moruk hiç uzun değil asuman kızdığım zaman asuman ****** asuman diyorum anlıyor piç
Printable View
moruk hiç uzun değil asuman kızdığım zaman asuman ****** asuman diyorum anlıyor piç
rıfkı guzel ısım:D
Bi ara iyice heveslenince bu siteye girip epey okumuştum işe yararmı bu bilgiler acaba çok zor gözükmüyor :)
Jako Papağanı, jago, Jakocu
bı tane papaganda ben arıyorum ılgılenır bakarım aslında guzel hayvanlar
ben kedimin adına baattin koydum, papağanada olabilir :D:D:D:D
Jacob olsun ismi yada Yakup. :)
bak rıfkıda güzel oldu morukta :=) evcilleştirme kısmı beni ne kadar ürkütsede artık dama dedim almalıyım ve ailemin bir bireyi yapmalıyım dedim :D akşam teslim alıyorum acaba diyorum ki mafya koysam sonrada babası kelimesini alıştırsam kimsin dediğimde mafya babası der mi :D
şuan rıfkı - haydar- ziya- mafya- isimleri üstünde duruyorum :)
bizde de var jako cafer adı :) bir numarası yok ama bir tek hırlamayı biliyor :D
ben herkül koymustum seslenirken kulagıma hoş geliyodu
hırlamalar ısırmalar kaparbaları daha görmeden tırsmaya başladım ama ısırırsa ısırsın cesaretli olmak lazım mış kopana kadar biryerimiz devam :D
ben jako besledim aldıgımda vahşi idi ben egitemedim evi rezil etti bende bittim evde piskolojik savaş vardı valla hanıma bişi yok bana geldimi kıyamet koparıyodu.valla biraz daha fazla para ver acık evcil alll
Bizde de öyle olacak eminim ama üstesinden geleceğime inanıyorum evciller dünya para :=) bu 1 yaşında felan gelecek olan. ilgiyi eksik etmez isek bizede alışır yoksa mafiş. evi berbat ederse hanım kesin sat sat diye başımın etini yer eminim. şimdiden aldık diye kemküm etmeye başladı
haydar harbiden iyiymiş :)
işte benim kerata :D adına karar veremedim gayet vahşi ısırdımı koparmalık bir duruşu var o benden ben ondan tırstım darısı barışıp öpüşmeye olsun :)
http://i1205.photobucket.com/albums/...psbe69e9ad.jpg
hayırlı olsun, moruk ismi yakışır bence
tosun nasıl acaba :D tosun paşa dan :D