benim bir kazak var ne zaman giysem raiden gibi geziyorum.Benim köpegi bile çarpıyorum severken hayvan salak oluyor![]()
benim bir kazak var ne zaman giysem raiden gibi geziyorum.Benim köpegi bile çarpıyorum severken hayvan salak oluyor![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
arabada olmuyorda genel olarak çok fenayhım cıdden raiden oldum çıktım![]()
işten bırıyle çarpıştık az once yıne bıldıgın kıvılcım cıktı emınım , cazırt dıye ses geldı![]()
![]()
beyler diğer konuda yazdığım gibi en büyük tehlike yakıt alırken olursa aşağıdaki gibi olursunuz dikkat edin.
Statik elektrik ve benzin yangını www.kumanda.org - Dailymotion video
arkadaslar bunun denemesini gecen sene yaptim ben kazakla falan daha fazla oluyo sanirim surtunme meselesi isin icine girince.ama dikkat ettim ustumde tisort varken bile carpiyodu simdi asil sorunun cevabina geleyim aracta kacak kucak bi sorun yoksa tamamilen sorun sizsiniz.arizali adamim gittim deney yaptim eczaneden passiflora sakinlestiriciyi çaktim 2 kaşikcarpma falan olmadi uzun sure
![]()
chevrolet aveo ya binmeye başladığımdan beri bendede sürekli olmaya başladı bırakın arabayı dışarda arkadaşlarıma dokunduğumdada oluyor.. iyice statik elektrikle yüklendim bi ara kendi topraklamamı yapmam lazım![]()
elimde telefon vardı indim arabadan dün gece inmez olaydım bir elektrik telefon yere düşdü neye uğradığımı şaşırdım kapıcı gördü alkol varmı orhan dioryok dedim stres var.
DRİLL
Dr.Ecu
Ben de devamlı çarpılırım ama artık kaç voltla yükleniyorsam dokunmama gerek kalmıyor çarpılmam için. Daha akşam anahtarla arabayı kilitlerken anahtarın plastiğini geçip çarptı beni ki arada 1-2 cm mesafe rahat vardı. Motor yeni stop etmişken buji kablosu ya da bobinin kaçırması böyle bir elektrik yüklenmesine sebep olur mu acaba?
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
giydiğiniz ayakkabı ve üzerinizdeki giysi ile alakalı. Araba üzerindeki statiği yere aktaramazsınız lastiklerden dolayı. Arabaya yıldırım düşmez mesela. Ama arabadan aldığınız statik elektriği kapıyı açarken arabaya yüklesiniz. Daha sonra üzerinizdeki ayakkabıya bağlı olarak araba o enerjiyi sizin üzerinizden toprağa taşır. Haa bende megane da hiç olmadı ama audi saolsun iki üç günde bir yokluyor ben buradayım beni unutma diye.
IN BOOST WE TRUST
çok beeter bişey ya avmlerde alısverıs sepetleri hele neremle tutcagımı sasıyorum
arabalarda artık alıskanlık oldu kapı kolundan kapatıyorum surekli.
bide ençok yürüyen merdivende brine dokunursm çarpıyorum bengeçenlerde adamaın birine ışık saçtım resmen tırstı
bende tırstım o ayrı
artık ellerim uuyusuyo carpıldıgım zaman fakat yapcak bişey yok topraga basmak harici..
- K -
________
Dr.Ecu
sebebi bu olmasın22 eylül 2012 istanbul'da duyulan enteresan ses - Video - YouTube
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yeni aldığınız bir ayakkabıdan bile kaynaklanabiliyor bu sorunbizzat test ettim
arada çarpması gayet normal sonuçta insan vücudunda elektrik yüklü arabadan ayagınızı atmadan önce kapı diregini tutun ve öyle adım atın faydası olacaktır.. Direksiz araba kullananlar ne yapacak bu durumda onu bende bilmiyorum
![]()
![]()
cstuningstore
şirkette kullandığımız fordlar var connect yada focus hele connect bildiğin trafo etkisi yaratıyoraz kaldı sonunda satıp başka marka alıcam
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Sorununuz araba ile ilgili değil sizinle ilgili vücudunuzdaki fazla elektriği atamadığınız için biriken enerji araçtan inerken metal aksama dokunduğunuzda dışarı çıkıyor bunu önlemek için toprağa basın üstünüzde fazla enerjiyi atın sorununuzdan kurtulun![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Toprağa basmayalı yıl olmuştur, akşam yola çıkacağım, ilk önce toprağa basmayı denerim. Daha sonra yine çarpılırsam arabadan yere tel sarkıtıp bir de arabayı deşarj etmeyi deneyeceğim. Bakalım sorun bende mi arabada mı![]()
elektirigi vs atalım diye çime topraga bastırma hikayesin.klasik cuma temizlik hijyen kontrol gününde askerde yaptırdıklarında salak salak bakmıstık bölük olarak botu corabı cıkarttı mıcırlı cakıllı taş kıvamına gelmiş toprak olan garaj yolunda ayagmıza bata bata 1 tur attırdıklarında anlam veremediydm meger bundanmış![]()
1881 - 193∞
halis abi dikkat ettim benim arabada da aynı şey olmaya basladı kapıyı kapatırken çarpıyo acaba arabadan kaynaklı bişey mi ?![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)