User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: izmirde ki e93 cabrio dikkat edin...

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e93 coupe gecmeyı planlıyorum. s2000 den inip gecenlerin izlenmileri nelerdir. Hızla bilmemneyle isimiz yok. komple m paket, saglam jantlı ve basık olmalı.
    92-93 arasında fark çok varmı bilmem ama belki yardımcı olur.

Geçenlerde arkadaşımın 3.20d 'sini kullandım coupe araç. 2 gün boyunca bendeydi.

S2000'e kıyaslayacak ve genel bir izlenim yazacak olursam;
    Genel olarak sevdiğim bir araç değildi. İlk aldığımda fark ettiğim direksiyon inanılmaz sert. Muhtemelen S2000'den daha sert. Döndürürken falan baya uğraşıyorsunuz, arkadaşın arabada mı sıkıntı var bilemem ama ciddi sert. Hızlandıkça da yumuşamaya başlıyor

Aracın iç mekanı oldukça konforlu ve geniş. W204 C kasa kullanıyorum, genişlik olarak ondan da geniş. Bir çok eşya gözü var,pratiklik açısından kullanışlı. Bardaklıkların falan konsoldan çıkması çok iyi olmuş. C ve S2000'de suyu vitesin arkasına koyuyorsunuz ve kol dayama iptal oluyor. Malzeme kalitesi müthiş değil ancak birçok yerde yumuşak plastik kullanılmış. S2000'den mutlaka kalitelidir ancak çok da ahım şahım bir fark yok diye düşünüyorum. Vites konumlandırılması fena değil ancak otomatik olmasına rağmen çok az bir itme gücü ile vites N'ye geçiyor ve araba yolda giderken bir anda bağırmaya başlıyor.. Çok garibime gitti.. Yani yandaki biri yanlışlıkla çarpsa falan tak diye N'ye geçiyor. Vitesin P-R-N-D hareketi yağ gibi; kilit mekanizması da N den sonra başlıyor gerçekten saçma.

Araç 2007 model 140.000'de idi. Aldığı kişi yan komşusu, araçta ağır kaza yok, değişen bir parçası var sanıyorum, fakat iç mekanda kemer uzatıcılar çalışmıyor. Daha dogrusu çalışıyor fakat sürücü tarafı kemeri getiremiyor, yolcu tarafı bazen getiriyor, bazen getirmemekle kalmayıp siz çekerken geri götürüyor Araçta su alma problemi vardı,giderildi sanırım (camlardan); BMW Profesyonel sistemin (teyp kısmı) ekranının pixelleri gitmiş. Kronik sorunmuş sanıyorum. bir de geçenlerde kasnak kırmıştı, takriben 1000 TL civarına mal oldu. Kullanan arkadaş otomobil camiasından değil, anlamaz etmez ve öyle çok da gazlayan biri değil.

Arka taraf oldukça geniş yine, baş mesafesi uzun, diz mesafesi idare eder. Koltuklar 2+2 şeklinde , ortada bardaklık var malesef yani 2+3 zor.

BMW Profesyonel müzik sistemi vardı üzerinde,bence vasat. Bir yerden sonra acayip bozuluyor ses kalitesi volume açtıkça. Mercedes'te buna mani olan bir sistem var, en azından sesi dibine kadar açıp sesi bozmanıza izin vermediği için her zaman mecburen düşük ses te olsa kaliteli müzik dinliyorsunuz. Fakat bu araçta durum böyle değil. Klima ayarı biraz daha zor. Varsa bilmiyorum fakat ben bulamadım; sürücü ve yolcu derecesini aynı anda ayarlayamadım. (Birini 21.5 yapınca,diğerini de manuel olarak ayarlamam gerekti. Mercedes'te bunun için "mono" tuşu var ve basıldığında sürücü tarafı ile yolcu tarafını aynı sıcaklığa getiriyor.) Çok gerekli birşey gibi görünmese de, dereceler buçuklu ilerlediği için zaman alıyor ayarlamak. Klima off tuşu yok, bunu da fan ayarını minimuma alarak kapatıyoruz. Klimanın yeşil ledleri de kesinlikle araç iç atmosferi ile uyumsuz. Ancak genel olarak aydınlatma gözü yormuyor ve başarılı.

Performansa gelirsek oldukça tatminkar diyebilirim. 8.0 litre ortalama gördüm karışık hatta biraz agresif kullanım ile. Gidişi güzel, tork ben burdayım diyor ve hızlanma hissiyatı S2000'den iyi. O kadar gitmese bile his olarak eksik kaldığını düşünmüyorum. Kullandığım araç bu arada, 184 hp. Hiçbir sollamada geçemeyeceğim hissine kapılmadım, vites geçişleri hızlı sayılır.

S2000 mi E92 mi derseniz, ikinci bir aracım yoksa E92 derdim.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç bildim bileli ilanlarda... Fotografları insanı yanıltıyor
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık yapacak bişey yok başkalarıda sıkıntı çekmesin diye konuyu açtım arkadaşlar bu arada ısrarla temiz e93 cabrio arıyorum çevresinde eşin de dostunda olan varsa mesaj bekliyorum...

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ii yapmışsın kardeşim buraya yazmakla.bunu böyle satan o.ç ları görse de utansa keşke dicem ama utanmaz.burda çizik var kardeşim diyip 10 lira eksiğine alıyolar arabayı satarken de böyle.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre usta uzun yazin icin sagol fakat donanim, hissiyat falan cok ilgiendirmiyo beni m paket. Jantli bi 320cd nin sekli goruntusu s2000 le ne derece yanasir bu onemli. Bi yandan her taraf bmw. Nerde fazlalik, orda, o kadar az farkedilme.
    Arabacı Ağır japon..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.. hayır bide boyasız yazmaları yokmu arıyosun şurasında lokal boya var..

mertbm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e93 coupe gecmeyı planlıyorum. s2000 den inip gecenlerin izlenmileri nelerdir. Hızla bilmemneyle isimiz yok. komple m paket, saglam jantlı ve basık olmalı.
    S2000 ' den indikten sonra benım ıcın buyuk bı devrım oldu ; konfor . güven ve rahatlık konusunda. Bence kafan rahat alıp binebileceğin bi araç S2000 ' den sonra ..
    İKİZLER TGT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59828138/detay Bu araçta aynı şekilde kuzenimin aracıydı , kendisi bir üst modeliyle 1 yıl kadar önce takas etmişti ve o zaman 1 parça boya vardı ( şuanki açıklamada ilk sahibinden olduğu yazıyor boya durumuyla alakalı birşey yok ) . Ayrıca kuzenim 2. sahibiydi bu galeriye gelene kadar kaç el değiştirmiş bilmiyorum alırken dikkatli olmakta fayda var .

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duzgun cabrio 130dan asagi etmez
    120 altindaki her arabanin masrafi vardir
    Dizel için haklısın.

2009 Siyah M paket aracı 90 a verdim ben
    #eksikpazar

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel için haklısın.

2009 Siyah M paket aracı 90 a verdim ben
    90a dizelse hibedir
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun bu araba rentcar olarak düğünlerde baya boy gösterdi gecen yaz..
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugur/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepiniz sağolun arkadaşlar bu arada aracın plakası 35an4470 ilanda bayraklı diye yazıyor ama alsancaktalar
    Bizim ilgilendiğimiz araç bu değilmiş. Bizimkisi AK plaka ve 2009 modelmiş. Şuan ilanda yok sanırım.

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90a dizelse hibedir
    Benzinli

#eksikpazar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)