User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: BMW 3.16Ci 2004 hakkında

berkanaltay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ızgaraları takmak için çamurlukları kestirmediyse alın gitsin... Mercedes E'den başlar BMW 20den aşağı alınmaz takmayın bunları, 320 ne kadar gidiyor sanki uçuyor mu? her motorun bir müşteri kitlesi var, benim de ilk BMW m bir 3.16 idi...
    Çamurluk olayı dediğiniz gibi ise ne gibi sorun olur ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bi sorum daha olacak ***** yaşlı araba bunlar km olarak azami ne diyebilirsiniz ?

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e46 3.18 cı kullandım yaklasık 2.5 sene 16 jantlarla 13.15 lt arası yakıyodu..19 csl jantlarla 15.17 lıtre arası yakıyodu cıddı anlamda yatıtı vardı..kullanımı keyıflıydı ama klıma acıkken cok agır kalıyodu..arkadasların tavsıyesını dınlemelısın bence 3.20 altı maalesef
    3.18Ci ve 17 Lt yakmak..Ya sizin araçta bir sorun vardı yada sürekli dip gaz gidiyordunuz..
    3.16 araca M3 ızgarası takmak nasıl bir zevk ben anlamıyorum, yerinizde olsam pek ilgilenmem bu araçla..

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.18Ci ve 17 Lt yakmak..Ya sizin araçta bir sorun vardı yada sürekli dip gaz gidiyordunuz..
    3.16 araca M3 ızgarası takmak nasıl bir zevk ben anlamıyorum, yerinizde olsam pek ilgilenmem bu araçla..
    sımota aır kıt..kat ve orta susuturucu ıptalı arkalar 2.45 35.19 onler 2.25 35.19 cok sakın kullanmıyorum ama bu yakıtın hakkınıda vermıyodu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımota aır kıt..kat ve orta susuturucu ıptalı arkalar 2.45 35.19 onler 2.25 35.19 cok sakın kullanmıyorum ama bu yakıtın hakkınıda vermıyodu..
    simota air yakıtı ciddi 1.5 2 litre faktettiriyor ve güçtende ciddi düşürüyordu. bende kullanmıştım.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan şeyler ciddi etkiler yakıtı, bi an şaşırdım 15-17 lt görünce Çünki 2000lik 3.18'den arkadaşımda var ,gayet memnun yakıtından ve performansından.

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın istediği paraya bak amacın sırf sekilse illa BMW diyosan 316 alınır ama bu paralara bu araba alınmaz. O paralara çıkabiliyorsan daha modelli araçlara bakabilirsin , onlardada sekli güzel ve daha doluları bulunur..
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

10 ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanaltay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlarım ve abilerim hepiniz haklısınız aslında yakıt konusuna fazla takılmıyorum çünkü bir aracım daha var o arazi için tabi ford ranger var 2500 cc o da az çok yakıyor hani o konuya fazla takılmadım tek sorunum fiyatı biraz pahalı geldi sizinde dediğiniz gibi fakat araç küçüklüğümden beri istediğim bir araç. hepinizin yazdığını okudum da bu araç bir farklı duruyor yav hani çok hız yapan biri de değilim gerekmedikçe. yani hantallık konusuna gelince sonuçta 1.6 motorda az değil aşırı bi hantallık olacağını sanmıyorum ki 2.0 alsamda aynı hesaba gelmiş gibi olacak diye düşünüyorum.
    araçta sunroofta yok o kadar para verdikten sonra kesinlikle sunrofflusunu almak daha mantıklı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu para verilmez bu arabaya bence. 320i veya 330 bak , aynı yakarsın çok kaçarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanaltay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlarım ve abilerim hepiniz haklısınız aslında yakıt konusuna fazla takılmıyorum çünkü bir aracım daha var o arazi için tabi ford ranger var 2500 cc o da az çok yakıyor hani o konuya fazla takılmadım tek sorunum fiyatı biraz pahalı geldi sizinde dediğiniz gibi fakat araç küçüklüğümden beri istediğim bir araç. hepinizin yazdığını okudum da bu araç bir farklı duruyor yav hani çok hız yapan biri de değilim gerekmedikçe. yani hantallık konusuna gelince sonuçta 1.6 motorda az değil aşırı bi hantallık olacağını sanmıyorum ki 2.0 alsamda aynı hesaba gelmiş gibi olacak diye düşünüyorum.
    Bu araba düz yolda rangerle hemen hemen aynı performansı verecektir ona göre al ileride sıkılırsın

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılan şeyler ciddi etkiler yakıtı, bi an şaşırdım 15-17 lt görünce Çünki 2000lik 3.18'den arkadaşımda var ,gayet memnun yakıtından ve performansından.
    arkadısndakı 143 hplık motordu sanırım bendekı eskı tıp 115 lıktı motor arac 2001 modeldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 bine kadar verebilirim bir araca bu yüzden acele etmek istemiyorum önerilerinizi alabilirim. bir arkadaşımda 3.20 E36 kasa cabrio al daha mantıklı dedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araba düz yolda rangerle hemen hemen aynı performansı verecektir ona göre al ileride sıkılırsın
    bence ranger kalkışta yer bunu gözü kapalı çünkü arabada 1 ton yük varken 100 km ye çıkmam yalan olmasın 13 saniye falandı boşta 10 diye hatırlıyorum ki kullanan bilir 180 kadran var ve 3500 devirde kapatıyodum 5 bin devire dayadığımda ibre trip düğmesine dayanıyodu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)