Abi hastayım diyaloglarınıza :D
Printable View
Abi bide maddi durum sıkısık diye bahsedilmis ev alinicak diyorsunuz 200-300 lira ayrilip otelde neden kalinmiyor :D
bence westernle göndersin parayı sen git al niye getiriosn kadını bukdr :D 2 saatlik iş :hahaha:
Ne kadar çok boş konuşuyorsunuz ya. Adam bir şey rica etmiş. Hale bak.
Söylediğiniz herşey oteldede yapılıyor. Odalar temizlenmiyor mu? Temizleniyor. Sonra sen gidip kalmıyor musun? Gayet kalıyorsun.
Bu günlük ev içinde aynı. Temizleniyorsa sorun yok. Zaten evi tutmadan önce görebiliyorsunuz. Adam gider bakar. Beğenirse tutar. Halası gelir kalır. Beğenmezse tutmaz gider başka yere. Bu kadar basit.
Kime arıyorsa arıyor kardeşim kime ne bundan?
Sen simdi iphone arıyorum diye ilan aç. Bende altına "Kime alıcaksın? Halana alacaksan bende var. Kendine arıyorsan satmıyorum" yazayım. Adam bilgi istemiş. Üstümüze vazife olmayan şeylere karışmaya ne kadar meraklı bir milletiz.
Hakkaten adam belki kız arkadaşıyla zaman geçirmek istiyor illa reklammı etsin burda kendini siyaset konusu olsa herkez tayyibe giydirir her halta karışıyor diye maşallah forumdada ahlak zabıtalığı üst düzeyde. Pm den beylikdüzünde temiz, sıkıntısız adres gönderiyorum arkadaşım.
iyide kimse adama kötü bişey demedi ki ? neden cellalleniyonuz ? hijyen bahsedilen konu farkındaysanız.
otelle bir tutamazsınız bence günlük evleri .En kötü otel bile 3günde1çarşaf yeniler ki kaliteliler hergün yeniliyo.+hijyen oda temizliği vs.
Sanki burda adama hop birader sen nabıon diyen varda ..
O degilde anlatsam mi anlatmasam mi? :D kelebek sen misin lan yoksa :D
Netten bak bi sürü var semt semt.Ben çok kiraladım günlük 80 100 120 lira evine göre :D
ben bosverdım herkez kendı gıbı bılıyor burda da ne kadar cok bos adam varmıs onu anladım gerek yok bır arkadas dedı arac kırala dıye arac fırmasıyla gorustum halamı dolastırması ıcın soforlu bır arac kıraladım efendı olandan allah razı olsun adam gıbı bırsey sordum neler dusunuldu ve moderetorde ortada yok kapatın su konuyu mılletın pıs laflarını cekmek zorunda degılım
kısa olarak adam sandık essegı anlımıza deydı taşşagı
Taksimde bir suru temiz hotel hatta hostel var. 25-30 lira.
sacma sapan işler