Ahahaha piyasa zaten gordugun gibi senlendi :D
Printable View
Ahahaha piyasa zaten gordugun gibi senlendi :D
Yazın ben İstanbula gelip gidiodum zaten 120 km ortalama hız ile 21 kuruş yakıyordu. Yani Ömer 100 km geçmeden rahat 18 kuruş yaktırmıştır.
K20 kapağı çakıp,düşen sıkıstırmanın verdiği yetkiye dayanarak ufacıkda üflesen K24 de tadından yenmez heralde :D :D
kesip biçme olmasa manual şanzımanda çok kıyak olur ama :soru:
Stock kapak ile 250 hp ye kadar dayanir ;)
Esas soru şanzıman nereye kadar dayanır ?
Noyan adından bi arkadasım vardı Turbolamıstı otomatiği...0.8 barda sorunsuz giderken (kaç hp setup bilmiyorum ) 1.0 barda şanziman sizlere ömür olmustu...
Sanziman 250 ye kadar dayaniyor zaten :) onu o sekilde yazmayi unutmusum :)
Aranızda Hatırlayananız varmı bilmiyorum ama bundan 4 yada 5 sene evvel Gri bir accord Type-S satılıktı sahibinden'de K24 6 ileri manual di....
Arabanın akıbetini nerde oldugunu bilen varmı ?
Gebze gümrüğünden satılmıştı o araç yanlış hatırlamıyorsam. Ama sonra görünmedi sanırım.
Bir de 98 model 2.2 vti Accord satılmıştı gümrükten, yeşil renk, o da kayıp.
bugun yolu bos buldum hızlanmasını cekmek ıstedım.deneme lpg de yapıldı:hahaha:
specler :)
45 lık lpg tankı :D
19 oem jant 225 35 19 lastık
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...78636551_n.jpg
mugen carbon aırbox
mugen catback (kat+ortada 2 +en arkada 2 susturucu)
http://www.youtube.com/watch?v=Ax9FEDZF3Sk
Abi borkedd. Link koyarmisin
şimdi biton aklı selim çıkar 21 sn de nasıl hızlansın der. aynı videolardan bende koymak zorunda jalırım :)
Merhaba bir sorum olucak. Accord 2.4'e manuel şanzuman takmak mümkün mü? teknik özelliklerinde manuellerinin 0-100 bilgisi 7.9 sn yazıyor buda gayet iyi bir hızlanma ama ülkemizde hiç manueline rastaladım ve bu araçları turbo veya atmosferik yükleme şansı var mı? Teşkkürler. :)
Şu benim euro civic i satınca alacam bi k24 inş. Anladığım kadarıyla 2.4 lerin piyasası 2.0 lara göre daha canlı
2.4 lerın ne oldugunu mıllet bılmedıgı ıcın rakamları 2.0 larla aynı :)
yazın babam sonata alınca bende c4 yü satıp 2.4 alayım diye çok arandım.Sonradan hem üzerine ekleyip hemde model+km düşürmeye cesaret edemedim.Ama ekstra bi araç olarak kesinlikle aklımda.