Arkadaşlar merhaba, öncelikle konu Yavuz abiden izinlidir. @Dragger Ayrıca Bursa Valiliğinden de yardım toplanması için izin alınmıştır. Gerekli tüm belgeler aşağıda paylaştığım instagram hesabında mevcuttur.
Çok yakın bir arkadaşımın oğlu Uras için maalesef ölümcül kas hastalığı olan DMD teşhisi koyuldu. Bu hastalığın tedavisi için Elevidys adlı ilaca ulaşmamız gerekiyor. İlacın fiyatı 2.901.900$
Şu an kampanyamız %18e ulaşmış durumda. Urasın bu ilaca ulaşıp sağlığına kavuşması için hepimizin desteğine ihtiyacı var. Sizlerden bu doğrultuda maddi ve manevi destek istiyorum. Paylaştığım iban valilik onaylıdır. Yasal olarak yardım toplanmasında hiç bir engel yoktur.
Beni tanıyanlar bilir, böyle konularda kefil olmam ancak Uras doğduğundan beri elimizde büyüyen, bütün süreçlerine şahit olduğumuz bir çocuk. Aynı zamanda ailesi de bu konuda çok hassas, toplanan paradan 1₺ bile Uras evladımızın tedavisi haricinde kullanılmayacak ki valilik zaten toplanan paranın tedavi dışında kullanılmasına müsaade etmiyor, dileyen olursa yardımının yerine ulaştığına emin olmak isteyenlere bunu telefonda detaylı anlatabilirim.
Instagram sayfalarımızı takip etmeniz, sayfa ile etkileşim halinde olmanız ve @dmd.urasdogru hesabını etiketleyerek hikayenizde paylaşmanız dahi bize faydalı olacaktır.
Instagram hesabımız: Aykut Doğru (@dmd.urasdogru) • Instagram photos and videos
Yedek Instagram hesabımız: Uras Doğru (@dmd.urasdogruyedek) • Instagram photos and videos
VALİLİK ONAYLI BAĞIŞ IBANLARIMIZ:
TL: TR85 0001 5001 5800 7353 1680 93
DOLAR: TR26 0001 5001 5804 8024 9254 84
EURO: TR05 0001 5001 5804 8024 9254 74
Alıcı: Aykut Doğru | Açıklama: Uras
Swift Kod: TVBATR2AXXX
AVRUPA IBAN: DE50 7215 0000 0054 1140 87
Alıcı: HappINess e. V.
Banka: Sparkasse Ingolstadt-Eichstätt
BIC: BYLADEM1ING
AÇIKLAMA/Verwendungszweck: URAS
(Açıklama kısmına mutlaka Uras olarak yazmanızı rica ederiz)
Kredi kartı ile bağış yapmak isteyenler için;
Go Found Me linkimiz;
Fundraiser by Altun Emre : DMD-Muskelerkrankung – Uras Doğru
Shopier;
dmdurasdogru | Shopier
Paypal;
PayPal