Benzin olarak söylüyorum en uzun menzil ve en iyi performası PO aldım mazot olarakta bence BP Opet kadar dandik ne mazot nede benzin gördüm aracın menzili az ve gitmiyor shellin ise performansı cok kötü
Benzin olarak söylüyorum en uzun menzil ve en iyi performası PO aldım mazot olarakta bence BP Opet kadar dandik ne mazot nede benzin gördüm aracın menzili az ve gitmiyor shellin ise performansı cok kötü
ben pacificten 4.85ten alıyorum benzini, puan muan olmadan
benzini de fena değil aslında, 97 oktanı baya iyiydi ama kaldırdılar, neden bilmiyorum
Shell nitro alirim da kampanya filan hic bilmem
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
dostum cakallık falan o ısler senın bıldıgın gıbı olmuyor puanıda bayi yuklemıyor sen yakıt verılmeden once kartını okutuyosun dolum bıttıkten snra genel merkezden puan kartına drek yuklenıyor yanı senın bıldıgın gbı abı suna kontor yukleyebılırmıyız hesabı degıl bayii yukleyemıyor sana puanı anlarsan eger? pompadan yakıt cıkmadan puan alamazsın eger ortada da bı cakallık varsa oda senın aldıgın bayıde vardır böle bsey yapabılıyorsa
Kmse sana 100 lıralık yakıtta kazanacagı karın %7 snı vermezz![]()
Shell 95 oktan'da litreX 1.5 puan , 97'de litreX 2.0 puan kazandırıyordu, positivecard litre X 2,2 puan ise gayet iyimiş bu hafta pocard alıyım bende bakalım.
Şimdi ben arabayı aldığımdan beri Shell'den mazot alıyorum , çıktığından beri de Nitro+ dışında yakıt almadım. Var mı daha güzel , daha uzun menzillisi ? Çok güzel tatlı sakin kullanımla izmirde 4.6 -5 lt ortalama ile geziyorum. Güzel de gidiyor ama daha performanslı yakıt var mı ?![]()
-Fırat
1 yıldır TEB TOTAL kart kullanıyorum. Her akaryakıt alışverişinde %5 indirim veriyordu. Ekstreden düşüyordu. Bonus monus uğraştırmıyordu.
Kredi kartı aidatı yansıttıklarında da müşteri hizmetlerini arayıp iptal edin demiştim. iade etmişlerdi.
Shell nitro+ kullanıyorum.Shell kartınada her alımda işletiyorum yine birikmiştir.
Galerinin araçlarınada aldığımızdan faydası oluyo![]()
#eksikpazar
PO nun kndi puan kartı olan positive card üzerinden kmse sana 100 lirada 7 liralik puan yukleyemz ayrıca 14 tl brikmisti dün harcadım dyosun 10 tl ve katları haric puan kullanamazsn bu ısı yaptigimizdan bsey biliyorzki soluyorz
Hee ok tamam dostum yarın atlayıp geliyorm karşıla beni deponu fullicem
Nyse sana bol %7 ler
Positive kart var bende.Peder beyin şirketten dolayı.Benzinin litresi 5,10 ken 4,94'e aldım.Peşin olarak direk litre de indiriyor.Yüzde kaça denk geliyo bilmiyorum.ama PO'nun benzini çok kötü motorun sesi değişiyor ondan almıyorum pek.
bosa vakit kaybı gibi geliyor bana bu paun biriktirme, onu takip etme isleri...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bende hep opetten mazot alıyorum ama yorumları okuyunca kafam karıstı. Ayrıca opet world kart aldım 1000tl uzeri yakıt alınca %5 puan veriyor benim gibi ayda 3000 km yapınca işime yarıyor baya ayda en kotu 25-30 tl puan birikiyor
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
100 liraya 7 lira olayi imkansiz bugun 50 liralik aldim 24 puan verdi kartta 200 puanim var 600 olunca 10 tl olarak donecek karti senelik kullanimda unutmak gerek aslinda birikmesine izin verirseniz sene sonu bir deponuz bedavaya gelir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)