Yer uyarsa TS Corsa orda pm atarsınız
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Cumartesi gecesine kadar şanzıman ve egsozu halledebilirsek bende gelmek isterim 137 hp lik megan, size ayak uyduramayabilirim ama tanışmış oluruz. Tam olarak nerede ve kaçta olucağını pm atarmısınız.
kubilay abi yer bizim daha önce buluştuğumuz yer haberleşiriz.gebzedeki yer.
arkadaşlar az çok beygir demeyelim gelin muhabbet olur. denenir.burda kimse saplıyımmı saplamıyımmı muhabbetinde değil amaç sadece denemek. bende farkı görmek istiyorum.130 bg civarı olsada uygundur yani ağırlık faktörü var.
Bu arada pm attigim anadolu yakasinda oturan arkadaslar ile saat 12 den once pendik kartal civarinda oturup muhabbet edip gebzeye gecebiliriz tanismis oluruz.
Megane hangisiki sokuk birdededigim gbi amacimiz fark gormek guclu araba ilede deneriz sorun degil ama basar gider bosuna denemis oluruz.
Gelecekler netlessin konusuruz ortak bir yerde blusuruz
Aynen amacımız denemek, bizimde deneme fırsatımız olmadı denk geldi konu.
Megane yi tanırsan plakayı pm ile atayım.
beyler sökük gelmeyin biz zaten ağırız standart neyse o şekilde gelin sökük gelenle ben denemem
komple bende sökerim o zaman bi anlamı kalmaz dağıtmaya gerek yok arabayı
Onur oyle istiyosa bende o sekilde dusunuyorum.dedigi gbi biz zaten agir araclariz biz kendimize kiyas ariyoruz. Farkli sekilde denemek isteyen arkadaslar kendi aralarinda denesinler.
Benzinlileri niye dışlıyorsunuz![]()
sök tak uğraşılmaz üşenirim neyse oşu an şanzıman ayakları kırık yarın onunla uğraşıcaz yetişir inşallah cumartesi gecesine
Keyfinizi kaçırmak istemem dizelciler ama cmt oglenden baslayıp persembeye kadar yağışlı gözüküyor hava bu hafta pek keyifli olmucak gibi ona göre plan yapmanızı öneririm.
Gerçi bu hava durumuna pek güven olmuyor ama işte![]()
sülo seni istemiyorumşaka bi yana kardeşim benzinlide makul güçtekiler gelebilir mesela 1.8t gibi. çünkü benzinde devir bandı olduğu için vites değişiminde baya ivme kazanıyor.
hava kötü olursa iptal ederiz gündüzden bakarız. yeterki allahın rahmeti yağsın istanbulumuza.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)