İnanılmaz bir film.Bence forumdaki herkesin gitmesi gerekli. :)
Şimdiden Hızlı ve Öfkeliye dişli bir rakip :D
Printable View
İnanılmaz bir film.Bence forumdaki herkesin gitmesi gerekli. :)
Şimdiden Hızlı ve Öfkeliye dişli bir rakip :D
burdaki yorumlara bakarak gittim (hiç düşünmüyordum gitmeyi) olan boşa harcanan 2 saatime oldu :)
kurgu vs tamam oyun üzerinden gitmişler vs ama parayada kıymışlar fakat oyunculuklar çok zayıf film bir sessiz kendi halinde filmden soundtrack albümü çıkarıyım desen çıkaramazsın
ben çok beğendim :) ingiliz aksanlı kız harikaydı bu arada :D
Filmden ne beklediğiniz önemli tabi ama benim için vasattan öteye geçemedi malesef, 15 kişi gittik ve ilk yarı sonunda 2. Yarıya girmesekmi diyorduk. Neyse ki 2. Yarı nispeten iyiydi. Bu arada Mustang'in sesi harikaydı.
Fast and furious oyuncularını al koy filme muhteşem ama bu oyuncularla vasat
Bnde dun gittim gayet guzel ve surukleyiciydi tavsiye ederim herkese
bende dun akbati'da gittim film cok guzeldi cok begendim. ara vermicekler diye girerken cola bile almamistim tuvaletim gelmesin diye. ama verdiler ara sagolsunlar :D
Dağıtım şirketi film için toplamda 130 dakika dedi. Zaten filmler gelmeden 5 gün önce film sürelerine bakarak bir sonraki haftanın seansları hazırlanır. Dağıtım şirketinin vermiş olduğu süreye göre gün içerisinde kaç seans oynatabileceği belirlenir. Onlar program yaparken bir yerde hata yapmışlar yada ara vermeyip 1 seans fazladan oynatmaya karar vermiş olabilirler. Bu çok yanlış bir durum.
Bizim yayın akışımız ise film 130 dakika + 15 dakika reklam-fragman + 10dakika ara + 10dakika salon temizliği şeklinde. Biz bu şekilde yaptık. 3 saatte çok rahat 1 seans oynatıyoruz. Günde toplam 4 seans. Zaten hiçbir filmde ara vermeme gibi bir lüksümüz yok.
Dün Capacity de 3D olarak izledim. Gözlükleri çıkışta istemediler.
Filme gelince ben beğendim. Sahneleri heyecan vericiydi sürekli bir atraksiyon Mustang in hardcore yanlamaları beni mest etti diyebilirim :D
valla kimse yanlış anlamasın ama; F&F serisini feci bozar Need 4 Speed çekimler ve kurgusal açıdan. oyuncular vasat, bir kaç kişi dışında tabi. abartı pek sahne göremedim. iMax'te izlemenizi öneriyorum (AKASYA AVM-İSTİNYEPARK AVM).
Hafta içi vakit bulmam zor, ama hafta sonu giderim büyük ihtimal. Yorumlar görüşümü çok değiştirdi :D
Ben bu tarz filmlerin hep balon olduğu sinemada izleyince sonucun hüsran olduğunu düşünüyorum. Sanırım 1080 torrent düşünce izlerim.
dün 5 arkadaş izledik 3d olarak cok guzel oluyor 3d tavsiye ederım mustang yapılması gazlanması felan cok cok cok ıyıdı walla :D
kesinlikle bilgisayarda oynamak daha keyifli :icon13:
üsranlarr ötesiii gitti dünya para çöpe :) oyunu baştan sona oynasanız zaten bukadar izlersiniz,oyundaki trailer videolarını birleştirmişler adeta çoook geçersiz.
filmi begenmeyenlere suan cok şaşırdım acıkcası
film daha iyi olabilirmiş.oyuncular vasat 10 üzerinden 6..hızlı ve öfkeliye rakip olamaz.
film guzel oyunla pek alakası yok ama yinede ıyıydı senaryo bıraz daha ıyı olsa ve sonu daha ıyı bıtse kesın ıbmd 9.5 fln alır tavsıyem aksıyon ve araba tutkunları ıcın gidilebilecek bir film ama NFS oyunlarındaki gibi senaryo bekliyosanız ozellikle most want dakı gibi husrana ugrarsınız demedı demeyın :) kısacası eglenceli bir 120dk tavsiye ederim
Amaçları zaten FF serisine rakip olmak.onlar gibi sıfırdan başlamak.Vin diesel hariç ilk seride diğer oyuncuların kaçını tanıyodunuz ? şimdi 1.seriyi açın izleyin tuhafınıza gider gülersiniz :)
ben çok keyif alarak izledim. Kötü bir film bekliyordum başlarında hatta saçma olucağını düşünerek izlemeye başladım ancak çok güzel izlettirdi. Bence olmuş.
nfs ismini kullanarak izleyici çekmeye yönelik bi film diye düşünmüştüm
fakat film çok etkileyici olmuş bence, tavsiye ederim.
tek eksi yön altyazı oldu benim için
Fena değil,bizim gibi adamların izlemesi gerekir bence.
gayet başarılı bir filmdi sıkıldıgım tek yer son sahne yarış bölümüydü.Film iyiydi
ben çok beğendim sesler,arabalar ve julia ya özellikle bittim diyebilirim :D
yani işte ehhh.... bir hızlı ve öfkeli değil :D
filmin sonuna kadar zor bekledim türkler daha iyisini çeker :D
https://www.youtube.com/watch?v=AntpwxVVrq0
Bende şöyle bir video buldum birebir replikası yapılmış araçların gördüğüm kadarıyla baya emek var.
Ben beğendim filmi görsel ve ses olarak gayet yeterliydi, bazı sahneleri biraz uzun buldum onun dışında bence ilk film için gayet güzel olmuş. Yalnız bunlar yüzünden Mustang piyasası artarsa çok kızarım :D :D
Bende bugün izledim vasat tı bence ..