Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
film sans isi biraz.. polis gorduumde komple camlari aciorum bide bisy olmuo
1 kere ceza yedim ondada camlari kapatamadim![]()
yeşilköyden florya ya giderken arkadaşımın arabasını kullanıyodum muayenesi yoktu haberide yok
çevirmeye girdik bağlamak gerekli dedi biraz muhabbet ettik
memur saolun iyi birisiydi benim gibi iyi birini bulamazsın yarın muayenesi yaptırın dedi bıraktı...
bu arada yeni atamalar oldu egzoslu araçları direk bağlıyorlar florya yeşilköy ataköy bakırköy zeytinburnu ndaki arkadaşlar dikkatli olsun bölgenin adı aklıma gelmedi bahçelievler falanda dahildi galiba
film olayında birincisinde uyarı+ceza alıyorsun. merkeze not düşüyorlar
ikincisinde ceze+bağlanıyorsun
always AT by AT
içerdeki beyfendi sizinlemi dedi" böle bi soru varmı ya =) yok tanımıyorum yeni binmiş arbaya deseydin![]()
Cam filmi otomobilin içinin görünmesini engellediğinden ötürü yasak.Cezası var.Benim kaç tane arabam olmuşsa hepsinde koyu ton film vardı bu hafta yenı aldığımada cektiricem.İstanbulun göbeğinde birsürü öküz dolaşıyor yanımda annem kız kardeşim yada kız arkadaşım varken rahatsız ediyorlar tekkende üstüme kırıyolar olmadık şey değil bunlar.O yuzdende yasak olduğunu bile bile cektiriyorum.O öküzlere engel olamıyorlarsa benim filmimede bir yolunu bulur laf ettirmem ya avanta ya torpil artık hangisine elverişliyse ortam.Ben bu kadar acık yazınca tepki geliyor ama hepimiz herseyı biliyoruz yazmamın sakıncası yok diye düşünüyorum.Ayrıca son olarak şunu belirtmek istiyorum CAM FİLMİNİN ruhsata işlenmesi yada ilkinde ceza keser ikinci yakalandığında bağlanır oto diye bişey yok güneşe alerjin bile varsa gunduz cıkma diyorlar senelerdir bi yolu olsa ben yapardım emın olun.
Valla biraz bu iş yaş ile ilgili sanırım... Genç arkadaşları yolma (Para koparma)
sebebiyle bağlarım ederim diyorlar ama cam filminden bağlayacaksa, bağlarım
diyorsa sizi otopark a götürüyorsa sakın ola ki kendiniz arabanızı kilitlemeyin
atın anahtarı "Al sen bağla!" deyin. O zaman bağlayamaz... Cam filminden araba
bağlamaya hakları yok. Ekzost tamam bağlarlar ama dediğim gibi biraz yaşınız ile
ilgili sanırım, tabi bi de karşındaki memura karşı konuşmana ve üslubuna bağlı.
1987 senesinden beri arabalarımın ön plakalarını takmam ve hepsi filmlidir, ekzostludur aam bunlar için hiç kimse çevirmedi, rutin ehliyet ruhsat kontrolü![]()
egsoz yaptırdım film yaptırdım daha hiç sorun olmadı. tabi daha hiç bi polisle dalaşmadım hep tamam dedim arabadan bile indiğim çok çok nadirdir cezamı keser getirirler.
abi ben arkadada adam olduğunu bildiğim ve oda gördüğü için olta atıyor sandım, güldüm evet benle dedim..
baran ve someonespecial in dediği gibi sanırım olay, işin kötüsü ben arka camımı açamıyorum kontrolde, e benimde arkada ayna modunda film var.. bide gençlik modunda bizi harcıyolar gibi..
bu arada baranın dediğine katılıyorum apaçi çok, direk yılışıyolar yolda kız arkadaşınla falan rahat edemiyosun..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
Ben egzoz ucundan bağlandım arkadaşlarşaka gibi ama gerçek
Merter mcde c.tesi akşamı her önüne geleni almışlardı belki hatırlaynlar vardır
şans eseri mcin önünden geçince benide aldılar ve direk bağladılar...
Cam filmine ceza yazdılar 2. kez yakanınca bağlancağını söylediler...doğru yani bu...
Cezayı nasıl kontro lediyolar demeyin bilgisayar ekranında yazıyor...Hatta ilk çevirdiğinde şubeden kontro letti önceden cam filiminden ceza yemiş mi diye baktı bağlıcak sebep yok egzoz ucundan bağladı
kısaca bağlamak isteyince her türlü bağlıyo![]()
Cam filminden 1 kere yakalanınca ihtar ceza 2.cide bağlanıyor falan böle şeyler sölemişde olabilirler ama külliyen saçmalık külliyen yalan yok öle bi kanun maddesi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
eet egzozda öle bi olay var polis cekiciyi cagırmadan hallettin hallettin halledemedin hic sansı yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)