Sex varmı filmde bro :D
Printable View
kesinlikle bilgisayarda oynamak daha keyifli :icon13:
üsranlarr ötesiii gitti dünya para çöpe :) oyunu baştan sona oynasanız zaten bukadar izlersiniz,oyundaki trailer videolarını birleştirmişler adeta çoook geçersiz.
filmi begenmeyenlere suan cok şaşırdım acıkcası
film daha iyi olabilirmiş.oyuncular vasat 10 üzerinden 6..hızlı ve öfkeliye rakip olamaz.
film guzel oyunla pek alakası yok ama yinede ıyıydı senaryo bıraz daha ıyı olsa ve sonu daha ıyı bıtse kesın ıbmd 9.5 fln alır tavsıyem aksıyon ve araba tutkunları ıcın gidilebilecek bir film ama NFS oyunlarındaki gibi senaryo bekliyosanız ozellikle most want dakı gibi husrana ugrarsınız demedı demeyın :) kısacası eglenceli bir 120dk tavsiye ederim
Amaçları zaten FF serisine rakip olmak.onlar gibi sıfırdan başlamak.Vin diesel hariç ilk seride diğer oyuncuların kaçını tanıyodunuz ? şimdi 1.seriyi açın izleyin tuhafınıza gider gülersiniz :)
ben çok keyif alarak izledim. Kötü bir film bekliyordum başlarında hatta saçma olucağını düşünerek izlemeye başladım ancak çok güzel izlettirdi. Bence olmuş.
nfs ismini kullanarak izleyici çekmeye yönelik bi film diye düşünmüştüm
fakat film çok etkileyici olmuş bence, tavsiye ederim.
tek eksi yön altyazı oldu benim için
Fena değil,bizim gibi adamların izlemesi gerekir bence.
gayet başarılı bir filmdi sıkıldıgım tek yer son sahne yarış bölümüydü.Film iyiydi
ben çok beğendim sesler,arabalar ve julia ya özellikle bittim diyebilirim :D
yani işte ehhh.... bir hızlı ve öfkeli değil :D
filmin sonuna kadar zor bekledim türkler daha iyisini çeker :D