İstanbul - Sütlüce - Şişli
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
beylikdüzü...
Kutsal topraklar F.Karagümrük
CRC GARAGE
Ümraniye-Atakent
ayvalık-altınova mah.
Red10 Nickli Üyeden Alıntı Cumartesi gunu saat aksam 8 gibi mc in arkasindaki bos alanda toplanalim uyarmi genele? Efendi wfendi oturup tanisiriz Edit:beylikduzu mc bana uyar kola çekirdek yapalım
tabi ya ...
Birkan Genç Nickli Üyeden Alıntı Sukur semtten biri cikti a.k Bende dogma buyume talatpasaliyim sonradan beylikduzulu oldum :
Kadir Kurt Honda eg civic Sİ Pendik
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
h.savas Nickli Üyeden Alıntı bana uyar kola çekirdek yapalım Guzel olur kimler gelebilir?
Denizli/Bahçelievler
Ümraniye+1 Atakent
DRİLL Dr.Ecu
Erdoğdu / Trabzon
mrbars Nickli Üyeden Alıntı İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.
ataşehir/kayışdağ
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Red10 Nickli Üyeden Alıntı Guzel olur kimler gelebilir? yaz beni üstadım. arabam yok ama muhabbete gelirim EDIT: bdüzü mc neresi tam olarak? marmara parktan itibaren tarif edin? tşk Rıdvan
mevzu belli semt ikitelli yazan oldumu istanbul sefaköy sefangels
AutoMiss oto yıkama kuaföR ÇağLAR
altima Nickli Üyeden Alıntı yaz beni üstadım. arabam yok ama muhabbete gelirim EDIT: bdüzü mc neresi tam olarak? marmara parktan itibaren tarif edin? tşk Rıdvan Marmarapark'tan "Adakent" minibüslerine bin. Bizimkentten sonraki durakta in
İstanbul - Bağcılar, Yenibosna.
Ozgu_Akcan Nickli Üyeden Alıntı uskudarın neresı ? Bulgurludayım hocam
men dakka dukka.
altima Nickli Üyeden Alıntı yaz beni üstadım. arabam yok ama muhabbete gelirim EDIT: bdüzü mc neresi tam olarak? marmara parktan itibaren tarif edin? tşk Rıdvan Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Marmarapark'tan "Adakent" minibüslerine bin. Bizimkentten sonraki durakta in Red10 Nickli Üyeden Alıntı Guzel olur kimler gelebilir? benide yazın..yer saat tarih kesinleştirelim...bende de araç yok maksat hepberaber çekirdek çıtlayalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları