User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: aramizda disci varmi?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.5 ay oncesine kadar disimde apse olmustu Allah kimseye yasatmasin o aciyi gece ev arkadaslarima dert oluyodum 1 saat uyku uyumadigimi biliyorum agridan dolayi bide final haftasi zar zor disciye gittim inanki o cektiklerim aklima gelince dunyayi gozum gormedi kesinlikle 1 dakka durmayin gozunuzu karartip gidin zaten hersey igneyi vurana kadar oda oyle insani yerinden ziplatcak kadar bi aci vermiyo
    Hey gidi hey. Neler çektim kardeşim kaç iğne yapıldı bana mısın demedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam zaten korkmus yangina korukle gitme ama gercekten son ani beklememek gerek dis agrisi ve bobrek tasi acisi anlayamazsiniz
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanal tedavisi olacaktım en basitinden. Çok korkarım dişçiden bende. Arkadaşlarım, annem, babam, kız arkadaşım vs herkes hiç bir şey hissetmezsin dedi. Gittim iğneyi yaptı inanılmaz bir acı var. Bir kez daha yaptı acı devam ediyor dayanamıyorum. 4. iğnede daha fazlasını yapamam zararlı olabilir sık dişini azcık dedi zart zurt girdi ama ölümlerden ölüm beğendim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Dolgusu düştü korkumdan gidemiyorum.
    Dolgu için 8.iğneyi olduğumu hatırlıyorum, daha geçen hafta dişçideyken dolgu esnasında yine zonglayınca istemsizce yerimden zıpladım eline vurdum az daha saplıyordu matkapı sağa sola çok sıkıntılı iş, hele bi de benim gibi yerinde duramayan tipsen ve kız arkadaşınla gittiysen eyvahhh.. kaldıki 4 kanal tedavi, 1 vida, 1 çekim ve 8-9 dolgu ile ağzımı resmen baştan yarattığım halde halada gitmeye yemiyor.. En son bişeyi farkettim dişçi söyledi ve gerçekten yapıncada şahit oldum, alt çene çok zor uyuşuyormuş, ama en rahat üst çene uyuşuyormuş, sinirlerin geçtiği hatlar iki çenede farklıymış ve gerçekten 1 günde bir alt birde üstten dişimi yaptırdım altı yaparken kız arkadaşımdan ayrılıyordum üstü yaparkende en son doktor kız arkadaşıma beni gösterip maşallah ı var bak hiç sesi çıkıyormu diyordu, böyle bir rezillikte cabası
    ig: erayender

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cok kanal tedavısı oldum orda bı sıkıntı yok sadece dıscı deyınce bana bısıler oluyo ıcım urperıyo bole anlatamıyorum o koltugu gorunce degısık seyler anlayamassınız şaka bi yana cok bı sısme yok zaten dıs etımde sadece alt taraf azcık sıstı pazartesı gazıye gıdıcem bakalım ALLAH herseyın hayırlısı versın ama korkmuyorum desem yalan solerım

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cok kanal tedavısı oldum orda bı sıkıntı yok sadece dıscı deyınce bana bısıler oluyo ıcım urperıyo bole anlatamıyorum o koltugu gorunce degısık seyler anlayamassınız şaka bi yana cok bı sısme yok zaten dıs etımde sadece alt taraf azcık sıstı pazartesı gazıye gıdıcem bakalım ALLAH herseyın hayırlısı versın ama korkmuyorum desem yalan solerım
    Valla bende aynen öyleyim yeminle 2 hafta öncesinden tribe giriyorum anca kurtarıyor, internette araştırıyorum, her önüme gelene soruyorum falan ama aslında çok yanlış, herkesin sinir yapısı ve yapılacak işi aynı olmadığından boşuna vesveselerle beyin doldurmak, size tavsiyem ben kendimi böyle telkin ediyorum, bugün dolguya gitmesem yarın kanala gideceğim sonuçta çürük var yani, o plastik eldivenli eli öyle yada böyle öpeceksem şimdi iş küçükken giderim daha az acıya katlanırım diyorum, ve size birşey daha söyleyeyim, beterin beteri vardır, kimilerinin dişinin altından kistler çıkıyor iyi veya kötü huylu, operasyonla onlar alınıyor, yani Allah daha ciddi ve çaresi olmayan dertler vermesin inşallah, en kötü sağlık sorununuz bu olsun, bunları düşünüp biraz olsun rahatlayabilirsiniz belki..
    ig: erayender

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba benimde bir sorum var
    ön üst 2 dişim arası bıraz acık bunu nası hangı tedavi yonetmeı ıle bırlestırebılır en kısa zamanda artık goruntusunden rahatsız olmaya basladım yardımlarınızı beklyıorum
    abidin ortadonist bölümüne gitceksin biraderim ben çok çektim o konuda.. istersen tavsiye edebileceğim özel doktor da var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolgu için 8.iğneyi olduğumu hatırlıyorum, daha geçen hafta dişçideyken dolgu esnasında yine zonglayınca istemsizce yerimden zıpladım eline vurdum az daha saplıyordu matkapı sağa sola çok sıkıntılı iş, hele bi de benim gibi yerinde duramayan tipsen ve kız arkadaşınla gittiysen eyvahhh.. kaldıki 4 kanal tedavi, 1 vida, 1 çekim ve 8-9 dolgu ile ağzımı resmen baştan yarattığım halde halada gitmeye yemiyor.. En son bişeyi farkettim dişçi söyledi ve gerçekten yapıncada şahit oldum, alt çene çok zor uyuşuyormuş, ama en rahat üst çene uyuşuyormuş, sinirlerin geçtiği hatlar iki çenede farklıymış ve gerçekten 1 günde bir alt birde üstten dişimi yaptırdım altı yaparken kız arkadaşımdan ayrılıyordum üstü yaparkende en son doktor kız arkadaşıma beni gösterip maşallah ı var bak hiç sesi çıkıyormu diyordu, böyle bir rezillikte cabası
    Benim üst taraftaydı da zıp zıp zıpladım hop hop hopladım valla yaşlıcana da bir adam tavsiye üzerinde gittim zaten. Dövecektim acıdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende aynen öyleyim yeminle 2 hafta öncesinden tribe giriyorum anca kurtarıyor, internette araştırıyorum, her önüme gelene soruyorum falan ama aslında çok yanlış, herkesin sinir yapısı ve yapılacak işi aynı olmadığından boşuna vesveselerle beyin doldurmak, size tavsiyem ben kendimi böyle telkin ediyorum, bugün dolguya gitmesem yarın kanala gideceğim sonuçta çürük var yani, o plastik eldivenli eli öyle yada böyle öpeceksem şimdi iş küçükken giderim daha az acıya katlanırım diyorum, ve size birşey daha söyleyeyim, beterin beteri vardır, kimilerinin dişinin altından kistler çıkıyor iyi veya kötü huylu, operasyonla onlar alınıyor, yani Allah daha ciddi ve çaresi olmayan dertler vermesin inşallah, en kötü sağlık sorununuz bu olsun, bunları düşünüp biraz olsun rahatlayabilirsiniz belki..
    sagolun ALLAH beterınden saklasın nedıyelım kaderde varsa cekıcez yapcak bısıy yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 5 igneyle uyusmayalanlara yaziyorm alinti yapmadim

Arkadasim dis cektircekti bende gittim. 3 igne vurdu adam hala hissediyo herseyi. En sonunda disiyle dis eti arasinaki bosluga soktu ordan bi cakti igneyi, hadii selamin aleykum oyle bi uyustu ki 3 saat dudagini bile.hissetmedi
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dişçiden deli gibi korkar, çekinirdim artık dişime bir şey olsa da gitsem diyecek hale geldim biraz sado mazo olmayı becermek lazım )) Antibiyotikler 1000mg olur apseyi kurutana kadar kullanırsınız.. Ama inanın dişçiden kaynaklı ağrı diş ağrırken çektiğiniz acının yanında bir hiç.. Hatta acı olmuyor bile doktorunuzu iyi seçin, tavsiye üzerine gidin..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanal tedavisi olacaktım en basitinden. Çok korkarım dişçiden bende. Arkadaşlarım, annem, babam, kız arkadaşım vs herkes hiç bir şey hissetmezsin dedi. Gittim iğneyi yaptı inanılmaz bir acı var. Bir kez daha yaptı acı devam ediyor dayanamıyorum. 4. iğnede daha fazlasını yapamam zararlı olabilir sık dişini azcık dedi zart zurt girdi ama ölümlerden ölüm beğendim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Dolgusu düştü korkumdan gidemiyorum.
    sen kasaba gelmissin ben daha 20lik cekilirken bile 3 den fazla igne vuruldugmu hatırlamam.ama bende gücsüze denk geldim bikere heralde.igneden disciden falan korkmam asla ama 20lik için gittigim dişcinin cagırdıgı cerrah ömrümden ömür aldım benim kesti etti biçti cekiyo gelmiyo alla alla diyo tam 1.5 saatte donuma kadar terletti beni ve baya uzun bir şişlik yasadım (sag alttı sol altıda ccekimmi dedi hemen aman dedim sakın simdi kalsın ) daha sonra baska bir doktora annemin arkadasıymıs sonradna ogrendim ve gittim adam aynı 20ligi ignesini yaptı sagını solunu hafiften yine saplanmasn diye kesti tornavida kıvamında zımbırtıyla kanıtrttı penseyle cekti aldı dkisi attı bitti bittimi diyorum bakıyo bana evet der gibi .üstüne ne sislik ne bişey o gecenin sabahına gecmişti sislikde

buarada Allah düşman basına vermesin 20'lik agrısı 2 sefer geldi kafayı duvarlara vuruyodm gelsin iltihap kurusnda randevu saati gelsin diye.tarifsiz bişey agrı hissederseniz hemen gidin baktırn basta gecer diyosunuz ama aylarca agrı olmuyor bişey sonra bir gün felaket ve disciye kosarak gidesiniz
    1881 - 193

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı durum bana oldu yaklasık 30-35 dakıka suren bi operasyon yaptılar diş etimde olan iltihabı temızledıler.igneden sonra en ufak bi acı hıssetmıyorsunuz.Hatta sol yanagım göz altımdan ıtıbaren uyumustu.Bıcaklar falan kestiler diktiler en ufak acı hıssedılmıyor sadece uyusma gectıkten sonra agrılar baslıyor onlarıda agrı kesici ve antibiyotik tedavisiyle iyi yapıyorlar.Bana doktor 1 hafta yemek yiyemessin dedi dikişlerden dolayı 2 gun sonra yemekte yedim yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı durum bana oldu yaklasık 30-35 dakıka suren bi operasyon yaptılar diş etimde olan iltihabı temızledıler.igneden sonra en ufak bi acı hıssetmıyorsunuz.Hatta sol yanagım göz altımdan ıtıbaren uyumustu.Bıcaklar falan kestiler diktiler en ufak acı hıssedılmıyor sadece uyusma gectıkten sonra agrılar baslıyor onlarıda agrı kesici ve antibiyotik tedavisiyle iyi yapıyorlar.Bana doktor 1 hafta yemek yiyemessin dedi dikişlerden dolayı 2 gun sonra yemekte yedim yani
    gecmıs olsun pekı dıkıslerı ne zaman ve nasıl alıoyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kasaba gelmissin ben daha 20lik cekilirken bile 3 den fazla igne vuruldugmu hatırlamam.
    Bilmiyorum ama o çektiğim acıyı bir ben bir Allah biliyor.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benmde dış etlerım çok hassas, dışımı fırçalarken bıle kanıo yada sımıt yerken sert tarafı dış etıme değerse canım çok acıo..

dışçıyı bırak ben aşı zamanı okuldan kaçıodm kımse bulamıodm benı..

dış etımde apse oluştu bende nanelı colgate plax ıle gargara yaptım ve dış etımın açık olan kısmından ıçıne gıttı, gozlerımden yaş geldı o derece canım yandı dış etlerım şışmeye başladı mecburen gırış kattakı dışçı komşumuza uğradım koltuğa yatmak ıstemedığımı en baştan açık açık soyledm bı kaç ılaç verdı, ağrı olursa tuzlu su ıle ağzını çalkala ve 3 gun sonra kontrole gel dedı, neyse 1 hafta geçtı dış etlerım ağrımaya başladı bışy çığneyınce bıle sızlıodu, artık çorba ekmek yemeye başlamıştım olacak gıbı deıldı, aşağı doktoruma ındım benı bu dertten kurtar dedım..

amelıyat olacağımı soyledı. "neeeeee amelıyat mı?" dıe tepkı gosterdım ıstem dışı..

nyse sonuç olarak dış etlerım ıyıleşmedı ve amelıyat ıçın randevu aldım, o buyuk gun geldı rahat olmamı kendımı kasmamamı soyledı (artık nasl kastysam kendımı) dış etlerime sprey sıktı 1 dk snra dış etlerım uyuşmaya başladı 2 dk snra dılımı ısırdım hıssetmedım snra ığne yaptı ondanda bışy anlamadm ne kdr surdu hatrlamıorm ama bıttığını soyledı ve kalktm koltuktan..

bu arada güzel bı asıstanı vardı doktorumun bende yalandan çok canım yanıo elınızı tutabılırmıyım dedım ahhaha sıkı sıkı sıkmıştım kızın elını bu arada 2010 yılında amelıyat olmuştum..

1 hafta sonra dıkışlerı alcaz dedı, dış etının ıçınde kalan dıkışler zatn orda kaybolup gıdecek, dışarda kalanları kesıcez dedı, 1 hafta sonra gıttım gene sprey sıktı ve dışarda kalan dıkışlerı kestı bıttı gıttı..

korkulacak bışy yk cıdden, ıstersen kulaklığını tak telefondan muzık aç dınle o derece rahat hem sıkılmamış olursun hemde zmn çabuk geçer..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Okan.A.A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum ama o çektiğim acıyı bir ben bir Allah biliyor.
    3 sene kadar diş teli kullandım. Azı dişlerim çekilirken özellikle , bitanesinde 3 tane iğne sonunda hala ağrım vardı aynı senin bahsettigin gibi. Doktor intihap yapmış dişin az sık kendini dedi , dedim hissediyom ama , tabi hissetcen bilincin yerinde dedi Enson biraz sıktım kendimi çekti

Dentech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara üniversitesinde çene cerrahıyım ama burdan bişey söylemem zor görmeden....

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni durumu yasadim kizilayda discm var ve dislerim yapiliyor devamli gidiyorm bulusup senide muane ettirebilirm

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde dişlerimde özellikle alt ön dişlerde lekelenme vardı temizlettim 1 ay sonra tekrar oldu.böyle durum yaşayan var mı aranızda düzenli fırçalıyorum bakıyorum ona rağmen lekeleniyor inatla devamlı diş temizletmekde zararlıymış
    dasestar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)