Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
dün aldım bende 100 liralık haftalık indirim yapıyorlarmıs belli gunlerde.
ptesi benzin cars mazot cuma lpg gibi takip etmek gerekli sürekli
özel indirim günlerinde kartı okutmuyorlar
normal gunlerde lt basına 3-4 krs indirim yapıyorlar puan hesabı yok
bu arada dün 97 istedim yokmus tabelada aynı fıyatta oldukları yazıyordu ama kalmamıs güya sanıyorum ucuzlktan dolayı sadece 95 satıyorlardı
arada fiyat farkı olmadıktan sonra, kimse 97 oktan satmaz.
Ben dün gittim ama indirim yoktu-istasyon kampanyaya dahil olmasına rağmen.Genel müdürlüğe fiş ile birlikte mail gönderdim cevap bekliyorum.Rusça kopyasını da yazdım cevap gelmezse ana merkeze yollayacağım.1 kuruş bile olsa kimse kimseyi salak yerine koyamaz.
benzını mazotu bılmem amk lpgsı iş gormez kafadan 10 km az gıdıyorum luk bıttıkten sonra shellden bı alıyorum ''en kral ferrarı gelsın elıne verırım '' gıbı hıssedıyorum cunku o denlı degısıyor![]()
Öyle düşünülüyor... Eski kız arkadaşlarımdan birinin ailesi kaçak petrol işi yapıyordu.Bütün sizin bildiğiniz bilmediğiniz hepsine satıyorlardı.Şuna şuna şuna veriyoruz diye sayınca içinde en populer yakıt istasyonlarını bile görünce şok olmuştum.
Pendikte mağza açtık temmuz-ağustos gibi buraya gelip gitmeye basladım.Tam o zamanlarda aracımda tekleme vs problemi basladı hatta konu açmıştım
http://www.techturkey.com/forum/dize...-gecmiyor.html
Sonra düzeldi neyseki 1 ay sonra tekrardan oldu düzeldi tekrar oldu... dedim arac senelerdir bende niye şimdi olmaya basladı ? Aaa sonra bir farkettim burda pendik sahildeki benzinciden aldıgım zamanlarda problem yasıyorum.Hemen herzamanki benzimcimden aldım aldıgım gibi düzeldi... 1 ay önce tekrardan aynı sorunu yaşadım sinirim bozuldu ya dedim geçmemişmiydi bu sorun.Sonra hatırladım ki bir aksam önce dalgınlıgıma gelmiş aynı benzinciden mazot almıstım... Arada acil almam gerekti şehir dısında biryerden aldım yine sorun yaşamıştım.Kim nerden alır bilmiyorum ben benzincimi değiştirmem...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)