Turizm seçip Kuşadası'na gelmesem yeter bana. 5 yıl önceye gidip ÖSS tekrar girsem kafi. :D
Printable View
Turizm seçip Kuşadası'na gelmesem yeter bana. 5 yıl önceye gidip ÖSS tekrar girsem kafi. :D
Babamla atari oynamayı özledim, tetriste hep tribe girerdi :D
ben saygılı ve düşünceli insanları özlüyorum.
ilkokulda kaymak zeminde gazoz kapağı ve taso oynamayı
caprisun poğaça-simit ayran yapmayı teneffüslerde
ortaokulda bilye oynamayı
sınıf maçlarını
lisede bisikletle okula gider gelirdim 10-20 bisiklet tekteker gezmeyi
uzun tenefüslerde soğuk sosisli sandviçleri
lisedeki okul kavgalarını (meslek lis)atarlanmaları :D
öğlenleri okuldan cıkıp denize girmeyi
eskiden antalyada heryer ağaç bağ bahçeydi erikler üzümler portakllar muşmulalar ağaçlardan kilo kilo toplar yerdik heryer bahçe kokardı o günleri özledimmm :))
mahalle maçlarını özledim çok özledigim şey var çoğu yazılmıs ama.
Evinden 1300 km uzakta olan biri olarak uçan kuşu bile özlüyorum. Hayatlarını üç kuruşa satan insanları düşündükçede şükrediyorum onlardan uzak olduğum için..
Yandaki manav komsumuzun arabasindan karpuz calip mahalle cocuklariyla avuclayarak yemeyi ozledim. Taso oynamayi futbolcu kartlari oynamayi beyblade oynamayi saklambac oynamayi (gece gec oldugunda kimseye haber vermeden eve giderdim arasinlarda bulamasinlar diye) internet kafeye gidip 50 krs luk actirmayi bile ozledim say say bitmez bee :(
Sol yanımın sahibini özledim..!!
Sabahları harıl harıl yanan sobanın üstüne atılan ekmeklerin üzerine yağ sürüp tuz biberleyip yemeyi özledim sobanın üstünde pişirilen kestaneleri...
Şimdi aşklar, arkadaşlıklar, insan ilişkileri vs vs her şey mok gibi...
Eskiden güzeldi her şey.
Taksici komşumuz Sinan ve Serkan abimle Şahin'lerini yıkardık. Camlarını gazete kağıdıyla silerdik.
Ezan okunana kadar dışarda kalmalar. Mahalle maçları.. Komşuluk ilişkileri vs off of.
maddi olarak cino+magi şipşak makarna , manevileri sonra yazarım:D
99 depreminden sonra barakada kaldıgımız günleri özledim şartlar belki çok zordu ama çocuktuk işte farklı geliyordu ozamanlar :(
Colin Macre 2.0 zamani hem oyunu oynayip hemde OlipsMotorspor izlemeyi cok ozeldim.
Bayramlarda
Öpülen el sayısı X hane sayısı : aylık gelir düzeyim
formülü ile hesapladıgımdan daha bereketli geçen bayramları özlüyorum :D
bende eski bayramları özledim
Ampulün olmadığı günleri özledim ...