kardeşim sürdün mü hiç nasıl yol tutmuyor ?
2.4 accord ile 35-40 km boyunca direksiyon koltuğunda seyahat ettim gerçekten keyifliydi yol bilgisayarı yoktu benim kullandığımda tüketimi merak ettiğimde görememiştim vites geçişleri güzeldi keyifli bir araçtı benim için tatlı bi hissiyatı var içerisi çok ferah klima kullanışlı sınırları çok zorlayamadım ama stabil bi şekilde yüksek hızlarda keskin derin virajları tereddüt etmeden dönmüştüm bende güzel bi izlenim bırakmıştı![]()
tarkan abinin denediği bmw e 92 kasa coupe 19 jantlı m paketlı en ağır araba kaç kilo bilemiyorum dogrusu![]()
doğuştan araba manyağı
bende avensis almadan önce 2.4 accord alacaktım, vergisinden dolayı vazgeçtim. kasko değerinden dolayı vergisi bir alt kademeye düşüyormuş öğrenince çok üzüldüm, aklım kaldı 2.4'lerde![]()
Selçuk abi maşallah benm istediğim jantları takmıssın ben cesaret edememiştim aracı basma imkanım olmadıgı için senin aracıda bi görsek artık bi gaz alsak feyizlensek
18" rotiform düşünüyorum yada 17 mugenlerle oem görüntüyü bozmadan devam edeceğiz ama güzel bir 40mm yay bulmam lazım uygun fiyatlı
40 mm icin yay press yap hic sorun yasamazsinsimdi yok mok diyceklerde bisi olmaz 40mm de cunki amortisorun calisma siniri disina cikmiyorsun. 17 mugenler kaliteli orjinal goruntu olur digerleri extreme e girer biliosun
![]()
Aynen,,Yay Pres işine bencede şimdi pek çok kişi çıkar vay firma argesinden iyimi biliyosunuz, şudur budur der , ama müsade edilen seviyede bende lagunanın 3cm preslemiştim, yay arası mesafe ve amortisor çalışma mesafesi halen baya mevcuttu. 2 sene oldu tek bir problem dahi yaşamadımbencede presletin bişey olmaz. accordlarında uzun çünki.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
bugun 18 mugen nr gördüm accordda güzel ama küçük duruyodu 17" ler nasıl durur pek bilemedim şimdi
bu arada yay içinde pres yaptırmam cünkü amacım basıklıktan ziyade aşırı yumusak olan suspansıyon sistemini bi nebze olsun sertleştirmek he su olur 35mm spor yayı 1cm presletebilirim
Bu konudan sonra 2.4 piyasası %5 değer kazandı.Konuyu kitleyin beyler vti ve 1.4 lerde böyle konularda efsane oldu![]()
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
abi servise verdim makyajda cıksın fotoları koyarım yavastan
valla benmki 170binde maşallah tık yok ne motorda ne yürüyende bi sürücü koltugum asındı biraz oda sıkıntı değil zaten ön koltukları yenileticem ortası suet yaptırıcam deri totomuzu yakıyor üşütüyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)