Film 10 numaraydı bence
video'yu izlemiştim filmin sitesinden 1'e 1 replika yapılmış baya bi emek var. filmin devamı da gelir diye düşünüyorum :)
Printable View
Film 10 numaraydı bence
video'yu izlemiştim filmin sitesinden 1'e 1 replika yapılmış baya bi emek var. filmin devamı da gelir diye düşünüyorum :)
şuan filmden geldim eve girdim. film gayet başarılıydı. Kesinlikle paranıza yazık olmaz gidin izleyin.
Recebi forumda genel olarak çoğu kişi beğenmemişti,boşver gidiyim dedim harbiden balon çıktı :)
Bunuda herkes beğenmiş o zaman yarın gitmem lazım :)
bende 2 gun once kız arakdasımla gıttım gayet guzeldı ılk fılm ıcın :) mustang pıyasası artıcak :D
Film gayet güzeldi,ingiliz kız'a bittim desem yeridir.
bizde dün gittik bayldım filme çekimler kurgu muthişti. kız da çok güzeldi hayran kaldım valla
mustang aşığı yaptı bu film beni
Film cok iyiydi valla cok begendim
tat vermedi .
O kadar da kotu degil bence izlenicek bir filim vaktin varsa :)
Filme dün akşam gittim açıkcası trailerdaki sahnelerden fazla bişey yoktu, hızlı ve öfkelinin bütün filmlerini seyrettiyseniz zaman geçirmek için gidebilirsiniz çünkü keyif vermez. Süper arabalar maketti heralde yada pertten çevirme Bugatti veyron ss'in lastikleri bi 7-8 cm içerde duruyodu sahnelerde :D
Sonuç olarak buna bi otomobil hayranı olarak gitmeyin aksiyon filmi seyircisi olarak gidin hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz
Edit:"Süper arabalar maketti heralde yada pertten çevirme Bugatti veyron ss'in lastikleri bi 7-8 cm içerde duruyodu sahnelerde :D" demiştim yukarıda yapım aşaması linki verilmiş...
dün gece gittim. gayett gidilebilir bi film 3 boyutlusunu tavsiye ederim. şunu söyleyim ama hızlı ve öfkeli gibi abartı filme alışıpta normal bi filme gitmiş gibi olucaksınız. abartma yok sade ve güzel.
özellikle sesler. Allahım. amerikanlarla yaptıkları ilk yarıştaki homurtular. oturamadım koltukta.
o gri mustangın sonu öyle olmamalıydı aşık olmuştuk halbuki :D
Film F&F dan sonra basitti bence de aradigimi bulamadim ben...
Filmin gelişme bölümünde sıkıntı vardı bence. :) Giriş kısmı hızlıydı konuyu hemen aktardılar. Sonuç kısmı ise filmin yarısında belli oldu. :) Ben çok beğenmedim. Ancak bir otomobil severi etkileyecek bolca araç görüntüsü vardı, POV çekimler güzel olmuştu. Sesler, görseller vs etkileyiciydi. Mustang'a bayıldım, çok estetikti. :)
Biraz önce çıktım bende filmden. Öncelikle beğendiğimi söylemeliyim. Ancak giriş bölümü bence de hızlıydı. Gel gelelim sahneler zevk verdi, araç sahneleri yeterliydi.
Hani F&F in son filmlerindeki gibi; araç sahnelerini azaltıp, aksiyonu çoğaltılmamış olması sevindiriciydi bence.
Sizin izledikleriniz alta yazılıymıydı yoksa Türkçe dublaj ı varmıdır
konusu biraz sıkış ama sahneler sesler çok iyi 3 boyutlu olmasida çok iyi olmuş tavsiye ederim.
Tabi bi hızlı ve öfkeli kadar iyi olmasada güzel film ama konusu biraz basit