moruk hiç uzun değil asuman kızdığım zaman asuman ****** asuman diyorum anlıyor piç
moruk hiç uzun değil asuman kızdığım zaman asuman ****** asuman diyorum anlıyor piç
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Bi ara iyice heveslenince bu siteye girip epey okumuştum işe yararmı bu bilgiler acaba çok zor gözükmüyor
Jako Papağanı, jago, Jakocu
Jacob olsun ismi yada Yakup.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
bak rıfkıda güzel oldu morukta :=) evcilleştirme kısmı beni ne kadar ürkütsede artık dama dedim almalıyım ve ailemin bir bireyi yapmalıyım dedimakşam teslim alıyorum acaba diyorum ki mafya koysam sonrada babası kelimesini alıştırsam kimsin dediğimde mafya babası der mi
şuan rıfkı - haydar- ziya- mafya- isimleri üstünde duruyorum![]()
YamahA Xmax 250 ABS
bizde de var jako cafer adıbir numarası yok ama bir tek hırlamayı biliyor
![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
hırlamalar ısırmalar kaparbaları daha görmeden tırsmaya başladım ama ısırırsa ısırsın cesaretli olmak lazım mış kopana kadar biryerimiz devam![]()
YamahA Xmax 250 ABS
ben jako besledim aldıgımda vahşi idi ben egitemedim evi rezil etti bende bittim evde piskolojik savaş vardı valla hanıma bişi yok bana geldimi kıyamet koparıyodu.valla biraz daha fazla para ver acık evcil alll
Bizde de öyle olacak eminim ama üstesinden geleceğime inanıyorum evciller dünya para :=) bu 1 yaşında felan gelecek olan. ilgiyi eksik etmez isek bizede alışır yoksa mafiş. evi berbat ederse hanım kesin sat sat diye başımın etini yer eminim. şimdiden aldık diye kemküm etmeye başladı
YamahA Xmax 250 ABS
tosun nasıl acabatosun paşa dan
![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)