Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Olmasalardı olmazdık! Onların canlarını vererek kurdukları Cumhuriyetimizi iç ve dış düşmanlara karşı gerekirse kanımızın son damlasına kadar savunacağız..
Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Olmasalardı olmazdık! Onların canlarını vererek kurdukları Cumhuriyetimizi iç ve dış düşmanlara karşı gerekirse kanımızın son damlasına kadar savunacağız..
bir milletin uyanışının işareti bugün..
bugün durdurulamaz denilen bir gücün Türk'ün önünde diz çöktüğü gün..
Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türk insanın dirayetinin şanlı günü...
Yüzbinlerce şehidin ruhları şad olsun..
Tarih onları hiç unutmadı..
Vatanında kardeşçe yaşamayı bilen insanları provake eden birbirine düşüren yezit soyu pis abd uşağı yobazları da umarım tarih unutmaz..Çaldıkları paralarda boğulurlar inşallah..
07 13b-msp
04 4g63
15 k9k 608
Bu VATAN uğruna canını vermiş tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun.
![]()
Bu Vatan Uğruna Şehit Düşenleri Unutma Unutturma!..
Tüm şehitlerin ruhları şad olsun.
Unutmadık, unutturmayacağız.
Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Okul dolayısıyla Çanakkale'deyim, bu anlam dolu günü gölgede bırakmak için gelip Çanakkale'de miting yaptılar. Diyecek kelime bulamıyorum.
Ruhları şad olsun şehitlerimizin.Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve onların sayesinde yaşayabiliyoruz bu vatanda.Ama şimdi eminim ki hepsinin kemikleri sızlıyordur mezarında , özelliklede Atatürk'ün , adam 70-80 sene önce bugünlerin nasıl olacağını görüp Nutuk kitabında yazmıştı , öyle inanılmaz bir ileri görüşlü bir liderdi o.Şimdi bu halkı ona düşman etmeye çalışıyorlar , başta bu başçalan olmak üzere bu ve bunun gibi bu ülkeyi bölmeye çalışan herkesin allah hepsinin belasını versin.
Allah gani gani rahmet etsin, vatan için gözünü kırpmayan, kendini feda eden bir nesilden söz ediyoruz
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bu sene hiç beklemediğim insanlar bu bilince erip bu gün anısına bir şeyler karalıyordu, arada güzel gelişmeler de olmuyor değil..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Allah hepsinden binlerce kez razi olsun bu vatani kimselere satmadiklari icin. Sira bizde.. Bu serefsizler ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar bir metresini bile vermek yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)