ya cidden burası sakat bir yol .. istanbulpark tarafı neyse ama burda inanamayacağınız kadar cok kopek var yolun kenarlarında uyuyorlar genelde ve bazen bir anda 3 4 tanesi atlıyor karşıya geçmek için.. roll için burası saatli bomba burda sıkmayın derim.. o süratlarde mazallah ne olacağı belli olmaz betona carpmış gibi olursunuz.. aman dikkat..
aynen dediğiniz gibi saatli bomba Rabbim koruyor bizleri şüphesiz
ben köpeğe hiç rastlamadım
roll sıkarken sıkıntı geri dönmesi
yolun sonuna kadar sıkıcaz dediler gitmeyin araç taşlıyolarmış
İstanbul park tarafı tuzla piknik alanı
göbek baya ilerde çoğu bende dahil 2 - 3 boy aldıkmı bırakıyoruz ( normalda kadran devrilir ama taşlama muhabbeti yüzünden )
mecbur otobanda ters istikamette gitmek gerekiyor
sıkındı ne diyeceksiniz ne var bunda geç emliyet ten devam
emniyet şeridinde izleyelen park ediyor
tırlar son sürat geliyor karşıdan
bir kaç ciddi kaza atlatıldı bilenler bilir
ama burası o dediğiniz yer degil... okan üniversitesine gelmeden önceki yol burası.. diğer bahsettiğiniz taşlama vs olan göbeğin olduğu istanbuparkdan yukarı çıkan yolda cok az nadiren oluyor köpekler..
ama bu kazanın olduğu yer cidden sakat..
taşlamam olayına gelirsek de orda enteresan bişiler basıma gelmişti hemen anlatayım..
taşlama olduğunu arkadaşlarımdan öğrenmiştim bir hafta sonra burdan bir arkadaşın arabasında log falan alıyoruz parkettik o güzergah da bir yere vagcomdan aldığımız logları inceliyoruz yanımıza bir doblo geldi içinden 6 tane bıçkın delikanlı indi..
kafalar güzel ama oyle alkol kafası falan diil daha da enteresan .. benim arkadasa dedim sen dur ben konusim.. bunlar acın lan camı filen dediler actık işte burda gürültü yapısunuz 40 50 tane hane var uyuyamıoz vs keseriz ederiz arabanızı benzin dökeriz yakarız diyorlarki biz günah kecisi kıvamında kaldık bizden once birileri gelmiş o gobegin orda lastik yakıp bagırtmısşar vs.. ben de adama direk ya sen beni hatırlamadın mı vay naber abicim dedim
bi durdular))))))
ya dedim gecen hafta konustuk ettik ya sizle dedim burda bi sahinin camını indirdiniz taş attınız hani ben de yapmasınız iyiydi ama gürültü de ayrı bişi siz de haklısınız vs konustuk ettik yarım saat lafladık ne cabuk unuttunuz vs dedim.. adamlar haliyle mala bagladılar))
ben dedim, biliyorum siz burda rahatsız oluosunuz vsondan yaptınız şudur budur.. bi baktım bunlarda aa hatırladık seni tribine girdiler bıraktılar.. ama olay şu ki yazın sıcak havalarda cam kapı pencere acık yatıyorlar ve haliyle gürültü evlerinin içinde.. kışın soğuk havalarda vs taşlama vs yok çünkü ses evlerin içine girmiyor..
yaz sezonu havalar sıcakken cidden orda rolling sıkıntı.
geçmişolsun s2000 kalmıycak bu gidişle hiç piyasada nesli bitcek
kaza yapan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun.. umarım böyle üzücü kazalar artık karşımıza çıkmaz.
Roll bıtmıstı herkes dagılıyodu atasehıre gecıyoduk bu vatandaslar hemen onumuzde kalktı bizde bekledık 5-10 sanıye iki s2000 olarak yürüdüler bu dengeyı kaybettı dırek bmw,hyundaıye vurdu olay bundan ıbaret ... herkese büyük gecmıs olsun ucuz atlatıldı ...
Connecting site...
Satılığa çıkmış bile..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)