User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: 195 45 16 hakkında bilgi

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onun için 15e düşmek gerekiyo abi RPFler den de vazgeçesim gelmiyor :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi yardım eden yok mu? 3.5 luk yay takıp 195/50 ya da 55/16 mı yapsam acaba? yoksa 195 45 16 iyi midir? Basıklığını çok seviyorum arabanın.

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 takım Si janta takılı 185-55-14 lastikle kullandğm jant var
    1 takım da Rio marka AMG tarzı 195-45-16 lastklerle var.
    Tokat merkezdeki tüm çukurlar ezberimde. eğer amg takılı ise takır tukur takır tukur vatan millete sövecek dereceye geliyorum. Si ları takınca ne hikmetse ses seda kalmıyor. araç dip +dip basık.
    Si jantlar ile yere 3 parmak civarı gidiyorum yani yumruk kadar taş tampon eki kırıyor ama asfalt yamaları tıkırtı yapmyor içerde.
    eğer amg ler takılı ise takır tukur fikiyor belamı valla. en son çare önleri teneke janta çevirecem
    SWAT

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kez yazmışımdır yine yazıyım.

195 45 16 Falken Ziex 912 kullandım 2 takım binlerce km, inanılmaz memnundum.

Bulabilirsen direk al, kesinlikle pişman olmazsın.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    195 45 16 Yokohama kullanıyorum AS01 modelini acayip memnunum.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Zaten sertlik tabi ki olur ama içim acıyor jant yamulacak vs diye ve arabamı stock yaylarla da kullandığım için anladım sıkıntının lastikten olduğunu. Herkes demiş ki işte aşırı ince yanak vs. E arabaların çoğuna bakıyorum hepsi nerdeyse jant üstü gidiyor. Yani lastiği değiştirince tabi yepyeni bi dünya olmayacak ama yine de araba rahatlar diye düşünüyorum. Bunun için de fikirlerinizi öğrenmek istedim. Pzero neroyu okudum forumda bi kaç kere, kumho kadar sert mi karakteristiği nedir ne kadar sürede ısınır? drag roll kovalayan biri değilim aklıma eserse bi 60-200 çevirip bırakırım ayda yılda bir. ama tabi güvenliksiz de olsun istemem.

.
    kumho kadar sert değil günlük kullanımda gayet yumuşak ve balon jant eğmesi gibi birşey yaşayacağını sanmıyorum sağolsun annem 2 kere aracımla çok büyük çukurlara duştu 1 tanesinde amortisor 1 tanesinde travens değişti sorun yaşamadım gerçi enkeilerde sağlam biraz onunda etkisi olmuştur

fakat performans kullanımı için biraz ısınması gerekiyor mesela istanbul parkta 2. turda super tuttu en güzel yanı zor aşınıyor

ben 1 kere korfez 1 kerede istanbul parka çıktım onun dışında 10bin km yol yapmışımdır hala lastikler iş gorur durumda michelin olsa 2. takımdaydım

sadece parasının hakkı olduğunu duşunmuyorum biraz daha para verip michelin alınabilirmiş

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 takım Si janta takılı 185-55-14 lastikle kullandğm jant var
    1 takım da Rio marka AMG tarzı 195-45-16 lastklerle var.
    Tokat merkezdeki tüm çukurlar ezberimde. eğer amg takılı ise takır tukur takır tukur vatan millete sövecek dereceye geliyorum. Si ları takınca ne hikmetse ses seda kalmıyor. araç dip +dip basık.
    Si jantlar ile yere 3 parmak civarı gidiyorum yani yumruk kadar taş tampon eki kırıyor ama asfalt yamaları tıkırtı yapmyor içerde.
    eğer amg ler takılı ise takır tukur fikiyor belamı valla. en son çare önleri teneke janta çevirecem
    Valla aynı durumdayım, 185-55 zaten direk konforludur tabi ama arabanın görüntüsü de önemli benim için. Sıkıntımız aynı ben de vatan millet kayıyorum kesinlikle birebir durumdayız. 45 yanak alma diyorsun yani?

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok kez yazmışımdır yine yazıyım.

195 45 16 Falken Ziex 912 kullandım 2 takım binlerce km, inanılmaz memnundum.

Bulabilirsen direk al, kesinlikle pişman olmazsın.
    Evet abi biçok konuda gördüm yazını, yumuşaklığı ne alemde?

Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    195 45 16 Yokohama kullanıyorum AS01 modelini acayip memnunum.
    Aklımda olsun teşekkür ederim bilgiler için.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kumho kadar sert değil günlük kullanımda gayet yumuşak ve balon jant eğmesi gibi birşey yaşayacağını sanmıyorum sağolsun annem 2 kere aracımla çok büyük çukurlara duştu 1 tanesinde amortisor 1 tanesinde travens değişti sorun yaşamadım gerçi enkeilerde sağlam biraz onunda etkisi olmuştur

fakat performans kullanımı için biraz ısınması gerekiyor mesela istanbul parkta 2. turda super tuttu en güzel yanı zor aşınıyor

ben 1 kere korfez 1 kerede istanbul parka çıktım onun dışında 10bin km yol yapmışımdır hala lastikler iş gorur durumda michelin olsa 2. takımdaydım

sadece parasının hakkı olduğunu duşunmuyorum biraz daha para verip michelin alınabilirmiş

Az daha verip michelin alsaydınız, sonra bi o kadar daha verip michelin alacaktınız ama O zaman bu durumda T1R vs Ziex 912 vs P zero nero diyelim. Kriter yumuşaklık sessizlik ve kuruda iyi tutunma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu bilgi verecek olan?

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enkeı rpf 1 lerımde 200 dan berı bende kumhu ku 11 kullanıyrm essek gıbı olmustu araba her cukurda sankı lastık yok tas baglamıs arabaya cok kotu bende lastık alcam falken zıex guzelde bulmıyruz
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sürü bilgi verilmiş. Olayın özeti 5cm basık 45 yanaklı bir otomobilde ne trim sesi kalır, ne ön takım. Darbeyi direk salıncak ve taşıyıcıya verirsin. Ya lastik yanağını kalınlaştıracaksın yada arabanı kaldıracaksın konfor istiyorsan.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sürü bilgi verilmiş. Olayın özeti 5cm basık 45 yanaklı bir otomobilde ne trim sesi kalır, ne ön takım. Darbeyi direk salıncak ve taşıyıcıya verirsin. Ya lastik yanağını kalınlaştıracaksın yada arabanı kaldıracaksın konfor istiyorsan.
    Herkes onu söyledi zaten arkadaşın diğer konusunda. Ama 16 jantta ısrarlı ve basıklıktan vazgeçemediği için bari kullanacağım lastik en konforlusu olsun diye bakıyor, kötünün iyisi yani. Alacağı en iyi lastik bile 15'' jant ve standart yanak konforu belki verir belki vermez.

Ben şuan Toyo kullanıyorum lastik olarak, ses konusunda herhangi bir şikayetim yok, hatta kışlıklardan sonra anladım ki yol sesi falan yokmuş lastiklerde. Kuru performansı da bence ideal.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ebatta yumuşak lastik arıyosan pirelli pzeronero tavsiye ederim

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulabilirsen Lassa nın komfort gibi bi serisi vardı ciddi derecede yumuşak bi lastik sesin isteklerini karşılar diye tahmin ediyorum.. Biz alırken lastikçi normal lastikten ömrü biraz daha az, yumuşak olduğu için demişti tek dezavantajı o sanırım
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enkeı rpf 1 lerımde 200 dan berı bende kumhu ku 11 kullanıyrm essek gıbı olmustu araba her cukurda sankı lastık yok tas baglamıs arabaya cok kotu bende lastık alcam falken zıex guzelde bulmıyruz
    Valla sorma abi canım sıkılıyor gerçekten bi yol yamasında falan takır takır lastik bildiğin bayat ekmek
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu biliyorum zaten, arabayı dikkatli kullanırım ama yollar belli. 3.5'luk yayla beğenemiyorum arabayı, jantlarımı da seviyorum 45 yanak tek yol malesef.
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes onu söyledi zaten arkadaşın diğer konusunda. Ama 16 jantta ısrarlı ve basıklıktan vazgeçemediği için bari kullanacağım lastik en konforlusu olsun diye bakıyor, kötünün iyisi yani. Alacağı en iyi lastik bile 15'' jant ve standart yanak konforu belki verir belki vermez.

Ben şuan Toyo kullanıyorum lastik olarak, ses konusunda herhangi bir şikayetim yok, hatta kışlıklardan sonra anladım ki yol sesi falan yokmuş lastiklerde. Kuru performansı da bence ideal.
    Valla Falken ve Toyo arasındayım
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o ebatta yumuşak lastik arıyosan pirelli pzeronero tavsiye ederim
    Aklımda, teşekkür ederim.
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulabilirsen Lassa nın komfort gibi bi serisi vardı ciddi derecede yumuşak bi lastik sesin isteklerini karşılar diye tahmin ediyorum.. Biz alırken lastikçi normal lastikten ömrü biraz daha az, yumuşak olduğu için demişti tek dezavantajı o sanırım
    Bakayım abi bi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)