Skoda Rapid TDI
accent blue şirket aracım hem azyakıyor hemde çok konforlu makam otosu gibi. 2 yıl linea kullandım. şuan bir yıldır kardeşim kullanıyr 2013 eski kasa line çok memnunduk ayrıca 90hp oldgundan dolayı sol şeritte aralıksız 200-180kmh ankaraya gidip geldim...
Linea da gerçekten yol tutuş zayıf,frenleme dengesiz, ön kısımdaki torpido,kapı içi gözler çok ufak.
301 bir tık daha iyi gibi Linea'dan, son zamanlarda epey şirketler tercih etmeye başladı. Görsellik önemliyse şirket açısından kırmızı clio IV'lerde ideal olabilir tabiki...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Son karar verildi, 1 pick-up yanina da bir binek alicaktik sirkete, ani bir kararla 2 adet Dacia Duster almaya karar verdik test surusune ciktim kesinlikle Dacia'ya olan onyargimi bitirdi kesinlikle. Bu ay icerisinde nasipse alim yapilicak, tavsiye veren herkese tek tek tesekkurler.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
şirket aracı olarak kullanılacak araçlara citroen ve peugeot markalarını dahil etmemelisiniz. zira uzun yıllara öldürene kadar kullanılacagını söylemişsiniz ve bu markalar öyle aman aman dayanıklı markalar değiller.
ford grubuna yönelmenizi tavsiye ederim. hatta sıfır araç alma zorunlulugunuz yoksa eğer elimizde 5er adet focus ve fiesta mevcut. hepsi dizel manuel ve max 5 bin kmde olan araçlar. sıfır rakamlarına göre de çok uyguna veriyoruz.
duster kullaniyoruz bizim sirkette cok iyi secim tebrik ederim.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)