ASAGI TOKYO yıkım olmus![]()
App trsiz vs bir sürü arkadaşımın dükkanında mevcut. Gönderilip, teslim alınmayan. Bari koleksiyona faydamız olsun![]()
Instagram: mutusgarage
Beyler ilgi için çok teşekkürler, madem bu kadar çok plakamız var, malumunuz uçakla fazlaca götürmek sıkıntılı olabilir, ben sadece ilk yorum yapan birkaç arkadaştan PM yoluyla ilerleyen günlerde yollamalarını isteyim(orjinal olanlardan), 2-3 tane getirsin benim birader buraya, geri kalanlardan bir kısmını da ağustosta kendim izinden dönerken götürmeye çalışıyım, gerekirse elemanlarla görüşüp adreslerine direk kargolama da yapabiliriz, hani benim de katkım bulunsun, bir gün yolum düşerse gider görürüm, hatırası olur vs. düşünenler olabilir, adresi alıp buradan verebilirim. Bu arada macaristana kargo maliyeti ne kadar olur acaba? Astarı yüzünü geçmese bari.
Tekrardan teşekkürler ilginiz için.
Evet, oradaki B7 plaka da macarların en eskilerinden sanırım.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
adam sağlam etiketçiymiş![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)