perti bile 50den aşağı alamazsın artık :)
Printable View
perti bile 50den aşağı alamazsın artık :)
Çok geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsunn.....
Allah razı olsun . sag şeritte ilerlerken SOL şeridin boş olmasına ragmen Orta şeritteki sedan Si Lacivert Mustafa kardeşimin aracına vurup kaçtılar . Bende Önüne geçip durdurmaya çalıştım Fakat Sol arka tekerimden Beni ters çevirmeye çalıştı Avcılar pelican mall Avm nin önünde . 200 metre ileride önüne geçip tampon dayıyıp tapa Fren yaptım . Durdugumda Arkadaki Araç hala geri kaçmaya çalişıyordu . Mustafa kardeşimin Arka tampon değişecek Benim camurlukta ezik yok Gri boya izi var . Egsozum Ve Tampondaki Portlarım Ezildi 150tl gibi bir masrafım var Boya görmücem allaha şükür .
Ben hayatım boyunca Kavgadan uzak kaldım . Senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm . Çünkü beni görüp duran adamın üstüne yürüdü . -- . Sivil ekip gelince Bana sen hatalısın Hız yapıyorsun Dedi ' arabanın modifiyeli oldugunu görünce . Ne günlere kaldık . Adam alkollu 70 le giden araçlara vurup kaçıyor . Üstüne Biz hatalı oluyoruz.
dün kafamı nereye çevirsem bi kaza vardı... üsküdar sahilde bi 206 clioya arkadan vurmuş 206 çok fena yamulmuştu.
S2000 arkadasimin dun gece birlikteydik ben eve döndüm 1saat sonra haberi geldi
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Elinize sağlık.
Tum arac sahiplerine ve yaralananlara gecmis olsun gercekten kotu olmus allahtan cana gelmemis.
S 2000 yanlış görmediysem Bizim burda Maltepe Fındıklıda idi sahibinin mobil şebeke dükkanı var.
yaralılara Allah şifa versin
Bende gördüm olayı, tam avcılardan aşağıya doğru inerken yol durdu bir anda. Fluence'ı gördüm, senin araç sanırım arka tamponu portlu olan, bakındım ama tanıdık göremedim duracaktım yoksa bende. Altımda dükkanın toyota corolla vardı birde, ben geçerken lacivert sedan si yanaşıyordu olay yerine itiş kakış yapanda sizdiniz galiba, büyük geçmiş olsun, elinize sağlık harbiden. Vurup kaçmak hem de alkollü olmak tam sopalık, Allah beterinden korusun.
S2000 kazası da bende facede gördüm büyük geçmiş olsun araç sahibine, çok kötü olmuş.
Geçmiş olsun, Allah korumuş;
https://www.facebook.com/Turkiyedeki...23884047722830
Kıyamet gibi.Kimseye bir şey olmamıştır Allah Muhafaza.Herkese geçmiş olsun.
Tam ayni yerde 106 larla roll yapiyoruz sika sika gidiyoruz 200 vardik onumuze bitane dogan atladi ucube yanlamaya calisiyor az kalsin ayni yerde patliyorduk o gun bu gundur isim olmaz o tarafta apaci kayniyor. Katil olur adam orda..
O hissi tarif etmek çok zor
bende varken başıma geldi
bakan kör herif , görüyorusun rolle çıkmışız yavaş değiliz lan bi kaza olsa
töbe yarabbim ya uğraş dur
roll biraz geride oluyo onlar biraz önde tam çıktık önüme atladı insan eti yemiş
tek mevzu Tofaş değilki
herif transit kamyonetle sağa sola sert direksiyon kırıyor sivri zeka
bilmiyorum denk geldinizmi 13/60 lık dorseyle tır bile yanlamaya çalışıyo
arac ilana dusmus :
Connecting site...
adam gibi komple boyanın 5-6bin tl ye çıktığı günümüzde, 10-13bin tl ye bunu düzeltecekler öyle mi?
20 e çıkar gibi abi. 10 13 imkansiz gibi
geçmiş olsun herkese..
s2k nın temiz 30 u var bana göre işin içinde olmayan birisi için ;)
satan adam da bır kac tane kırmızı s2000 var kazalı alıp topluyor hatta dukkanda su elektrık tesısatı yanık olan gtr35 vardı sıyah yada lacı hatırlamıyourm nos basmıslar aracı yakmıslar ..
ya cidden burası sakat bir yol .. istanbulpark tarafı neyse ama burda inanamayacağınız kadar cok kopek var yolun kenarlarında uyuyorlar genelde ve bazen bir anda 3 4 tanesi atlıyor karşıya geçmek için.. roll için burası saatli bomba burda sıkmayın derim.. o süratlarde mazallah ne olacağı belli olmaz betona carpmış gibi olursunuz.. aman dikkat..
aynen dediğiniz gibi saatli bomba Rabbim koruyor bizleri şüphesiz
ben köpeğe hiç rastlamadım
roll sıkarken sıkıntı geri dönmesi
yolun sonuna kadar sıkıcaz dediler gitmeyin araç taşlıyolarmış
İstanbul park tarafı tuzla piknik alanı
göbek baya ilerde çoğu bende dahil 2 - 3 boy aldıkmı bırakıyoruz ( normalda kadran devrilir ama taşlama muhabbeti yüzünden )
mecbur otobanda ters istikamette gitmek gerekiyor
sıkındı ne diyeceksiniz ne var bunda geç emliyet ten devam
emniyet şeridinde izleyelen park ediyor
tırlar son sürat geliyor karşıdan
bir kaç ciddi kaza atlatıldı bilenler bilir