Türkiye'de olsa mis gibi sanayide toplanır, kaputuna balkondan saksı düştüğü için değişti yazılır.Güzelce de satılır.
![]()
o değil de aliminium yüksek sıcaklıkta baya baya yanıyormuş.
Burning Aluminum - YouTube
çakma xenon yada ferrari korna takmış olabilirler![]()
kaynak vs vs eklense haber daha itibarlı olurmuş.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yanlis modifikasyon olabilir mercedesde boyle bisey hic duymadim.bi kac ay once gtr yanmisti yine yanlis modifikasyondan dolayi
Lpg den olmasin![]()
aaa alman arabası yanmış, aaa mercedes yanmış! hemen karalayalım hadi! ne kadar meraklıyız yahu antipati duyduğumuz bi milletin aracında çıkan sorunları yaygara yapmaya? sorunsuz binlerce japondan, koreliden, amerikandan birisi bir gün alev alsa silelim o zaman tüm araçlarını?
ulan dur bakalım; kundaklama mı, tezgah mı, yoksa gerçekten elektronik arıza mı dur arkadaş. iki fotoğrafla ve bi altyazı haberle gitti koca mercedes'in şerefi haysiyeti görüyo musun sen...
yanma sıkıntısı olan tek mercedes biliyorum, o da o403. yeminle onlarca o403 türkiye yollarında yanarak kül oldu. kaza esnasında çarparak alev alanlar olduğu gibi sayısız o403 de aniden alev alarak yanmıştır. süha turizm'de muavinken kent'in, süha'nın, eskilerden ipek'in, kamil koç'un araçlarını hatırlıyorum bi sürü yanan.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Kundaklamislar arabayi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)