User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sizce hangi Bmw e46 ?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sizce hangi Bmw e46 ?

Merhabalar. Dört kapılı olmak üzere en mantıklı hangi motor bmw e46 alınır ? 3.18.320 ?

Performans ve yakıt anlamında hangisi en tatmin edici olur. Tek kapılı e46'ya göre temizinin ve düzgününün bulunması daha kolay sanırım .

40-45 bin tl arası temiz bir e46 bulunur mu ?
    imzasız..

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.20 tabiki hem yakıt farkı olur hem sesi yeter
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dertsiz başına dert alma bence anıl.
    45 bine mal ettiğim kız gibi arabamı 35.500e zor verdim neyseki siteden birine gitti.
    E46 nın saçma sapan bi piyasası var ve artık zamanları doldu saatli bomba kıvamındalar.
    Ne zaman ne dert açıcakları belli olmaz ha kenarda param var dert değil dersen o ayrı.
    Ben yorulmuştum artık termik , bobin, bobin tesisatı akışmetre çatlayan su hazneleri elektrik problemleri vb..
    Bence daha modelli bişeyler bak. Geçen sene 3.25imle 0,35 krs yakıyodum tüpte bu sene 0.40 yakar tüplü diye az yakıyor düşünceside olmasın.
    Şuan s2000le 0.50 krs yakıyorum

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz bulunur ama olası çıkacak arızalarda can yakar. Tabi hiç arıza çıkmama durumuda var

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dertsiz başına dert alma bence anıl.
    45 bine mal ettiğim kız gibi arabamı 35.500e zor verdim neyseki siteden birine gitti.
    E46 nın saçma sapan bi piyasası var ve artık zamanları doldu saatli bomba kıvamındalar.
    Ne zaman ne dert açıcakları belli olmaz ha kenarda param var dert değil dersen o ayrı.
    Ben yorulmuştum artık termik , bobin, bobin tesisatı akışmetre çatlayan su hazneleri elektrik problemleri vb..
    Bence daha modelli bişeyler bak. Geçen sene 3.25imle 0,35 krs yakıyodum tüpte bu sene 0.40 yakar tüplü diye az yakıyor düşünceside olmasın.
    Şuan s2000le 0.50 krs yakıyorum
    Her arabada aynı sorunlar cıkıcak diye bi kanun yok aracın kaç km deydi aynısı bende 2.5 smg bide yağ su benzin devam
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her arabada aynı sorunlar cıkıcak diye bi kanun yok aracın kaç km deydi aynısı bende 2.5 smg bide yağ su benzin devam
    Tabiki aynısı olucak diye birşey yok ama sonuçta eski araba artık dert açmaya başlicak.
    210 civarıydı km sattığımda bu sorunları 170binde açmaya başladı

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam 45 bine çok güzel km si düşük e46 bulabilirsiniz. Tabi bmw için biraz sabredip,bekleyip iyisini almanız lazım. Ben 325 ten aşağısına binmem, belkide bi tarafımız alıştı o yüzden binince gitmiyormuş gibi geliyor 320 ler. Yakıt olarak öyle aralarında çok fark yok, 320-330 arasında 1 litre oynar, 330 otm. olursa 2 litre oynar. Kısaca bmw de hacim arttıkça yaktığı her kuruşu hakeder. Coupe e46 adamı hayata döndürür, rengide güzel olursa mutlu mesut geçinirsiniz
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Şu zamanlar işlerimi büyütmeyecek olsam gider bunu alırım. Hem dizel hem de 4x4 daha ne olsun sahibi de arkadaşım bmw'den anlayan, bilen insandır acayıp titizdir. Bu adam dan güzel bir pazarlıkla her türlü araba alınır.
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan e46 3.30 d kullanıyoruz arkadasım aldı. 2260 turbo ve enjektörle 300 hp suanlık verdiği zevki anlatamam. fiyatlarıda gayet makul yakıtta öyle ben kendime alıcak olsam gözüm kapalı manuel temizini bulur alırdım
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelleme yapmak doğru değil sanki bütün E46 lar ömrünü tamamlamışlar gibi konuşmak yersiz ve gereksiz bence.. değil 45, 245 bin e alacağın porsche de sana sorun çıkarabilir..

Senin soruna gelirsek 45bin düzgün bir araç için yeterli bir bütçe.. sadece geriye satanı yada satılanı sabırla arayıp bulmak kalır..

Ve bu arada 2,0 yerine gerçekten 2,5lt lik bi E46 kesinlikle daha fazla mutlu edecektir seni.. sonuçta bi yerden bi yere gitmek olsaydı amacın (ki öyleyse) İ30 veya DS4 yada benzeri araçlar seçilmeli..

dip not ; zamanı doldu denilen 4 yıllık aracım sadece ve sadece 2 sene önce 450tl ekstra masraf çıkarttı.. geri kalan bakımı zaten rutin ama sorsan hala hevesle binerim her seferinde..

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manuel 325 bul keyfine bak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar manuel öneriyorsunuz iyi güzel de 3 tane manuel almış satmış biri olarak soyleyım manuel zor satılıyor. heleki e46 i satarken çok zorlanmıştım.otomatik olsa çok daha rahat satardım. Bu arada çöp olmuş e46 piyasa da çok varmı ? evet var ama temiz kullanılmışı şuan 0 araçlardan daha sağlam. daha zevklidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar manuel öneriyorsunuz iyi güzel de 3 tane manuel almış satmış biri olarak soyleyım manuel zor satılıyor. heleki e46 i satarken çok zorlanmıştım.otomatik olsa çok daha rahat satardım. Bu arada çöp olmuş e46 piyasa da çok varmı ? evet var ama temiz kullanılmışı şuan 0 araçlardan daha sağlam. daha zevklidir
    Hocam nasıl manueli zor satılıyor? Büyük şehirde belki bir etkendir ama bmw alan insan profiline bakacak olursak otm. arayanına denk gelmedim. SAdece hergün trafikte olan ve buna rağmen bmw den vazgeçemeyenlerin tercih ettiği doğrudur. Ayrıca e46 da parayı veren iyi arabaya biner, öyle gidip 30 liraya 320 alıp sonra tüm 46 lar arızalı-bitik demek saçmalıktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kendi arabamdan örnek verdim bütün e46 larda bitik ölü gebermişmi dedim?
    Şu sitede birşey yazamaz olduk hemen muhalefet.
    E46 98 yılında çıktığında 8 yaşımdan beri hayalimdi. Zaten öyle olmasa almazdım , ilk sorunundada satardım. 60-70.000 km bindim sevdiğim için uğraştım yaptım yaptırdım. Ayrıca milyarlar harcadım ama taş patlasın 2 lirası arızalarına gitmiştir çünkü parçası ucuz.
    İçiyle dışıyla 80bindeki arabayı kıskandırıcak durumdaydı. Feleğin çemberinden geçmemişti ama sorunları oluyordu. Herşeyini bitirdim sıfırladım şuan siteden eraya sattım yağını filtresini değiştirip devam ediyor kısacası sorunsuz biniyor.
    Düşük km araba hor kullanılmamış araba sorun çıkarmaz diyorsanız 98binde cabrio aldık ilk sahibinden. Uzun süre garajda yatmış boyasız hatasız. Arabaya 1 ay bindik daha doğrusu binemedik. Patlamadık borusu çürümedik kablosu kalmadı. Şans nasip kısmet bu işler.
    Kısacası e46 ya hepiniz kadar bende meraklıyım , hepiniz kadar bende çok seviyorum ama 45 milyar birdaha düşük model bir bmw ye bağlamam bunu anladım.

Buda eski arabam 20 liraya en kötü 46 yı alıp bütün e46lar arızalı bitik demedim.
    Muhalefet olurken karşınızdakini tanımadan yargılamayın.
    Ve lütfen okuduğunuzu iyi anlayın. Bütün e46 lar bitik veya bitmek üzere demedim. Kendi yaşadıklarımdan dolayı kendi görüşümü bildirdim!
    Kimseyede şahsi birşey yazmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam burası forum, muhalefet yapılmıyor sadece konuşuluyor. Hani bu kadar sinire gerek yok, ben 30 bine e46 alıp dert yananları kastettim sizi değil. Sonuçta araba işi hastalık işi, eski arabaya biniyorsak bazı şeyleri göze almak zorundayız. Kul yapımı sonuçta, bayiden sıfır aracı çıkarıp yolda sorun yaşayanlarda var. Belli parçaların ömrü, özellikle elektronik parçaların ömrü doluyor. İster istemez oksitleniyor, kablolar kopuyor. Kısaca bmw gibi arabaya hastası biner, uğraştıkça zevk alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam nasıl manueli zor satılıyor? Büyük şehirde belki bir etkendir ama bmw alan insan profiline bakacak olursak otm. arayanına denk gelmedim. SAdece hergün trafikte olan ve buna rağmen bmw den vazgeçemeyenlerin tercih ettiği doğrudur. Ayrıca e46 da parayı veren iyi arabaya biner, öyle gidip 30 liraya 320 alıp sonra tüm 46 lar arızalı-bitik demek saçmalıktır.
    dediğim gibi özellikle e46'mı manuel oldugu için zor sattım. Hatta e 46 mın ilanın da manuel yazması, fotolarının da olmasına ragmen arayanların 3 te 2 si otomatık mı diye soryordu maneul dıyınce aaa oldu o zaman diyip teli kapatıyorlardı.gazlamak istiyorsan manuel alıcaksın ama gazlamakla işi olmayan keyif için binecek. Ve sıkışık trafıkte kullanıcak olanlar otomatik hatta triptonık bakıyor. Allah nasip ederse seneye yine bmw'ye doucem ve kesinlikle otomatik veya triptonık olucak.Çanakkale gibi sıkışık trafık olan bir şehir'de manuel ciddi sıkıntı

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 haftadır dayımın 3.20i e46 kullanıyorum .otomatık vıtes normal kullanım sehır ıcı 100 kmde 11.6 yakıyor bılgın olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatiği cidden fazla yakıyormuş ben manuel vitesıyle,17'' jantla sehır için'de 7-8 lt yakıyordum

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapılı yüksek model BMW istiyorsan bence e39 almalısın, hem e46 dan daha kaliteli hem de daha sorunsuzdur...

şimdi gelelim neden BMW ler 'sorunlu?'... gayet net söylüyorum kimse alınmasın üstüne, şu anda 320d 2014 model 210bin tl, bizler zamanında alırken de yıllara dövize vurunca hemen hemen bu paralara aldık minimum... öyle bakmayın 30a 40 a satıldığına, hakkını vererek yani bakımını aksatmayan, orj parça kullanan sayısı o kadar az ki... yandankaykıl-oil le yağ değiştir, çin malı ile filtreleri değiştir, 100bin km bujilere bile bakma sonra da 'dövlet bize bahmii!'... bakmaz tabi, olan da şimdi o arabaları alanlara oluyor... düzenli bakım yapılan, düzenli derken düzenli 40bin km de bir değil, 10bin km de bir bakıma giren, orj parça kullanılan, yağı markalı ve uygun özellikte olan hangi araba ne çıkartmış Allah aşkına biriniz söyleyin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)