Dostum gecede kalinmayacaksa neden kiralik ev ve otel bakiliyor.. Arac kiralansa olmuyor mu? Ev ararken yuruyerek gezmeyecek ya bi arac olacak illa..
Printable View
Dostum gecede kalinmayacaksa neden kiralik ev ve otel bakiliyor.. Arac kiralansa olmuyor mu? Ev ararken yuruyerek gezmeyecek ya bi arac olacak illa..
Temiz olsun diyorsunuz ısrarla ama buradaki arkadaşların anlatmak istediği her postta aynı şey. Israrla hiçbirinin temiz olmadığını söylüyorlar. Tamam yatacak yer yatak odası evet en pis olan o kısım çarşaf değişir bilmem ne olur yine bi nebze temizlenir fakat o evlerdeki işlerin sadece yatak odasında kalmadığı hepimizin malumu. Bu yüzden arkadaşlar pis derken sadece yatak odasından bahsetmiyorlar. Herkes kendi akrabasını oraya yerleştirmeye yanaşmadığı için size de bu yönde fikir vermeye gidiyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Mantik felc :) eşyaları arabaya koyun abi neyle geliyo hala ? Kac valiz ? Oda olmadi otogarlarda emanetciler var koyun oraya gunluk 5 liraydi.hala da arabada dinleniversin ? Herkes mantikli konusuyor ama en sonki yazin guldurmedi :)
amerkiadan hala gelcek geldigi gibi soluklanıp evi bakcak alcak ıvır zıvır notergece yatmıycaksa 10dk girip soluncaksa ozaman arkadasım senin durumun bence sıkısık degil tam tersine gayet fazla eşya koymaya kigünlük ev kiralıyosun. evin tavandan kapıcaya bırak komsuya bırak yermi yok clio kirala içine bırak..
yahu kirala şundan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59423762/detay
eşyanıda koy , isterse yatsın uyusunlar içinde.Hemde heryere gidersiniz.
Doğru mu anladım taa USA dan kalkıp gelicek 1 gün boyunca beylikdüzünden bi ev arayacak bulacak alacak akşam da evine dönecek , ama evini satmış evi yok hangi ev ? Biz evin saloluna lcd tv alırken bile 2 gün mağaza geziyoruz siz pazardan elma alır gibi ev alıyosunuz maşallah. Ama söyleyim bi günde pazarlık et evi bğen noter falan sığdıramazsınız.
şunlara da bakabilirsin:
Booking.com: Daire Safir Suite , Beylikduzu, Türkiye . Yerinizi hemen ayırtın!
Booking.com: Daire Fuarhome , Beylikduzu, Türkiye - 10 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın!
kısaca booking üzerinden de bakın
Iyide atarlaniosun halam gelcek bilmemne diye ztn halayi bnm posttan sora soyledin
Onuda gectim sattigi evemi geri doncek ? Kendinle celisiosuncpostlrinda..
Cok afedersn ama ben usa den biton bavulla gelcem kiralarim bitane vito vip soforlu olur biter
Madem 1gunde ev alicak kdr zenginlik mevcut. Veryansin.. ya herroyamerro ama gene diyorum gjnluk ev nevresimide gectim amelyt eldiveniyle dolsirdim ben olsam.
Sen hernekdr ynlis anlasanda klozete dahi oturmazdim.
Hala daha anlasilmiyosa ya sn biseyler gizliosun sakliosun ya da ben /biz anlatamioruz
Halden anlayan bir arkadaşının evini ayarla:rolleyes:
ayrıca gelecek halan nerden baksan 45-50 yaş civarındadır .yok jetlagı ıvır zıvırı ucakta ikibuklum 12-13 saat yoldan gelcek ondan bilmemnkedar saat once alana gidicek gümrük ıvır zıvır Tr dede aynı . selamın aleyküm diyip bide ist. trafigi yiyecek 10 dk soluklanıp ev ev dolasmaya gitmeside ayrı bir ironi. havaalanında ver emanete gitsin daha güvenlismi var :D
Ben değilde benim bir arkadaşımın başına gelmiş.
köpeğim olmasa benim eve gelin dicem o kadar uzadı konu :D
kardeşim çok çelişkili konuşmuşun 2 gunde ev alıp gidecek biri 10 valiz çok fazla değil mi. hem 100 liraya 10 valizi koruyacak 1 güvenlik görevlisi bile tutabilirsin ev gereksiz yani 👍
ben çok saf yaklaşmışım anlaşılan:)
moruk bide yanlış anlamada sen pompa yapmaya ev arıyosun beylikdüzünde bir dünya otel var eğer lazımsa çarşaf senden temiz evler var inoviadan vurur çıkarsın bu kadar uzatma