hort konu.
sanmıyorum çıkacağını temiz kağıdında vergi borçları çıkıyor çünkü. ben pert etmeden 1 ay önce park cezası gelmişti ödemedim ve önceki hiçbir cezamı da ödemedim hiçbiri de çıkmadı![]()
YouTubeDR.ECU
Muhtemelen cıkmayacaktır ama ileride işlendiginde yeni sahibine gelebilir, o da sana geri dönüp ödemeni isteyebilir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
128 lira için kimse dönmezde küfür yememek için öde bnce![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
makbuzu sendeyse karşı tarafla bi sorun olacağını ona birşey gideceğini zannetmiyorum..
YouTubeDR.ECU
arabayı satsan bile yine senin üstüne olacaktır
temiz kağıdında ehliyete kesilen cezalar çıkmıyor
banada bugun ogs cezası geldi tam 3 sene oncesiitiraz etsemmi napsam 25tl için de adliyeye gitmeye üşeniyorum
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ödeme. Adama satışı verirken söyle. Temiz kağıdım var ama olurda bu satış tarihinden önce bir ceza gelirse beni ara dersin. Hakkı geçmemiş olur. Çünkü ödemezsen %99 o ceza evine felan filan gelmeyecek adamında başına gelmeyecek.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
leon için temiz kağıdı aldım 2 tane park cezam varken...
ayrıca bilirsin yeğenbey vergi dairesinden aldım t.kağıdını...ödenmemiş geçmişte vergisi varsa onlar çıkıyor.trafik cezası çıkmıyor kesinlikle ve kesinlikle...kafa karıştırmayalım...
sen bence al temiz kağıdını ver satışını sonra müsait olduğunda yatırırsın cezanı Doğum...ama indirimi geçirme...
ödemezsen de ceza sani bağlar,alıcıya bir problem teşkil etmez...ceza yenen tarihte araç kimin üstüneyse ona uygulanıyor yaptırım...
aynısı benim başıma geldi 1 martta enkada arkamdan yazmışlar 190 liraceza geçen hafta eve geldi ertesi gün arabayı vermek için vergi dairesine gittim vergiler ve bir adet ogs cezası çıktı ama o ceza çıkmadı
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)