Geçenlerde duydum bilginiz olsun. Axa ve ergo mini onarımlarıda parça değişimi gibi tramere kaydettiriyormuş ödeme alabilmek için mesela 5 cm tamponda çizik traker sorgusunda tampon değişimi, far değişimi ayna değişimi vs diye çıkıyormuş.
Geçenlerde duydum bilginiz olsun. Axa ve ergo mini onarımlarıda parça değişimi gibi tramere kaydettiriyormuş ödeme alabilmek için mesela 5 cm tamponda çizik traker sorgusunda tampon değişimi, far değişimi ayna değişimi vs diye çıkıyormuş.
Sigortacıların baş belası veya işini engelleyen bir sistem bu tramer.
Bir duyumuma göre yakında onların baskıları sonucu kaldırılacakmış Mesaj sistemi...
Eski plaka nın kaydı olabilir onu duymuştum peki plaka ve sase ile sorgulattim arabada tampon hariç (boyali) değişen boya olmayan araçta hasar görünüyor bunun sebebi nedir plaka ilk plakası karşı aracın hasarı diyenler oldu kafam karıştı
Sigorta kaydindada aynı rakam yazıyor bu karşı aracın hasarı olabilirmi?
en güzel tramer servis expertizi. sokacaksın servise sana neyi var neyi yok söyleyecek.
SEAT SPORT
Servis garanti zaten ama aracı satmak istediğinde sorgulama yapsa alacak kişi vazgeçer kafa karıştıran bir durum
Valla ben benim aracı plakadan sorgulattım.Araba 2008 model , plaka 2003 te girmiş trafiğe.2003 sonrası tramer kayıtlarına geçmiş herhangi bir hasarı yoktur diyor mesajda.
Şasi no ile sorguluyorum.*****1746 (son 4 hanesi tutuyor ) , 2003 sonrası tramer kayıtlarına geçmiş bir hasarı yoktur , şasi no ile sorgulamanızı öneririz diyor.ee ben neyle sorguluyorum ya ? 4-5 sefer denedim bunu hepsinde aynı oldu.Anlamadım bu işi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)