User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Dolandırıcılık bılgısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı yerden benide aradılar geçen sene yaptırmıştınız ses kaydınız var 1 sene doldu parayı ödeyin dediler. Bende ödeme olmadan sigortalılık süresi başlamaz o yüzden ödeme yapmıyorum dedim mecbursunuz cart curt dedi alabilirsen al canım öptüm diyip kapattım.

Karşı taraf sert yapıp korkutmaya çalışıyor yersen taktiği ile

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni de arıyorlar, sonuna kadar dinleyip bende bu sektördeyim farklı olarak ek bilgiler de alıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz vs vs sorular soruyorum, kapatmak için yer arıyorlar, çok eğleniyorum.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Shinigami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni de arada bir kaplıcalardan arıyorlar. Gelin misafirimiz olun ücret ödemeyin beğenirseniz devremülk alırsınız diyorlar Kaplıca için şimdilik gencim diyorum, ısrar etmeye devam ederse sövmeye başlıyorum anca öyle kapatıyorlar
    Biz o kaplıca olayına sırf meraktan dahil olduk Otobüslere bindirip götürdüler bizi Ankara'nın Ayaş diye bi mevkiine... dağın başı bi şifalı suyu varmış kükürtlü o kadar... Millete doğal şifalı kaynak suyu diye içirdiler, içen kustu gerisini geri. Yemekte falan kusur etmediler de aç kalmadık Allah'tan Tesis yapmışlar gezdiriyolar akşama kadar her yerini akşamda toplantı salonunda geliyolar pazarlığa...

Alırdın-almazdım, param vardı yoktu muhabbeti arasına arabanı da alırıza kadar çıkıyorlar varsa evinize de ortakcı çıkarlar gibi '93 Esay civic'e 20 bin tl saydırmıştım O derece yani...

Gidip makara yaparım bi gün gezer tozarım diyosanız 10 numara malzeme çıkıyor zaten Yanlız gün içerisinde öyle çok insana sattılar ki acımadım değil...
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni motor yapmış sonra ustasıyla çıkıp gazlamış *** dynosuna göre 210 hp olduğuna karar vermişler biz hala çabalıyalım yıl olmuş 2014

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)