User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Samsung galaxy s5 deneyimleriniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonu 2 gündür kullanıyorum.
    Hepsiburada'dan aldım.
    Daha önce kullanmadığım üst düzey android ve ios cihaz kalmadı tabletlerine varasıya hatta note 3 n9005 versiyonu dahil kullandım. En son iphone 5s 35gb versiyonu vardı. Onu satıp galaxy s5'i aldım.

İzlenimlerim çok olumlu. N9005 note 3 gibi hatta belki çok belirsiz daha hızlı olabilir. Kamerası daha iyi. HTC one m8'e göre hafif ve daha ergonomik. Açıkcası ben m8'i uzun ve kullanılan metal nedeniyle yüzeyini çok kaygan buldum. Beyazını almam nedeniyle çok şık cihaz. Batarya süresi çok iyi zaten son yapılan sanırım ya gsmarena ya da phonearena testinde en iyi bataryası giden telefon ünvanını aldı. Hoparlör gayet güzel ve youtube videolarını izlerken veya müzik dinlerken sıkıntı yaratmıyor ama htc one m8 gibi değil kesinlikle. İnternet hızı mükemmel biliyorsunuz wifi + şebekeyi ekleyip yüksek hızda indirme yapabiliyor. Arayüz touchwiz olsa da ben sense'e göre daha çok seviyorum. Parmak izi tanıma iphone gibi farklı açılardan değil tek parmağı yukarıda aşağı taramaya izin veriyor ama iphone 5s gibi her zaman anlamıyor birkaç defa denemeniz gerekebiliyor cihazı kilit konumundan açarken. Rehbere girerken bir sn bekliyor sadece (Bende 800+ kişi yüklü) . Oyunlarda sorun çıkamrmıyor, ısınma problemi yok gözlemlediğim kadarıyla v.s.

Aklımda XZ2 de vardı ancak son yapılan testlerde kamerası ve bataryası S5'in gerisinde kaldığı, ilk çıkan seride muhtemelen yazılım kaynaklı 4K video çekiminde aşırı ısınma ve kilitlenme sorunu, XZ1 giibi köşeli ve kullanışsız bulduğum için eledim. Bence bu formdan çıkmalı sony.

HTC one M8'i ise kamerasının bana yetersiz kalması, uzun, ağır ve bence ergonomik olmaması, batarya olarak yine S5'in gerisinde kalması + önceki htc one m7'imde ekran üst kısımındaki birleşim kısımında yapım hatası, ölü piksel ve 2g'ye çektiğin zaman konuşmaları kaçırması ve ence yenisinin çok da değişiklik getirmediiğini düşündüğüm için eledim.

Arkadaşlar ben sadece kendi görüşlerimi ve tecrübelerimi paylaştım. Her 3 telefon da mükemmel, özellikle yeni XZ2 gelince ilk inceleyeceğim telefon olacak. Herkesin görüşü farklıdır elbet. Bi nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde yahu goruntu olarak s4 ten bı farkı yok gorduğum kadarıyla 4-5 ayda bı aynı telefonu azıcık farklı özellık ekleyerek ısıtıp ısıtıp millete kekliyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    capitalist sistem insanların cebinden paraları nasıl toplarız diye düşünüyor işte , sürekli birşey çıkarıyor. bence sıfır telefon alan minimum 3-4 yıl kullanmalı.

gerisi küllün zarar. bende s3 kullanıyorum 2 yıldan fazladır version falanda yüklemiyorum gittiği yere kadar devam. Birtek 1 hafta batarya ömrü olan telefon çıksa hemen alırım

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ios kullanan androide alışamaz, sevemez

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ıos kullandıgım ıcın adroıd e gecemedım bı turlu aklımda lg g2 vardı alıyım mı almayım mı derken note3 cıktı sonra s5 cıktı herhalde az daha bekleyım ıphone 6 alacam androıd karısık gelyıro bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsungta rehbere girerken ve görüşme sonlandırıldıktan sonra bi süre bekleme oluyor sinir bozucu bir şekilde,
    Sahiden s5 note 3 den daha hızlı bir telefon mu yahu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Note 2 kullanıyorum, bozulana veya başına bir iş gelene kadar da değiştirmem. Babam da s3'ten s4'e geçti. S5 ve note 3 de dahil olmak üzere hepsini detaylıca kurcaladım. Tabi birbirinden üstün yanları illa ki var ama, farklı bir işletim sistemi olan telefon kullanmıyorsanız s5 almak da bana çok mantıklı gelmiyor. Telefonları öyle aman aman zorlayıp tüm özelliklerini dibine kadar kullanan çok kişi de yoktur aramızda bence. O yüzden aynı b.kun laciverti şeklinde düşünüyorum.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi s4 umu daha 3 ay once aldim. Bir sikinti yok ama s5 inceleme firsatim oldu. S4un kamerasi daha iyi olani samsung s5. Pek bir numarasi yok.

Ben cok farkli bir sey bekliyordum halbuki. Lg g3 cikacak. Mukemmel olacak. Onu bekleyin onu alin.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

ahmet_xy
    Misafir
    ios ios diyen arkadaşlar, ne özelliği var iphone'nun hava atmak dışında?
    ekranı ufak, şarjı berbat, basit bir fotoyu bile bluetooth ile arkadaşına yollayamıyorsun. yemişim ios'u. hayır yani ios'lu telefonu olanlar, androidin yapamadığı neyi yapıyorlar? uzaya mekik mi fırlatıyor, ütü mü yapıyor bu ios?

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ios ios diyen arkadaşlar, ne özelliği var iphone'nun hava atmak dışında?
    ekranı ufak, şarjı berbat, basit bir fotoyu bile bluetooth ile arkadaşına yollayamıyorsun. yemişim ios'u. hayır yani ios'lu telefonu olanlar, androidin yapamadığı neyi yapıyorlar? uzaya mekik mi fırlatıyor, ütü mü yapıyor bu ios?
    Hızından bluetoothundan falan geçtim de hadi Ben de ios kullanıyorum. Arkadaşlarımın androidli telefonlarını kurcaladığım zaman işin içinden çıkamıyorum. Çok karmaşık geliyo menüsü

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hızından bluetoothundan falan geçtim de hadi Ben de ios kullanıyorum. Arkadaşlarımın androidli telefonlarını kurcaladığım zaman işin içinden çıkamıyorum. Çok karmaşık geliyo menüsü
    yoo bence çok basit ve kullanışlı. arkadaşımda windows tabanlı HTC var. bence onun menüsü çok zor ve karışık. bazı uygulamaları kısa yolla ekrana koyamıyorsunuz.
    ayfon bence mini cooperın olduğu gibi daha çok kızlar tarafından beğenilen bir marka. 3 kız yeğenimde de ayfon var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinizdeki telefon güncel bi telefon. Eğer değişiklik istiyorsanız İphone 6 yı bekleyin derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son durum nedir? satın alıp test eden oldu mu?

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Turkcellde çalısıyorum hem lansmanına gittim hemde devamlı kullanıyorum firmada kamera olarak üst düzey bir cihaz diyebilirim sanal gezi turu diye bir olay var ve biryere gittiginizde oranın resimlerini cekerek panoramik bir gezi ortamı olusturabiliyorsunuz video gibi birsey ama daha seksi ayrıca arkadakı kamera altında bulunan bir sensör yardımı ile nabız ve kalp ritminizi ölçebiliyorsunuz ekran olarak daha parlak duran bir ekrana sahip ancak standart samsung ekranı farklılık yok hız olarak 2,5 dört çekirdek bir işlemciye sahip oldukça stabil çalışıyor fiyatıda 2200 TL almak isteyenler için bence ideal bir telefon sormak istediğiniz birşey olursa cvplarım ayrıca %10 şarj kaldıktan sonra tüm gereksiz işlemleri kaparatak 24 saat cihazı açık tutabiliyorsunuz en azından kapanmaması için güzel birşey
    Toyota Forever

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Vlkn-fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Turkcellde çalısıyorum hem lansmanına gittim hemde devamlı kullanıyorum firmada kamera olarak üst düzey bir cihaz diyebilirim sanal gezi turu diye bir olay var ve biryere gittiginizde oranın resimlerini cekerek panoramik bir gezi ortamı olusturabiliyorsunuz video gibi birsey ama daha seksi ayrıca arkadakı kamera altında bulunan bir sensör yardımı ile nabız ve kalp ritminizi ölçebiliyorsunuz ekran olarak daha parlak duran bir ekrana sahip ancak standart samsung ekranı farklılık yok hız olarak 2,5 dört çekirdek bir işlemciye sahip oldukça stabil çalışıyor fiyatıda 2200 TL almak isteyenler için bence ideal bir telefon sormak istediğiniz birşey olursa cvplarım ayrıca %10 şarj kaldıktan sonra tüm gereksiz işlemleri kaparatak 24 saat cihazı açık tutabiliyorsunuz en azından kapanmaması için güzel birşey
    Bu olay gerçekten iyiymiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vlkn-fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki note 3 kadar stabil bir telefon mu ? Turkcell de çalıştığınız için karşılaştırma fırsatı bulmuşssunuzdur.
    Note 3 bana göre cok cok iyi bir telefon fakat yine bana göre fazla yer kaplıyor yani cok büyük.
    Note 3 ü s5 den ayıran bir yönü var mı yoksa s5 note 3 ün biraz daha kibar bir halidir der misin?
    2 cihaz birbirinden ayıran detaylar nelerdir?

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note 3 ne kadar sistemsel olarak daha iyi gözüksede 8 çekirdek kavramı sadece sanal olarak geçerli 4 gerçek 4 sanal çekirdek var note 3 te kullanan arkadaşlarım var ve zamanla ufak kasılmalar yaşadığını söylüyor ama 2,5 ghz 4 çekirdek note 3'ün işlemcisinden daha stabil çalışıyor dediler bende samsung yetkilisinin yalancısıyım zaten iki cihazda aynı fiyat note3 alana kadar s5 tercih edilebilir sonuçta en güncel cihaz ve bulabilirseniz kahve gold diye bir renk var mükemmel duruyor
    Toyota Forever

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o rengi bekliyorum bende henüz TR ye getirmemişler
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaw yurtdısında yarabandı dıyolar o kahve renk için yapmayın etmeyin
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)