kat iptali, ortaya küçük bir tüp, ( cızırtıyı alır sesi biraz daha tizden bariton a çevirir) tamamen boş olmayan bir son..
tünelleri inletirsiniz.. e30 u andırır sesi m 50 nin..![]()
3000 devir itibari ile klasik o bmw yırtıcı sesi ile başlar senfoni amiyane tabir ile vuuuuuuppp diye gider taa ki kesiciye kadar..
ah o bolu tünelinin dili olsada konuşsa..hala çok özlüyorum m50 nin o mekanik çığlıklarını.. aaahh ah..![]()
Bide kesici iptal edilmis galiba bendenn dindindin yspmiyor cok uzun araliklarla din din yapiyor) yani kesicinin araliklari coooooook uzun. Kesiciyi orjinal haline nasil getirebiirim.
Magnaflow'u cat back kit olarak kullanmıştım.. Senelerce aracımın üzerinde durmasına rağmen en ufak bir problem çıkarmadı. Türkiye'de pek bilinmese de gayet kaliteli bir üründür..
150 TL'ye olması enteresan, ya arz-talep sebebi ile fiyatı düşmüştür ya da replikadır.. Kontrol ederek almanda fayda var.
Keza Magnaflow öncesinde de OTTO kullanıyordum. Gerçeğini bulabilirsen o da epey memnun etmişti beni..
Gayet doğru.. Kullanacağınız son susturucu araca, araçta olmayan bir gücü katmaz. Çeşitli standartlara uygunluk sebebi ile kısılmış gücü açığa çıkartır. Burada önemli olan, doğru gücü açığa çıkaracak ürünü kullanmaktır. Aracın mevcut gazı bir kerede dışarı atması genellikle istenmemektedir. Keza böyle bir durumun "iyi" olmadığını ses'in en ufak önem arzetmediği pistlerde, headerstan ya da kat seviyesinden kesilmiş egsosa sahip araçların olmamasından da görebilirsiniz. Sistemde belli bir sıkıştırma, geri basınca ihtiyaç duyulmaktadır. Hal bu iken, istenen geri basıncı yakalayacak boru/susturucu çapı yakalandığı takdirde noname ile x markanın güç'sel bir farkı olmaz. X susturucu taktım, arkasından y susturucu taktım arada 1 boy fark oldu gibi durumların sebebi; y susturucuda optimum back pressure - gaz çıkışının yakalanmış olmasıdır. Markalar arası fark, ses, elyaf, ürün kalitesi gibi durumlarda önce çıkar..
orji hale getirsenizde e36 lar e30 gibi kesiciye girmez maalesef..![]()
hele hele m52 ler duvara çarpmış gibi yığılır kesiciye düştüklerinde..
m50 ler o kadar bir aksi tepki vermesede e30 gibi olmaz.. bunun tek istisnası m50 b25 lerdir onların kesici tepkileri benzer sadece e30 a..
sebebi ise; e30 lar ateşlemeyi, e36 lar yakıtı keser limit rpm de..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)