997 turbo ile 911 turbo arasında ne fark var arkadaşalr? görünüşleri de birbirine çok benziyor ben ciddi bir fark göremedim.
997 turbo ile 911 turbo arasında ne fark var arkadaşalr? görünüşleri de birbirine çok benziyor ben ciddi bir fark göremedim.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
997 turbodaki bendim o kadar keyifli bi arabaki video çekmeyi düşünemedim bile
Yüronun alevleri izledim) virajlarda porsche ile denemek komik olur tabiki inanılmaz bir araç ama burdafiyatlarıda karşılaştırırsın heralde.Performansının %100 yeterli olması için bana göre Turbo Civicleride geçmesi lazım
Şaka bi yana virajda baybay yapar tabiki e o kadarda parasının hakkını versin.Zaten virajlara girişi duruşu yol tutuşunun
tartışılması bile sacma olur.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
uzun lafin kisasi , 997 olsada binsek . valla garajda olmasi gereken 3 arabadan biristi :P , new gtr and 997 ..
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
997 turbo. Cok guzel ve zevkli bir arabadir. Performans acisindan bisey istiyosan TechArt, Gemballa gibi firmalara bakman daha mantikli olur.
Bana sorarsan bi egzoz tamamdir aslinda hic oynamam motoruyla.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
f355 otomotiv 9ff in distribütörü, buradan bir bilgi almakta fayda var fiyat ve ürünler açısından...
http://www.f355.com.tr/anasayfa.htm
ben bayağı uzak kaldım yavvv örnekler tavsiyeler herşey gelmiş araçta şu an sadece egzost ve techart jant var savaş abi son hazırlıkları yapıyor amaç abartı değil aslında 600 hp yeterli bi rakam benim yüreğirin typer la videosunu alabilirmiyiz bu arada ee maşşalah
egzoz ve yazılımla o araçlarda bu güçlere ulaşılır.. en olmadı basınç arttırılır.. fazlasına gerek yok ise işlem fazlasıda olmuyo..![]()
Halil çakır çekmiştir ama yüro nun arabanın içinden gene a. koymalı yavaş yavaş lı kadranı bitrdikli 300 boylu bir video
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)