User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: günlük ev tutucam fıkır gerekıyor

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende birkac ay once Amerikali misafirlerim icin ev bakiyordum ve takribi 8-10 telefon gorusmesi yapmistim sahibinden.com daki ilanlarla. Hepsinin ortak dedigi hafta sonu fiyati farkli ( ilandaki fiyatin en az 2-3kati ) yok o yok bu. Sonucunda otel almistim en azindan birsey calindimi calinacakmi stresi yasamadim.

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akrabaya öyle ev tutulurmu sende yani.Günlük ev tutucam diyen herkesin amaç %90 bellidir , onur o yüzden öyle yazdı.Güzel bir otele gidin bence ne işiniz var günlük genelev diye kullanılan yerde.
    tmm haklı olabılırsınız ama gece kalıp kalınmıycagı bıle bellı degılken otele 200 tl vermek var ? konunun ozetı su halam kendı evını satıp ogun ev bakıp dedemı daha rahat bır yere cıkartmak ıcın gelıyor ve 1 2 gun onceden gelıyorkı bu ıslorerını halletsın dıye evın alıcısı hazır noterden sonra ev bakıp alıcak alırsa gece kalmıycak bıle ztnn durum sıkısık bırde ona fazla vermek var gozuyle bakıyor benden rıca ettı bende sorayım dedım boyle anlasılcagını bılsem hıc sormazdım bıle!!
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit.... Gereksiz mesaj.

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halan geliyorsa sen kendi yanına al kardeşim . kaç bin km öteden gelicek sen sokaktamı kalmıyosunda evine almıyosun halanı ?
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    halan geliyorsa sen kendi yanına al kardeşim . kaç bin km öteden gelicek sen sokaktamı kalmıyosunda evine almıyosun halanı ?
    sorun o degıl ben nerde oturuyorum beylıkduzu nerde o butun gun ev arıycak o yuzden o tarafa yakın ıstıyor ztn gelse evı var tmm neyse ben buldum bı ıkı arkadastan tesekkurler ucagı 11,04 sabhaı ınıcek o tarıhte eger bakıcaksanızda
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev yerine arac kirala en azından gunluk o yolu gidip gel ev masrafindan da kurtul o pisligin icine girmektende.kimin ne halt yedigi belli olmayan evlere halanin kalmasina izin verme derim ben tabi karar senin burdaki herkes iyi niyetle yaklasiyor sana emin ol.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok ben saygılıyım zaten o konuda yanlış birşey yazmadımda ,benim gibi konuya post atanlarda düşünmüş olabilir ki bence düşünmüştür de.Herneyse inşallah halledersin durumu kolay gelsin.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettim konu disi,
    Hepsi evlerimiz temizdir yazmislar temizlemiyolarmi evleri

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beşiktaş ta SGK nin misafirhanesi var tavsiye ederim on numaradır fiyati da öyle abartı bişey değildi
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettim konu disi,
    Hepsi evlerimiz temizdir yazmislar temizlemiyolarmi evleri
    bazılarında otel misali çarşaf/nevredim değişimi gibi şeyler yapılıyor ancak özel bir şirketle ya da gündelikçi ile anlaştıklarını sanmıyorum.
    Anlaşmış olsalar bile herif hatunu duvarlardan sektire sektire.. neyse ya
    sadece o masaya gazete kagıdı falan sermeden ekmek koymayın. çarpılırsınız ahahaha

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    millet senin iyiliğin için düşüncesini söylüyor kotu bişeymi demişki sen millete ünlemli ünlemli konusuyosun. temizlik hijyen lazım rodyanın dedigi gibi olmadıgı ne ***** peceteyi vurdu geçti temizledi.

neyse fourquareimde duruyodu acil durumlar için gerekir diye sürekli günlük ev diye yazıp duruyor ara sor en temizi : 0554 755 00 61

https://tr.foursquare.com/user/70137681
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet senin iyiliğin için düşüncesini söylüyor kotu bişeymi demişki sen millete ünlemli ünlemli konusuyosun. temizlik hijyen lazım rodyanın dedigi gibi olmadıgı ne ***** peceteyi vurdu geçti temizledi.

neyse fourquareimde duruyodu acil durumlar için gerekir diye sürekli günlük ev diye yazıp duruyor ara sor en temizi : 0554 755 00 61

https://tr.foursquare.com/user/70137681
    tmmda bende halamı getırcem dıyorum adam bana ne anlatıyor herkezın amacı farklı olabılır bızde temız dıye dusunuyoruz ve gunluk eve gırısıyoruz o yuzden bılgı edınmek amaclı sorduma ** ben yanlıs anlasıldım tesekkurler
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem halanla beraber kalcaksın ozaman kendi evinde ağırla arabayla götür bdüzüne yanında takıl

Hafta sonu kaçamağı için ev arama konusuda açıldı ya artık tamamız bence
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem halanla beraber kalcaksın ozaman kendi evinde ağırla arabayla götür bdüzüne yanında takıl

Yine duygulara tercuman oldun abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yaaa nasıl bı duz anlayıstır bu yaa kalabılse kalıcak ztn ben sadece bır rıcada bulundum bu kadar pıs fıkırlı bır mılletız ıste herkezı kendınız gıbı bılıyorsunuz ufak bır rıcada bulundum aılemden bırı kalıcak temız guvenlı bır yer olsun dıye sıze sordum tmm kapatılsın konuyaaa bune oyle bır nıyetım olsa soylerım dımı ama efendı gıbı soyluyoruz konuyu nereye getırsınız yazıklar olsun ya
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen elin adamının sabaha kadar terli terli sevişip orasına burasına boşaldığı türlü türlü fanteziler gerçekleştirdigi gündelik evi tutacan içinede halanı yerleştircen

Hangimi pis fikirliyiz

Akraban geliyor başının üstünde tutman lazım gerekirse kendin sokakta yatarsın ama onu evinde yatırırsın gideceği yerede şöförlüğünüde yaparsın sabahtan akşama bekçiside olursun

Akrabalık kavramı sizde nasıl bilmiyorum ama herkesi kendim gibi görmek adetimmiş ya senden de bunu beklerim
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya herkesin günlük kiralık eve ihtiyacı olabilir de. bence uzak durun. genelleme gibi olmasın ama bi kere alayı sahtekar! içlerinde düzgünleride vardır bilemiyorum ama karşılaştıklarımın hepsi sahtekar! Evler leş gibi. Sana 100 diyo fiyata oraya gidiyosun son gün 150 diyo. biliyo o saatte ev bulamıcağını yapıştırıyor fiyatı. Bence arkadaşlarında dediği gibi otel en mantıklısı. yada yanına al.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen elin adamının sabaha kadar terli terli sevişip orasına burasına boşaldığı türlü türlü fanteziler gerçekleştirdigi gündelik evi tutacan içinede halanı yerleştircen

Hangimi pis fikirliyiz

Akraban geliyor başının üstünde tutman lazım gerekirse kendin sokakta yatarsın ama onu evinde yatırırsın gideceği yerede şöförlüğünüde yaparsın sabahtan akşama bekçiside olursun

Akrabalık kavramı sizde nasıl bilmiyorum ama herkesi kendim gibi görmek adetimmiş ya senden de bunu beklerim
    yaw sen anlamıyorsun heralde bak saygısızlık etmıyorum ama kendısının ıstedıgı evde kalmıycak bırsey yapmıycak sadece gun ıcınde esyalarını bırakıcagı gırıp ıkı dk dınlenecegı bır yer arıyorum bunu anlamam ndn bu kadar zor? sen cok kaldın demekkı boyle yerlerdekı buraların pıslıgını dusunuyorsun ayrıca bızde temız olsun guvendıgımız yer olsun dıye buraya konu actık dımı ama sen gel baltala yanlıs yerlere cek herkez senın gıbı dusunmuyor burda farkındamısın? gece kalınmıycak dıyorum kac kere yazdım yaa bende oyle ıstıyorum ama burdan bır dunya canta ıle gıt gel zor olucak fıkrın onerın varsa soyle yoksa bence daha farklı yerlere cekme kendı dusuncen sana kalsın pıslıgımıs bızde bılıyoruz pıs oldugunu yada guvenılmez oldugunu o yuzden burda konu actık
    4
    GokhanK. Hocam bende yanıma almak ıstedım fakat esyalarla cok zor olucak
    ben aılemle zor sıgıyorum ztn evımıze kalınmıycak sonucta sadece esyaları bırakıp cıkıp ev arıycak arada gelır dınlenır cıkar tekrar arar konakmalak ıcın gelmıyor ztn aksam kendı evıne donucek gun ıcınde kalıcagı yer arıyor kendı evını sattı ev alıcak butun gun sokakta olcak anlıycagın
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metin bi yazdiklarini bastan sona tekrar oku sonra biraz mantik yurut emin ol sende kendine baya guluceksin.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)