Aracıma ayarlı on off düğmeli modül taktım.Araç 2011 207 yanması kapanması sorun yok.Fakat arada bir mesala 10 kere sinyal verdim 2sinde ampul patlakmış gibi hızlı yanıp sönüyor.Sinyali kapatıp tekrar verdiğimde düzeliyor.Başına gelen var mı acaba?
Aracıma ayarlı on off düğmeli modül taktım.Araç 2011 207 yanması kapanması sorun yok.Fakat arada bir mesala 10 kere sinyal verdim 2sinde ampul patlakmış gibi hızlı yanıp sönüyor.Sinyali kapatıp tekrar verdiğimde düzeliyor.Başına gelen var mı acaba?
Benimde başıma gelmişti ama gidip düzelttirmedim büyük ihtimalle şase yapıyordur yaptırdıgın yere götür.
Modülü dışardan aldım elektrikçiye bağlattım.Adam bayağda düzgün işçilik yapmaya çalıştı aslında herzaman yapmıyor bunu ben bi gidip sorayım yine madem öle.Yoksa çalışması ve görüntüsünden memnunum.
Kendiliğinden düzelmiyor ayrıca eğer hızlı yanıp sönüyorsa öle devam ediyor sinyali kapatıp tekrar sinyal vermezsem.
Ozaman bi baktırıyım ben amerikan parkı olan bikaç kişiyle konuştum 207 onlarda taş direnç olanlar varmış bi sorun yok diyolar.Bendeki daha gelişmiş kaliteli bi modül canımı sıktı açıkcası arada birde yapıyor olsada
Bu sntgaragein sattığı modüllerden mı? Benim de ilk aldığım sikintiliydi. Tesisatı ellemeden modulu değiştirdiler.
Yok hayır ben dediğiniz yerden almadım.Yeni bir modül gönderilecek tekrar onu da deneyeceğim.Belki sorun çözülür çok şükür başka sıkıntım şuan için yok umarımda olmaz.
Benim aracımdada ayarlı amerikan park var sinyal ritmini bozuyor :/ bir tanıdığına gösterdim eski sistem takalım bunlar dandik dedi değiştiricez mecbur
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Bende ayarlı deil direkt bağlanan vardı.aracım ds3.aynı sorunu farlar açıkken sinyal verdiğimde yaşıyodum.halledemediler.gittim söktürdün
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Çift taraflı duy muhabbeti vardı elektrikçi demişti bana gerek yok modüle diye var mı öyle bişey ?
nickime kadar..
Evet çift duylu ampülle de oluyo. Ben amerikan park yaptırdığımda modüller bu kadar yaygın değildi bende bi elektrikçiye çift duylu ampülle yaptırmıştım hala sıkıntısız kullanıyorum. Parkları açtığımda duyun teki direkt yanıyo sinyal verdiğimde de ikinci duy yanıp sönüyo.
Demek ki bi çok kişide var böle problemler aldığım arkadaş yeni bir modül daha gönderecek onu da bi deneyeceğim bakalım inş.düzelir bazen hiç yapmıyor bazende arada bir yapıyor.Ya böle kullanacağım yada bende sökeceğim.
Benimde farlarım açıkken dörtlüleri yaktığımda veya sinyal verdiğimde hızlı yanıp sönme ve arıza ışığı yakma sorunu vardı. Elektrikci arkadaş role bağlayarak sorunu çözdü şuanda hiç bir sıkıntı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)