Allah rahmet eylesin. Birinin hatasi dört kisiye mal oldu yazık.
Printable View
Allah rahmet eylesin. Birinin hatasi dört kisiye mal oldu yazık.
Allah rahmet eylesin duyunca içim kötü olmuştu başınız sağolsun.
başınız sağolsun, Allah gerye kalanlara sabir versin
Allah Rahmet Eylesin, toprakları bol, mekanları cennet olsun.
allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun.. Hergün gördüğüm bildiğim bir araçtı.. Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.. :(
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin...
sabah gezetede de okudum ölenlere Allah rahmet eğlesin...
Böyle bi kaza nasıl olabilir araç geri dönüp arkasındaki araca nasıl vurabilir aklım almadı...
Allah Rahmet eylesin, kartal meydana gelmedenki son viraj gibi gözüküyor, oranın sol şeriti berbat, yol çok bozuk ve dalgalı, bende bi kere kaza yapıyordum orda aşırı sekmeden dolayı, zemin berbat bununda etkisi olabilir.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
cok kotu yaa ALLAH rahmet eylesin
Bu ve bunun gibi nice kazalar var ne yazıkki hiç bir suçumuz yokken bile ölüm gelip bulabiliyor.Allah rahmet eylesin.
ölümün ne zaman gelıcegı bellı olmuyor ALLAH herkese hayırlı olum nasıp etsin inş
Allah rahmet eylesin..kendi şeridinde giderken bile hiçbiran yaşamımızın garantisi yok..
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.
Allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin yazınız yazıldığı zaman 50 ile gitsende sağ şeritten gitsende kemerde taksanda vade bittiği zaman hayat bitiyor çevremde olsun başka yerde olsun sevdiğim en az 8-10 kişi trafik kazasında kaybetmek benim için dahada beter bişey oluyor.