bende bu persembe gıdıcem..ama bana ankara kecıoren nıkah salonundan heryer vermıyor kecıorende sadece gazınodakı saglık merkezının verdıgını soyledıler!! birde sabah 9 ıla 11 arasında kan verebılıyormussun sadece..hayırlı olsun
![]()
çok basit ya aile hekimine git kan ver 1 gün sonra raporu al sabahtan belediye nikah salonuna git numara al işlemleri başlat o kadar birde anında vesikalıklar olmuyor onu biliyorum mat olacak nikah için resim derseniz fotoğrafçılar çekiyor..
40 yillik saglik ocagi oldu aile saglik merkezi. Durduk yere hic tanimadigimiz adama muayene oluyoruz. Hey yavrum hey, bir tek bu eksik kalmisti ulke olarak.
Hayirli olsun, takip ettim konuyu ne zor islermis bu isler.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ben 2010'da evlendim. Sağlık raporu almak için Bakırköy'deki Kızılay Merkezi'ne gittim.
Evlilik için sağlık raporu alınmasına gerek yok denmişti.. Prosedür değişmemişse almanıza gerek yok..
hazır böyle bir konu açılmışken bende araya kaynıyayımŞimdi nişanlım Ankarada çalışıyor ben İzmirde. Nikah işlemlerini başlatmam için buraya gelmesi gerekiyor diye bir bilgi aldım. Peki raporlarıda burda halletmesimi gerekiyor yoksa Ankarada halledip bana gönderse ben başvuruyu tamamlasam olurmu?
2.soru cevabın olabilir
Sık Sorulan Sorular : Sık Sorulan Sorular
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)