    bursada gelişimi tarkan abi bilir parasız döndüm 100tl gaz vardı bursaya ugrayıp geçmiştm istanbulda hala yakıtım kalmıstı

hatta bunuda o zaman çekmiştim

18 kurusa gelır ortalaması. bana bıraz az geldı acıkcası bende uzun yolda koklatma ustasıyım ama bu aracınj okadar dusecegını dusunmuyorum. cunkı sehırıcı 100 lıralık gaz ıle 80 90 km hızla atraksıyonsuz 265 km yaptım en son. gaz 2.76 ıdı. 377kurus yapar buda km de. uzun yolda yuzde 40 kadar dusse bu deger 225 kuruslara ıner kardesım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    135 TL ye 750KM 'de bi yanlışlık olabilir mi? uzun yolda koklatsan bile bu aracın 25 kuruşu kesin vardır bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yuhannesburg artık

Nasıl başardın bir anlat da biz de deneyelim

Düzeltme:

Sürekli bu resimdeki sürat sabit mi ?
    istten yola cıktıgımızda ben sabit 110 kullandım kuzenime verdiğimde otobandan cıktıgımız için s.içi yolda ben radar parası vermem dedi 80-85 arası sabitledi o sekil kullandı
    pendik yeşilköy gidiş geliş yazın öğlen saatleri klima acık ara ara trafik toplam 112km yaktıgı yakıt 23 tl depo fullenerek denendi
    bu arada bu denemelerin hepsi inanmayan arkadasların merakı sonucu oldu 20 tl kapın gelin beraber gezelim

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değerlerinde bir yanlışlık var kardeşim.gaza bukadar zam gelmemişken samsuna gittim geldim 90ı geçmedim desem yeridir istanbuldan aldım çorumda mola verince yine fulledim 0.19 küsür yakmıştı.

20 tl demişsin benim için hiç sorun değil birgün çıkalım gezelim deponu fullerim oda sorun değil sen o araca 18 kuruş yaktır nasıl kullandığını bende öğrenir bende yaktırırım...

yeri zamanı sen seç
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istten yola cıktıgımızda ben sabit 110 kullandım kuzenime verdiğimde otobandan cıktıgımız için s.içi yolda ben radar parası vermem dedi 80-85 arası sabitledi o sekil kullandı
    pendik yeşilköy gidiş geliş yazın öğlen saatleri klima acık ara ara trafik toplam 112km yaktıgı yakıt 23 tl depo fullenerek denendi
    bu arada bu denemelerin hepsi inanmayan arkadasların merakı sonucu oldu 20 tl kapın gelin beraber gezelim
    Maşallah diyelim nazar değmesin ne diyim.

İki sorum var;

1- Lpg sistemi ne marka

2- Resimde gördüğüm kadarıyla arıza lambası yanıyor lpg yüzünden, lambayı söndürürüz ama çok yakar diyen falan oldumu, herhangi bir ayar yapıldı mı ?
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin içinde 80-90 km de sabit giden gücü yerinde bir Honda varsa , her türlü ekonomiyi beklerim inanırım

Alakasız ama vtec2 ile aynı şekilde kullanarak 7.5 litre benzin ile 160 km yaptım ki tek seferde de değil 10 kere ayrı ayrı çalıştırma kullanmayla..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk roll yaparsanız stock olarak benide çağırın mutlaka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk roll yaparsanız stock olarak benide çağırın mutlaka
    haberlesırız kanka dert degıl. hele ben kombınasyonumu bıtıreyımde ben suanz aten stock degılım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değerlerinde bir yanlışlık var kardeşim.gaza bukadar zam gelmemişken samsuna gittim geldim 90ı geçmedim desem yeridir istanbuldan aldım çorumda mola verince yine fulledim 0.19 küsür yakmıştı.

20 tl demişsin benim için hiç sorun değil birgün çıkalım gezelim deponu fullerim oda sorun değil sen o araca 18 kuruş yaktır nasıl kullandığını bende öğrenir bende yaktırırım...

yeri zamanı sen seç
    verdiğim örnekler yazın yapıldı gaz fiyatları 2.55-2.65 arası idi o zamanlar
    sen 19 krs yakmıssın benm 18e neden inanmadın araba tek kişi ve rampalarda at 5e gaz kes bu degerlere ulasırsınız
    genelde bursaya gidip geliyorum butun rampaları ezberledim yaklasınca direk 5e gaz kes
    deneyelim güncel gaz fiyatlarıyla sanırım yine 19-20 krs arası yakarız hatta roll demi yapsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah diyelim nazar değmesin ne diyim.

İki sorum var;

1- Lpg sistemi ne marka

2- Resimde gördüğüm kadarıyla arıza lambası yanıyor lpg yüzünden, lambayı söndürürüz ama çok yakar diyen falan oldumu, herhangi bir ayar yapıldı mı ?
    Amin amin.

LPG sistemi toplama denebilir aldıgımda zavolli vardı sanırım regülatörü yetersiz ve tesisatı cok boktandı rızanın garajında buyuk regulator ve tesisat yenilemesi yapıldı ayarları yapıldı

arıza lambam oksijen sensoru yuzunden yanıyor zaten wideband baglayıp ortak kullanıcam o yuzden yaptırmadım henuz (500 küsür lira 2 sensör)
    kendim elm ilen söndürdüğümde 5 dk sonra geri yanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğim örnekler yazın yapıldı gaz fiyatları 2.55-2.65 arası idi o zamanlar
    sen 19 krs yakmıssın benm 18e neden inanmadın araba tek kişi ve rampalarda at 5e gaz kes bu degerlere ulasırsınız
    genelde bursaya gidip geliyorum butun rampaları ezberledim yaklasınca direk 5e gaz kes
    deneyelim güncel gaz fiyatlarıyla sanırım yine 19-20 krs arası yakarız hatta roll demi yapsak
    roll yapalım

ben şimdi alamıyorum o değerleri gaz okadar pahallı değildi yaz başıydı oyüzden çok şaşırdım gaza bukadar zam gelmişken

aracımın lpg filtresinin değişmesi gerekiyor pzt günü onu halledicem ondan sonra bana uyar

k24 ler bi çıksın yola görelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roll yapalım

ben şimdi alamıyorum o değerleri gaz okadar pahallı değildi yaz başıydı oyüzden çok şaşırdım gaza bukadar zam gelmişken

aracımın lpg filtresinin değişmesi gerekiyor pzt günü onu halledicem ondan sonra bana uyar

k24 ler bi çıksın yola görelim
    alayınıza gıder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aldım plakanı genç.

nerde nezaman isterseniz

gidere gider

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)