arkadaşlar öncelikle hayırlı haftalar uzun araştırmadan sonra 2011 focus hb aldım şimdi sorum şöyle muayne önümüzdeki ay cam filmi xenon filan taksam sıkıntı yaşarmıyım muayneden sonra mı yapsam acaba?
arkadaşlar öncelikle hayırlı haftalar uzun araştırmadan sonra 2011 focus hb aldım şimdi sorum şöyle muayne önümüzdeki ay cam filmi xenon filan taksam sıkıntı yaşarmıyım muayneden sonra mı yapsam acaba?
Lütfen merceksiz farlarına zenon ampulu veya yüksek kelvinli ampul takıp karşısındakini ve önündekini rahatsız eden AMPULlerden olmayalım.
cam filmi ile hafif kusurdan geçersin.,
03.03.2014 tarihinden itibaren xenonlar ağır kusur,
uzun kısa fardaki xenon ağır kusur.
edit: kusur tablosunda güncelleme olmuş.
RUHSATINDA muayene yeri doluysa sıkıntı oluyor git tekrar muayeneye gönderilenler oldu karakoldan
onun dısında hafif kusur
edit: ilk muayenesi aracın muhtemelen yer vardır![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Madem bir ay var muayeneden sonra yaptir![]()
1 Sene önce nolur nolmaz diye Cam filmlerini söküp gitmiştim. En arka rezisdanslı Camım Orjinal fabrikasyon siyah. V İbaresi var yani üstünde. Muayene kagıdında Sonradan film yapıstırılmış hafif kusur yazıyorduGerizekalı Tüv'cü Film Var sanmıs Halbuki orjinal siyahtı.
ön cam dahil film olan aracımla geçtim ben
film hafif kusur ama xenon geçmiyor (fabrika çıkışı hariç) bende de xenon vardı geçirmediler
İnş cnm yaa !!!
hafif kusur geçersin ben daha yeni geçtim çünkü ön camda filmde vardı ama xenonlar için bişe diyemem
film hafif kusurlu geçiyor kısa ve uzun farlarda xenon ağır kusurlu. sislerde xenon ya hafif kusurdu yada kusursuz du tam hatırlamıyorum ama ben geçtim
farlarım mercekli olduğu halde 2012 'nin 8. ayında muayeneden geçemedim xenonlarla cam filmi hakkında bilgim yok
ön cam filmi ağır kusur. geçme.
link
linkte detaylı yazıo arkadaşlar .
halojeni açtığın zaman direk yanar, xenon far önce farlar sonra rengini alır.
ilk olarak buradan daha sonra da lümenden anlıyorlar o ölçüm aletini hizaladıkları zaman.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)