User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Sizce hangi Bmw e46 ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 kapılı yüksek model BMW istiyorsan bence e39 almalısın, hem e46 dan daha kaliteli hem de daha sorunsuzdur...

şimdi gelelim neden BMW ler 'sorunlu?'... gayet net söylüyorum kimse alınmasın üstüne, şu anda 320d 2014 model 210bin tl, bizler zamanında alırken de yıllara dövize vurunca hemen hemen bu paralara aldık minimum... öyle bakmayın 30a 40 a satıldığına, hakkını vererek yani bakımını aksatmayan, orj parça kullanan sayısı o kadar az ki... yandankaykıl-oil le yağ değiştir, çin malı ile filtreleri değiştir, 100bin km bujilere bile bakma sonra da 'dövlet bize bahmii!'... bakmaz tabi, olan da şimdi o arabaları alanlara oluyor... düzenli bakım yapılan, düzenli derken düzenli 40bin km de bir değil, 10bin km de bir bakıma giren, orj parça kullanılan, yağı markalı ve uygun özellikte olan hangi araba ne çıkartmış Allah aşkına biriniz söyleyin...
    Hay ağzını öpeyim Bülent abi...

O değil de.. Ben ciddi ciddi şunu anlamakta güçlük çekiyorum. Bu arabalara ciddi paralar verilip alınıyor. Ya da bu paralar bize göre ciddi. Sonra nasıl oluyor da kuruşun da kuruşu hesap edilip de bu arabalar bu hale düşüveriyor, harbi kafam basmıyor....

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay ağzını öpeyim Bülent abi...

O değil de.. Ben ciddi ciddi şunu anlamakta güçlük çekiyorum. Bu arabalara ciddi paralar verilip alınıyor. Ya da bu paralar bize göre ciddi. Sonra nasıl oluyor da kuruşun da kuruşu hesap edilip de bu arabalar bu hale düşüveriyor, harbi kafam basmıyor....
    çünkü çoğu zaman 'son para'yla alınıyor cepteki... aslında motoru yürüyeni o kadar sağlam ki, sadece tüp bağlanıp gaz alınmasına bile katlanıyor, cebinde parası olmayan da zaten 1 sene kullanıp yağını değiştirmeden satıyor... ben sattığım BMW nin 3 sene benim değiştirdiğim yağla gazladığını biliyorum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene aynı yağla mı?? O zaman, bize de "ayıp, edep yahu.." demekten başka bişey düşmez...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 sene aynı yağla mı?? O zaman, bize de "ayıp, edep yahu.." demekten başka bişey düşmez...
    aynen, sonra da BMW ler sorunlu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her türlü tavsiye ederim bmw E46 yı..Mükemmel bir araba...Alırsan tek kapısını al Cİİİ
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw gerçekten güzel araç fakat alırken çok dikkat edilmesi gerekiyo duruşuna para verip kız gibi arabaları hoşaf eden çok kişi gördüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gibi bakımı yapılan, geçmişi belli olan E46 üzmez, üzeceği tek nokta yakıtı olabilir ama 3.25 üzeri hakkını verir yaktığının. Halihazırda amcama ait 3.30ci aracımız 300k km devirdi bakımları düzenli yapılır orijinal parçalarla, motoruna henüz anahtar değmiş değil.

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW alacaksan en temizini bulup alıcaksın, çok iyi bir usta bulacaksın, bakımını en geç 10binde 1 yapacaksın. Bu şartlarda BMW kadar sorunsuz araba azdır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 45 E46 için çok para

3-5 fazlasına E90 alınır 318i

E46 da makyajsız 318i lerin motorunun baya sağlam olduğunu duymuştum

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw diğer araçlara nazaran daha özen ister.

bülent ustanın dediği gibi bakımını zamanında yaparsan gözün gibi bakarsan en sorunsuz arabalardan biridir.

parça fiyatları diğer araçla nazaran normaldir.

elektronik parçalar(sensörler, far beyni falan) pahalıdır biraz

mutantın far beyni bozuldu sıfırı çok pahalı gerçi çıkma da pahalı ama ucuza şans eseri bir tane aldım. ebayden de far beyninin içindeki çipleri aldım (kargo dahil 9 dolar ) bozuk far beynindeki çipleri değiştim. yedek duruyor elimde.

yanı kısacası temiz bakımlı bir bmw aldıktan sonra evladiyelik binersin.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

same-34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 kapılı yüksek model BMW istiyorsan bence e39 almalısın, hem e46 dan daha kaliteli hem de daha sorunsuzdur...

şimdi gelelim neden BMW ler 'sorunlu?'... gayet net söylüyorum kimse alınmasın üstüne, şu anda 320d 2014 model 210bin tl, bizler zamanında alırken de yıllara dövize vurunca hemen hemen bu paralara aldık minimum... öyle bakmayın 30a 40 a satıldığına, hakkını vererek yani bakımını aksatmayan, orj parça kullanan sayısı o kadar az ki... yandankaykıl-oil le yağ değiştir, çin malı ile filtreleri değiştir, 100bin km bujilere bile bakma sonra da 'dövlet bize bahmii!'... bakmaz tabi, olan da şimdi o arabaları alanlara oluyor... düzenli bakım yapılan, düzenli derken düzenli 40bin km de bir değil, 10bin km de bir bakıma giren, orj parça kullanılan, yağı markalı ve uygun özellikte olan hangi araba ne çıkartmış Allah aşkına biriniz söyleyin...
    Abi noktayı koymuş. Size de iyice araştırmak düşüyor. Allah gönlünüze göre versin.
    Haktan Otomotiv- Çıkma ve Orjinal Yedek Parça İvedik/ANKARA
    06 VKN 43 Zubaru Teknika İnterneyşınıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 mı .. sorunlu ifadesi tam olarak ne demek tartışılır sanırım.. ancak bırakın e46 yı bir jenerasyon önceki e36 larımla bile toplamda minimum 200k km yapmışımdır bir kez olsun yolda kalmadım.. marşlarına bastım trabzonada gittim, izmirede gittim, bodruma da gittim, antalyaya da gittim istanbul ve sakarya ları söylememe bile gerek görmüyorum..
    fakat bakımları her daim günceldi araçlarımın.. belli başlı hayati parçaları yeni idi..
    e 36 için bile böyle söylemem insanları şaşırtabilir ama hakikat bu..
    bana göre sorunlu araba yoktur, sorunlu kullanıcı vardır ( tüm değerli forum üyelerini tenzih ederim ) hele ki bahse konu araç bmw ise..

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 konusu tartışılırken, 328i'lerin piyasası neden düşük biri bana açıklar mı? 98 - 99 model oldukları için mi? 325'lerden daha hesaplı, nedir bunun sebebi?
    Custom Electronic Projects

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)