dediklerinizi göz önünde bulunduraraktan araçtan vazgeçtim suan bende kestiremedım 7-8 milyar olacağını zaten 32-33 milyara temizleri varken değmez en iyisi kelepir düşmesini bekleyim birazcık![]()
dediklerinizi göz önünde bulunduraraktan araçtan vazgeçtim suan bende kestiremedım 7-8 milyar olacağını zaten 32-33 milyara temizleri varken değmez en iyisi kelepir düşmesini bekleyim birazcık![]()
Dogru karar vermissin...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Gereksiz macera olurmuş.. İyi ki vazgeçmişsin..Bir ara bende düşünmüştüm böyle çıtır hasarlı alıyım toplayayım satayım.. Ama biraz araştırınca öyle olmuyomuş o işler
![]()
şu kazalı araç ilanlarına kanmayalım artık
o arabalardan ekmeğini yiyenler zaten yemiştir
o araçlar bilgisayar ekranından göründüğü gibi olmuyo![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
herkes bi şey yazmış böyle araçlar ilgilenen ler baştan ankara ya gidin hangi araçların
yedeğini rahat ve ucuz bulurum ona bakın ondan ya kısmet deyip dalacan
ama kesinlikle böyle şirketlerden almayın hesaplı olsa kendileri yapar çünkü ortada ciddi para var heleki bu devirde![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Pert araba almak isteyen sigorta sirketlerinin ihalesinden alsin alacaksa, yoksa karsisina ne cikacagi belli olmaz..
Direk sigorta sırketınden 15 e alınıp kendın toplamıs olsan hadi 10 bin yesin. 25 mal edilir ınan 5 veya 6 mılyar karım var dıye ben kazlı araca bınmem. Artı dogru duzgun kaportacı bulmazsın kendı meslegın değilse.
Bu arada sol sase kabaca cekılmıs. kabaca duzeltılmıs camurluk. KAzalı araclarda dırek sirketten alıp toplaman mantıklı. Toplama suresıncede acele etmeyen orjınal çıkma kovalıcan.
boyacılar desen kalıtelı iş yapan cok az usta mevcut. Yanı ben anlam veremıyom bir arac kaza yaptıysa onu ilk cektirecek usta o aracı yapacak kişi olmalı. Bu tiplerden araba alınmaz. Belkı orjinal sağlam ecuyu sokup bozuk ecu taktılar yanı hersey suprız.
arkdasım su ana kadar 8 tane kazalı arac topladım..sattım alanlarda memnun ama benım tavsıyem gordugunden cok gormedıgınden kork...vag renault fıat ..kazalı alacaksan bu gruba bak yedek parca sıkıntın olmaz cıkmacılarla vs.. bı dunya parcasını ucuzca halledebılırsın..tavan ve frankartlara saselere bısey olmamıssa duzen tutar ustan guzelse gul gıbıde bınersın..bu soyledıklerım varsa sadece sasecı 3 4 bını alır..ne araclar cıkıyo nıetın varsa sıgorta sırketınden bulmaya calıs..motorun alttan darbe yıyıp perte cıkan tertemız arabalar var gayet uygun bı sekılde toplayıp gul gıbı bınersın..benım su anda kullandıgım aracda kazalıydı..yaklasık 2 sene oldu hala bı sıkıntım yok..satıyorum desem alanda yok...evladıyelık dusunuyosan al nerdeyse yarı yarıya kar edersın..benım tavsıyem bu sekılde..ama araca bakarken mutlaka yanına saglam guvendıgın bı ustanı al..suprızler araba fıatını gecer yoksa!!!
he bu arada soylemeyı unuttum bu baktıgın volvoyu satan yer tamamen ellıyo arabaları..kazalı hallerı degıl genelde topluyor bı cok aracına baktım temızlerınede zaten pıyaasa degerı kadar ıstıyo!!
Peki yargıcları kim yargılayacak?
Kazalı araç toplamak isteyen varsa özellikle ruhsat sahibinden olan araçlara almaya özen göstersinler, bu tür sigorta şirketlerinden servislerden hasarlı araç alıp satan firmalardan uzak durun işini düzgün aracın derdini sıkıntısını açıkça beyan eden şirketleri tenzi ediyorum ama bu şirketler hasarlı aldıkları araçların ağır kusurlarını araç rengi ile aynı renkteki çıkma hasarlı parçlarla toparlayıp hasar boyutunu minumum seviyede tutarak insanları kandırıyorlar işin içinde olmayıpda kenarda 3-5 kuruş parası olan ve aracı ucuza yürütüp maliyetinin üzerine 1-2 ekler satarım banada ek gelir olur düşüncesindeki insanların gözülerini boyuyorlar
arkdasım volvo s40 sahibiyim arabanın bir stop ları 300 tl hasarlı arabaları bırak asla alma temiz bir s40 2001 ve sonrasına bak 22 -23500 araı alırsın paran cebinde kalır gozun gibide bakarsan tak diye satılır benim sarı megane coupem bile 1 haftada gitti 17 bine şaka değil ve 2 müşterisi kapıdaydıtemiz araba bak boşver bunları.
a3 mk1 /Golf 7 tdİ/Alfa Romeo 156/Astra t gtc /Volvo s40 t4 se / Megane Coupe
Seat altea xl / Ford focus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)