2012 16.500 km'de boyasiz fume FR var arkadasimda, ilgilenirseniz yonlendirebilirim.
2012 16.500 km'de boyasiz fume FR var arkadasimda, ilgilenirseniz yonlendirebilirim.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
1 sene bende beyaz fr kullandım, şiddetle tavsiye ederim yakıtı falan'da yormaz, satarkende 3-4'günde satıldı araba. Satarken tek üzüldüğüm arabadır kendileri.
1.5 ay oldu alali. Gerci ben 2000model polodan inip fr a gectim golf 5 ten sonra nasil etki eder bilemiyorm ama ben cok mutluyum valla .d hayalimde tek leon fr vardi golf 6 da baktim ama sadece baktim yaniher yonden beni etkiledigi hic dusunmeden aldim
yani yorumum pek saglikli olmaz gozum donmustu cunku fr fr diye
ama higline bi 6 da 53ten asagi bulunmaz temizi. Onun icin temiz bulmak acisindan fr daha mantikli bi tercih olur. Ve mumkunse kirmizi olsun diledigim temizlikte yoktu ben alirken cok istedm ama beyaz kismetmis
![]()
masalla masalla
bence bu fr lerin en son kasaları çok çok çok daha güzel
bahsettiğiniz kasa çok fazla dikkat çekici ve iddialı . yanlış anlaşılmasın ama ıktan apaçimsi bi kasa bana göre .
golf mk6'ya güzel bi jant koyup biraz da basarsanız bana göre 4 kapı aile arabası yakıştırmalarının dışına çıkar . fr'ye göre daha karizma daha şık ve oturaklı olur .
Ciddi bir VW fanatiğiyim diyebilirim ama leon FR golfün yerine fiyat olarak kesinlikle düşünülmesi gerek arabadır.
Donanım v.s aynı hatta fr konfor donanımı olarak daha dolu ama fiyat olarak daha uygun zaten üretimlerde aynı yakışıklılık olarak dış görünümünde mercek bi-xenonu olan frlar cupra lip tatlı bir basıklıkla ciddi güzel duruyor
REAL MEN USE THREE PEDALS!
FR daha dolu gibi sanki, fiyatlarda ortalama aynı gibi ama Seat bence daha güzel bi tercih olur
Sunrooflu olsun![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Bir önceki kasa FR, stok olarak comfortline golf 6 dan iyidir fakat dolu bir golfün yanından geçemez. Dolu golf ise para çokomel ilişkisine bağlı malesef.
Arabamı sattıktan sonra cebimden çok para çıkmasın derseniz sunrooflu + beyaz harici bir renk FR tatmin eder.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
mk2 FR bencede çok çok daha yakışıklı bi araç ve daha donanımlı, ama golf de ufak dokunuşlarla gayet yakışıklı olabilir, ayrıca -comfortlinedan bahsediyorum FRa kıyasla- golf donanım olarak daha fakir olsa da iç mekan kalitesi FRla kıyaslanamayacak kadar iyi, sırf kapıların tok kapanması için bile golf tercih edilebilir![]()
Fr her yönüyle golf e göre daha doğru tercih olacaktır bence.
az çok aynı olan araçlar pişman olmazsınız tercihiniz doğrultusunda ancak gözünüze hangisi daha çekici biçimde hitap ediyorsa onda karar kılmanız en mantıklısı olacaktır.
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Connecting site... bir göz at
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)