bu arada 2.4 accord sırf içindeki akustik ses sistemi için bile alınır..keyfim yerindeyken açıyorum sesi bozmadan boğulmadan club havasında takılıyorum
Printable View
bu arada 2.4 accord sırf içindeki akustik ses sistemi için bile alınır..keyfim yerindeyken açıyorum sesi bozmadan boğulmadan club havasında takılıyorum
bu arada yakında aracın ustunde gelen mugen carbon fıltre kıtını satıcam k24 culere duyurulur :)
anfisi nerede bu sistemin bende ufak çağlı birşey yapabilirim :D
amfıde harıcı olucak :) kendı sıstemınde amfı yok :)
Ses sisteminden bende çok memnunum, gerçekten tatmin edici.
Bildiğim kadarıyla ana ünite Alpine, 6 adet Pioneer hoparlör, 2 adet de Pioneer tweeter mevcut.
Son tüketim değerim lpg 2.59'dan 95 liralık lpg ile 340 km. 4 kişi artı bagaj, 60 km şehir içi, gerisi şehir dışı olarak. Ama 99'la gidecek kadar sabırlı olamıyorum, farkına varmadan 120'yi geçmiş gidiyor buluyorum kendimi.
Adama zorla Accord aldırır bu konu.Benim de uzun zamandan beri aklımdan bi araç ama krediler yükseklerde seyrederken bakmakla yetiniyorum ancak.Tabi bir de temiz olanı bulması var :)
Temiz bulunur yaw var araba sikinti yok :)
yanlız hala aklımın almadığı birşey var 3-4 gündür 320d bende aktif olarak kullanıyorum
accorddan inip buna binince sanki 320d nin ara hızlanmaları çok daha iyi gibi geldi bana
160-180 km ye nasıl çıktığınızı anlamıyorsunuz bile
tago 320d geçmişti yaklaşık 1-2 sene önce videosu da vardı..kafam karıştı :)
Tork sana o hissi yaratiyor olabilir kanka
benim 1 haftalık servis maceram olucak yarından itibaren sonrasında bi atraksiyon yapabiliriz :)
Selcuk abi sen su 17 janlarla filtreye ne isticen bi foto atabilirmisin :)
Direksiyon kutularına alırken dikkat edin yağ kaçağı meşhurdur,servis tamir kiti vermiyordu en son.Başka bir arıza çıkardığına rastlamadım arabanın.
Selçuk abi ben alana kadar şu piyasayı yükseltme gözünü seviyim :D