Avea mı bi daha asla!!!
Avea mı bi daha asla!!!
Benimde yakın bi arkadaşın iki telefonuda yan yana duruyor evde, başka biyerden avea hattını arıyoruz çekmediğinden kapalı çalıyor, hemen aynı numaradan turkcell hattını arıyoruz cayır cayır konuşuyoruzyani avea nın çekmediği alandan turkcell on numara çekiyor.. doğal olarak internetlerde aynı şekil..
ig: erayender
Yahu bu turkcell e bi benimmi başım dertte. 1000 sms 1000dk her yöne +1 gb internet 70 tl ödüyorum. Artık 300 dk konuşma ve sms ihtiyacım kalmadığı için aradım adamlarda uygun tarife yok. yav bu ne fiyatlar deyince bizim kalite farkımız var diyorlar. Cihaz kampanyası var diye taşıyamıyorumda numaramı.
genç turkcelli olarak 19tl 1 gb hız düşmeli sınırsız + 5 tl 100 dk her yöne kullanıyorum aylardır.
daha önce turkcell de avea da 4 gb paketleri kullandım ama evde net olmadan başarısız kalıyordu.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Türkcell 500 dk 1000 sms 1 gb internet 30 tl ödüyorum faturasız tarife ile. (19 tl ile 500 dk veriyor yıldız ek paket 11 tl ile 1000 sms ve 1 gb internet veriyor ikisini birlikte almanız gerekiyor.)
Aynı tarifeyi Avea'da 19 tl ile kullanıyordum ancak çekmiyordur İzmit'teki evde.
Turkcell cebimi yakıyor diye aveaya geçtim güya.aveada paket konusunda iyiyim ama çekmiyor işte![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Avea EGM tarifesi gayet iyi. 1000dk heryöne, 5000 küsür dk kamulularla, 1000 sms heryöne, 4 gb internet 27,5 lira.
Çekim kalitesi olarak türkcell gerçekten çok iyi. Düzenli internet kullanıyorsanız hemen farkediyorsunuz. 3 ay vodafone kullandım, 6 aydır avea kullanıyorum ikiside birbirinden kötü 3g mobil internette.
ben şanslıyım demekki. evim ve işimin olduğu bölgelerde denedim hep. buralarda süper hızlı internetide çekimide. ama işte demekki turkcell kadar ilerde değil malesef. turkcell adam olup fiyatları indirse aveayıda vodafonuda batırır aslında ama yapmıyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Geçen sene güzel bir paket denk geldi, Turkcell'den Vodafone'a geçtim, huzuru buldum açıkçası. Önyargılıydım diğer operatörlere ancak Vodafone'a gerçekten haksızlık etmişim. Güzel paketlerden numara taşımada yararlanılabiliyor. Hali hazırdaki paketim bir yılı doldurduğunda çok paket baktım, bulamadım, neyseki 3 TL zam ile devam ediyoruz. Herhangi bir şebeke, internet sorunu yaşamadım henüz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)