güzel olmuş valla
mükemmel olmuş , sadece far stop değişmiş diyorsunuz fakat bu aracın çizgisi belli , nasıl porsche de her kasa değişiminde çizgiler aynı kalıyorsa bu aracında çizgileri değişmez. 8 sene sonra kasa değişince yine aynı çizgilerle yeni yüzüyle devam edecektir.
Gayet güzel olmuş tok duruyor.. zevk meselesi tercih meselesi roadster tek kişilik araba klassmanında bu işler..
z4 slk nissan 370z porsche boxter varken benim için o klassmanda tt hep sıralamada sonlarda kalır.. başkası içinde ilk sırada olabilir tamamen hitap zevk meselesi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
biliyorum hepsinin sahibi olduğunu zevk meselesi ..![]()
boxterın o fiyatlarda olduğunu biliyorumda konusu açılan tts in 140-160 dan aşağı olucağını sanmıyorum şu anki kasanın s tronic denk sanırım...
şu anki güncel kasa ttrs 160 bin euro zaten normal s de 100 bin euro falan herhalde.. yeni kasanın s yada rs i gene boxter fiyatlarına yakın olur gibime geliyor.. ondan boxterıda örnek verdim..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Başarılı olmuş.. Çok canlar yakar..
34SHT16-Fiesta S ------- 34UC4234-EVO IX
34ALG11-Type_R ------- 34HU5362-GOLF VII
34EB9126-S2000(06)
34DP3666-S2000(08)
34DN1806-MCS
tts bomba olmuş
para olsa da alsak gerçekten binilecek araba veriler de çok çok iyi
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)