User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: LUKOIL de bugün benzin 4,71TL (09.04.2014)

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erzurumda petrolde kampanya var gorunuyor ama yok oyle bise ne tabelada ne pompada rakam yine 5 in uzerinde nereden sikayet edebilirim

Edit:lukoil kart sahibi olmak gerekiyormus
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pompacilarda kart olur söyleyin indirimli doldururlar.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıyı dusmus masallah daha dusermıkı

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zorda kaldığımda Lukoil'den benzin almıştım, arabam hala çalışıyor sorun yok bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı cok arkadasım lukoılden alıyomus kac senedır bı sıkıntıda gormedıler ben sahıdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı cok arkadasım lukoılden alıyomus kac senedır bı sıkıntıda gormedıler ben sahıdım
    Keşke 'ne versen yakıyo aga' tipinde bir arabam olaydı diye düşündüm

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Depoları fulleyek mi kanka
    ahaha fullemek mı oda ne ?
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

_yekta_
    Misafir
    Yahu beyler araba forumunda konuştuğunuz şeylere bakın , hiç mi duymadınız bu ülkede yakıt sadece tek bir rafineriden çıkmakta , hepsinin depoları bile yanyana hatta örnek veriyorum opetin bir bölgede işlettiği büyük kocaman depolama tesisinden o burun kıvırdığınız adını bile duymanıdığınız zırt-oil de alıyor zort-oil de alıyor 1. kalite dağıtıcı firmada alıyor , HEPSİ AYNI ÜRETİM TESİSİNDEN VEYA DEPODAN ÇIKIYOR ,

tabii birde ithal gelen yakıt var ki oda her zaman gelmemekte ve büyük firmalarda küçük firmalarda getirip , sorunsuzca müşteriler tüketmekte

Ama diceksiniz ki benim kibar fransız arabam her firmanın yakıtında aynı gücü vermiyor çekişi düşüyor işte orda firmaların içme suyuna toz meyve suyu karıştırıp kendimize içecek yaptığımız gibi , kendi depolarında duran yakıtlarına hatta ve hatta bazı firmalar yolda gelen tankerlerin içine yola çıkmadan belirli bir oranda katkı koyarak ürünün daha kolay yanmasını yada daha ince olmasını sağlıyor

Lukoil dünyanın en büyük firmalarından bir tanesidir ki hatta örnekte veriyim yanı başımızdaki sevgili araba konusunda ucuzcu olan bulgaristanda ki rafinerileri Lukoil işletmektedir bu yüzden en güzel yakıt bulgaristanda lukoil bayilerindedir hatta ve hatta bulgaristan Shell bile düşük kalite satmaktadır ki orda yaşadığım süre boyunca bozulan arabada duydum otobüste duydum

At gözlüklerinizi bir kenara koyun , aldığınız ürün kötü ise , o %90 aldığınız benzin istasyonundan kaynaklıdır , depolarını temizletmiyor ise içinde su , kurum vb zararlı şeyler barındırıyor ise yada içine fantastik şeyler katıp satıyor ise sonuç bellidir ve gerekli yerlere fişiniz ile birlikte şikayet edin , az km gidiyorum yada yakıtı kirli vb. diye....

Tabii birde denedim mi de konuşuyorum bunları kendi bipper ve bmw x3 müze sürekli bu şekilde indirimli mazot alıyoruz trakya yada istanbul fark etmez Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok , boşuna diğer firmalara fazladan para vermeyin

_yekta_
    Misafir
    bu arada Full istasyonları yanlış duymadıysam eğer Lukoil tarafından bir nevi kiralandı , satılan ürünlerin Full ile bir alakası yok zaten onların bütün ticari hareketlerinin dondurulmuş olması gerekiyor , o yüzden önemli olan yakıtı sağlıyan firma ,

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim hdi pompacıların tipini begenmese bile tekliyor mazottan.O yüzden hayatta şehir içi olmayan benzinciden bile almam ki gidip lukoil mukoilden alayım.
    HDi'lerin kroniği galiba bu. Opetten mazot aldığım zamanlarda bile tekliyor. Petrol ofisinden şaşmıyorum. Lukoil için antepte kaçak mazot satıyor diyolar ne kadar doğru bilmiyorum.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _yekta_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu beyler araba forumunda konuştuğunuz şeylere bakın , hiç mi duymadınız bu ülkede yakıt sadece tek bir rafineriden çıkmakta , hepsinin depoları bile yanyana hatta örnek veriyorum opetin bir bölgede işlettiği büyük kocaman depolama tesisinden o burun kıvırdığınız adını bile duymanıdığınız zırt-oil de alıyor zort-oil de alıyor 1. kalite dağıtıcı firmada alıyor , HEPSİ AYNI ÜRETİM TESİSİNDEN VEYA DEPODAN ÇIKIYOR ,

tabii birde ithal gelen yakıt var ki oda her zaman gelmemekte ve büyük firmalarda küçük firmalarda getirip , sorunsuzca müşteriler tüketmekte

Ama diceksiniz ki benim kibar fransız arabam her firmanın yakıtında aynı gücü vermiyor çekişi düşüyor işte orda firmaların içme suyuna toz meyve suyu karıştırıp kendimize içecek yaptığımız gibi , kendi depolarında duran yakıtlarına hatta ve hatta bazı firmalar yolda gelen tankerlerin içine yola çıkmadan belirli bir oranda katkı koyarak ürünün daha kolay yanmasını yada daha ince olmasını sağlıyor

Lukoil dünyanın en büyük firmalarından bir tanesidir ki hatta örnekte veriyim yanı başımızdaki sevgili araba konusunda ucuzcu olan bulgaristanda ki rafinerileri Lukoil işletmektedir bu yüzden en güzel yakıt bulgaristanda lukoil bayilerindedir hatta ve hatta bulgaristan Shell bile düşük kalite satmaktadır ki orda yaşadığım süre boyunca bozulan arabada duydum otobüste duydum

At gözlüklerinizi bir kenara koyun , aldığınız ürün kötü ise , o %90 aldığınız benzin istasyonundan kaynaklıdır , depolarını temizletmiyor ise içinde su , kurum vb zararlı şeyler barındırıyor ise yada içine fantastik şeyler katıp satıyor ise sonuç bellidir ve gerekli yerlere fişiniz ile birlikte şikayet edin , az km gidiyorum yada yakıtı kirli vb. diye....

Tabii birde denedim mi de konuşuyorum bunları kendi bipper ve bmw x3 müze sürekli bu şekilde indirimli mazot alıyoruz trakya yada istanbul fark etmez Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok , boşuna diğer firmalara fazladan para vermeyin
    Evet bunu ben de duymuştum. Shell ve BP hatta başka markalar sanırım aynı üretim tesisinden alıyordu İstanbul'da (Ambarlı)

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lukoil candır

Normal dizel ve euro dizelini de denedim ve sürekli kullanıyorumda şirket aracımızda (kangoo) ,, her hangi bir sorunla karşılaşmadım, çekiştede bir problem yok.

Lukoil kartın varsa hayat güzel
    Emre Kalkan

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce, istanbul caddesi lukoilden boş depoya 100tl lik aldım, ilk izlenim olarak afr de bir farklılık yok.
    Ayrıca direkt 4,71tl yazıyor benzinde lukoil kart felan hiç birşey istemediler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kucumsencek bı fırma degıl

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben izmirdeyken gaz ve benzin alıyordum çok memnundum

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazota yok mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    markaya göre değil istasyona göre değişiyor shell den aldıktan sonra aşırı kalitesiz benzin yüzünden içine ne kattılarsa aracım ağrıza vermişti o gün bu gündür markaya değil bildiğim yere giderim.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce gördum 4.71 yazıyodu hala ve o benzin yazan yerlere patron cıldırdı yazmışlar
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 95 oktanını kullanmıştım bir aracımda, üst devirlerde araç ilginç tepkiler veriyordu (çatırtı vs. tarzında). Zaten bir kaç kere deneyip aracın pek gitmek istemediğini görünce yakıtı alt devirde bitirip, shell'e geri dönmüştüm. 97 oktanı fena değil gibiydi ama o olaydan sonra lukoil'e uğramadım hiç.
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)