aynı durumdan muzdarip birisi olarak bu yazıyla birlikte benim için olay bitmiştir. ;)
Printable View
bana da üç gündür oluyordu birine dokunsam çarpıyordu geçen gün dediğiniz gibi şöför kapısı kapatırken çarptı en sonda köpeğimin burnundan elektrik çarptı çat sesi geliyor bide neyse ki geçti kendiliğinden :D
Sürekli başıma gelen bi durum ama ınandıramıyorum kımseyi :)
Bana hic olmuyor cok şükür surekli arabayla hasir nesir olmama rağmen :) yaz geliiyor toprağa biraz basın..Ayrıca nedense son 2 3 haftadir var çoğu kiside nedense..
VW servisinde olmam nedeniyle günde en az 10-15 aracın içine biner inerim. Devamlı çalpılırım. Ayrıca sadece arabadan değil,demir yada aluminyum doğrama gibi kapılarda ve camlarda ve insanlarla tokalaşırken çok çarpılırım. Tabiki iş yerinde giydiğim polar tişört ve deri ayakkabı. Bu olay araçla alakalı değil.
Nıike airmax giyip golf 4 e binmeyin inerken çatur çutur valla ama giymeyince problem olmuyor ne alaka bende çözemedim piskolojik olduğunu bile düşünmeye başlamadım değil :D
Statik elektrikmi diyorlardı onun bir adı vardı :D
Golf 7 ile hergün yaşadığım bir durum alıştık artık aramızdaki elektrik cok sağlam :)
kırmızı EF aracımda bu cok oluyordu. bıktım artık kufredıyodum.bi kacakla ilgili sanırım. s2k ve ek de olmuyo
Bana da oluyor ara sıra, kıyafetlerle alakası olabilir, her zaman olmuyor.
insan stres yaşıyor resmen heycan yapıyorum ben bazen gene çarpacak diye :D
bende de var bu statikten, genelde işyerinde, çünkü kapı pencere metal gövde, neyi tutsam çarpılma hissi yaşıyorum, toprakta dağda bayırda yalınayak koştur diyolar da vakit bulup koşturamadık
Sikca yasadigim durum :)
kaucuk paspas kullanınca sorun yok, halı paspas kullanınca benide carpıyor.
iletkenlik yalıtkanlık mevzusundan herhalde
işte çok basıma geliyor sırket aracımla.
Cok fazla elektronık ekıpman var ve bunlar aracın normal sıstemıne ekstra statık yuk bındırıyor, ozellıkle kus tuyu mont vs gıydıgımde her ınıs bınıste ufak bı çarpılma soz konusu oluyor.
Ben artık alıştım hoşuma bıle gıdıyor :D
iki güne bir yaşadığım olay yalnız değilmişim
Beyler fransız arabaları da çarpıyor yayalım kesin bilgi
Dün gece evde lambaları söndürdüm tam yatmaya hazırlanıyorum,bilgisayara dokundum dokunmaz olaydım bildiğimiz kıvılcım çıktı. :D Bilgisayarında kasası metal,çok sıkıntı oluyor. :D