ama burası o dediğiniz yer degil... okan üniversitesine gelmeden önceki yol burası.. diğer bahsettiğiniz taşlama vs olan göbeğin olduğu istanbuparkdan yukarı çıkan yolda cok az nadiren oluyor köpekler..
ama bu kazanın olduğu yer cidden sakat..
taşlamam olayına gelirsek de orda enteresan bişiler basıma gelmişti hemen anlatayım..
taşlama olduğunu arkadaşlarımdan öğrenmiştim bir hafta sonra burdan bir arkadaşın arabasında log falan alıyoruz parkettik o güzergah da bir yere vagcomdan aldığımız logları inceliyoruz yanımıza bir doblo geldi içinden 6 tane bıçkın delikanlı indi..
kafalar güzel ama oyle alkol kafası falan diil daha da enteresan .. benim arkadasa dedim sen dur ben konusim.. bunlar acın lan camı filen dediler actık işte burda gürültü yapısunuz 40 50 tane hane var uyuyamıoz vs keseriz ederiz arabanızı benzin dökeriz yakarız diyorlarki biz günah kecisi kıvamında kaldık bizden once birileri gelmiş o gobegin orda lastik yakıp bagırtmısşar vs.. ben de adama direk ya sen beni hatırlamadın mı vay naber abicim dedim
bi durdular :)))))))
ya dedim gecen hafta konustuk ettik ya sizle dedim burda bi sahinin camını indirdiniz taş attınız hani ben de yapmasınız iyiydi ama gürültü de ayrı bişi siz de haklısınız vs konustuk ettik yarım saat lafladık ne cabuk unuttunuz vs dedim.. adamlar haliyle mala bagladılar :)))
ben dedim, biliyorum siz burda rahatsız oluosunuz vs :) ondan yaptınız şudur budur.. bi baktım bunlarda aa hatırladık seni tribine girdiler bıraktılar.. ama olay şu ki yazın sıcak havalarda cam kapı pencere acık yatıyorlar ve haliyle gürültü evlerinin içinde.. kışın soğuk havalarda vs taşlama vs yok çünkü ses evlerin içine girmiyor..
yaz sezonu havalar sıcakken cidden orda rolling sıkıntı.